Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó is lenne ez a KP, de Lucho biztos nem gondolkodik ilyenben. A támadók közül szerintem Neymar-Messi kezdőtagság a biztos. Utóbbit tudjuk miért, míg a brazil hétvégén sárga lapok miatt úgysem játszhat majd, ergó akkor fog pihenni.messideco írta:Most kellene a Masch-Busquets-Rakitic kp. Pihenne így Iniesta is, elől meg mehet Messi Suarez és Pedro. A tegnapi pihenőnap után ma ismét edzésbe állnak a fiúk.

Petr írta:Dutruel az isten. - hihetetlen, hogy YT-on nincs fail videóvisca el barca írta:engem kifejezettem emlékezte dutruelre
Dutruel az isten. - hihetetlen, hogy YT-on nincs fail videóvisca el barca írta:engem kifejezettem emlékezte dutruelre
Iróniaföldön az irónok laknak.Feast4 írta:Értem én tehát Ter Stegen hibázott egyet halál rá, Neymar kihagyott egy büntetetőt rá is halál?
Kivételesen hihetetlen, de egyetértek veled bizonyos dolgokban. A meccshiány látszik rajta, Januártól mostanáig 3 meccsen védett. Még is mi a bánattól lenne önbizalma és labdabiztonsága? Bravo megbízható kapus, de semmi több. Én kettejük közül Stegenben látom a jövőt a potyái ellenére. Gondoljon bele mindenki, idehozzák elsőszámú kapusnak aztán meg ücsizik a kispadon és nagyritkán beállítják védeni a kupában. Őszintén kinek lenne önbizalma, meccsrutinja ezek után? Most meg jött ez a szerencsétlen potya, nyilván ez is jót tett az egojának.Kash írta: 2-3 hét után bedobják rögtön a mélyvízbe (Villareal) és mindenki azt várja, hogy védje ki a csatárok szemét.Ez előtti meccsen, amikor Bravo a rövidbe kapott egy lapos lövést, ráadásul a csatárnak fordulatból kellett lőnie, az nem érdekelt senkit.
![]()
A mai állítólagos bepotyázott lövés pedig olyan bődületes volt, hogy hirtelen nem is láttam hol a labda. A visszajátszásból egyébként meg látszik, hogy mindkét öklét beletette a labdába, de az lecsúszott róla. Én azt mondom, hogy amig Bravo tartotta góltalansági sorozatát, okkal volt játsztatva, annak ellenére, hogy eredetileg a padra lett véve, amit hülyeségnek tartok. Viszont rögtön az első igazi erőpróbán megszakadt ez neki, ráadásul rögtön 2 góllal, mostmár nincs miért ő védje a Barca kapuját, át kell adni az összes meccset Stegennek.
Szerény, és senkitnemérdeklő véleményem szerint a kupa már a Barcelonáé.
Értem én tehát Ter Stegen hibázott egyet halál rá, Neymar kihagyott egy büntetetőt rá is halál?visca el barca írta:én is, abszolút közepes/gyenge kapus, engem kifejezettem emlékezte dutruelre. nagyjából egy bundesliga 3. osztályba való.19Messi19 írta:Már bánom, hogy leigazoltuk

Nem hiszem, hogy be kellene állni kontrára, nem is tudunk. Hozni kell azt, amit az utóbbi hetekben (amiben persze benne vannak a kontrák is). Lazulni és agyonrotálni persze nem lehet és szerintem komolyan gondolja LE, hogy győzni megyünk a Villarrealhoz. 3 gólt ha jól emlékszem egyedül a Realtól kaptunk 34 meccs alatt. A sárgák se fognak szerintem mindent beleadva játszani, főleg ha mi lőjük az első gólt. Bennük van szerintem, hogy ez a hajó elúszott, inkább a bajnokságra összpontosítanak. A negyedik hely elérhető közelségben van. Ha az elején nem sikerül valami kisebb csoda, azt hiszem egy langyos csordogáló meccset látunk majd.Vakmacska írta:
A visszavágón szerintem Villareal támadni fog, jó lesz kontrázni
Az sokmindent elmond, hogy Alves helyére folyton Adriano jön.
Douglas akkor minek? Legalább Monty kaphatna több lehetőséget.
nem, el sem találta.Kash írta:mindkét öklét beletette a labdába, de az lecsúszott róla
én is, abszolút közepes/gyenge kapus, engem kifejezettem emlékezte dutruelre. nagyjából egy bundesliga 3. osztályba való.19Messi19 írta:Már bánom, hogy leigazoltuk

2-3 hét után bedobják rögtön a mélyvízbe (Villareal) és mindenki azt várja, hogy védje ki a csatárok szemét.S.Agüero írta:Mondjuk az egyik szöglet/beadás után sem volt valami magabiztos.

??????19Messi19 írta:ter Stegen meg ... valami hihetetlen potyái vannak és ez már nem az első eset. A BL-ben is volt már egy-két szép lepkéje, de ez különösen szép volt. Már bánom, hogy leigazoltuk. Sok potenciált nem látok benne.

Hát, sajnos az egyedül csak ter Stegen bakija. Óvodás hiba volt. Valószínűleg kacsázott egy kicsit a labda, mert annyira nem nézhette el. Egyenesen a kapusba bombázta.Bob_Marley írta:Na de 3-1 eredménnyel már bizakodni lehet a visszavágót illetően, de a kapott gólért nagyon nagy kár, ez lett volna az elsődleges hogy ne kapjunk gólt.
Egyetértek, de egyébként az a furcsa, hogy ennek ellenére szerintem a középpálya fáradt el a leghamarabb. Alba pl. nem a duracellnyuszit, hanem az egész gyárat le tudná futni.kristop írta:volt egy pár szép momentumunk, két gólos előnyünk van, egyből reagáltunk a gólra megint, de szerintem eléggé összeestünk erre a meccsre már. nagy sorozaton vagyunk túl, tíz meccses győzelmi, szerda - hétvége ritmusban, belefáradtak kicsit a srácok. neymar, piqué, alba, alves mehet is pihenni a levante ellen. a középpálya talán rendesen forgatva van.