2015.01.15. 10:20:21
A totelcamp blog fordítása:
Mascherano: "Mathieu egy befelé forduló ember, aki nagyon keveset beszél az öltözőben. Mindig próbálunk viccelődni vele, hogy lazább legyen, mert nem könnyű beilleszkedni egy új klubba. Mindannyian megéltük ezt, tudjuk, hogy a bizalomhoz mindenkinek idő kell. Ő egy sokoldalú játékos, aki elsősorban fizikálisan nagyon jó. És erre nagy szükségünk volt már az utóbbi években... ...Iniesta egy csodálatos ember. Annak ellenére, hogy már évek óta része a csapatnak, egyike a kapitányoknak és a Barcelona történelmének egyik legnagyobb bálványa, nagyon szerény. Csendes, komoly ember, de néha ő is szokott viccelődni a többiekkel. Futballistaként nem tudok újat mondani róla. A klub valaha volt egyik legnagyobb játékosa, aki ráadásul Spanyolország legendája is... ...Xavi is nagyszerű ember. Ő, Puyol és Valdés segített nekem a legtöbbet, amikor megérkeztem, persze az argentinokkal - Leóval és Militóval - együtt. Nekik köszönhetem, hogy úgy érzem, mintha mindig is idetartoztam volna. Az öltözőben ő már inkább szokott viccelődni, mint Andrés, vagy Jeremy, viszont vele szoktam a legtöbbet a futballról beszélgetni. Ő olyan ember, akivel szeretem megosztani a gondolataimat a játékról... ...Neymar nagyon szerény, aki pontosan tudja, hol a helye, pedig ezt nem könnyű felmérni az ő helyzetében. Futballistaként már most egyike a világ legjobbjainak. Hihetetlen dolgokat tud a labdával és döbbenetes a sebessége egy az egyben. Az öltözőben mindig vidám, laza, elképzelhetetlen, hogy mellette komor legyen a hangulatod"
"And my heart will leave you never."