Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már minek? Meg kit 3 percre?defender3 írta:LE vajon mikor akar cserélni
MessiNeymarSuarez írta:szerintem is jó lesz,pihen például a Levante ellen aztán rendben lesz. Messi is jó lenne ha rúgna 2-3 gólt az első 20 percben aztán elmenne pihenni.Dr.Dre írta:Hülyeség.Feast4 írta:Igazából nem tudom ti, hogy vagytok azzal amit most mondok de szerintem Neymárra igaz az amit mindig Messire mondanak, őt a csapat teszi naggyá!
az utolsó 1-2 meccsen nem nagyon megy/ment neki, miért kell rögtön elővenni? Elfelejtették itt sokan hogy az előző meccseken miket csinált?
Majd pihen 1-2 meccset, és szerintem visszanyeri a formáját.
Matyi hatalmas bevetődése nem volt gyenge
Bizony, sajnos páran fenekükön veszik a levegőt, de még mindig van cserelehetőségünk de nem használjuk ki....brownieheaven írta:Azért így meccs végére nagyon meglátszik a fáradtság a játékosokon, ilyen szempontból nagyon hasznos volt Rakitic cseréje, ő most kirobbanó erővel nyomja.
szerintem is jó lesz,pihen például a Levante ellen aztán rendben lesz. Messi is jó lenne ha rúgna 2-3 gólt az első 20 percben aztán elmenne pihenni.Dr.Dre írta:Hülyeség.Feast4 írta:Igazából nem tudom ti, hogy vagytok azzal amit most mondok de szerintem Neymárra igaz az amit mindig Messire mondanak, őt a csapat teszi naggyá!
az utolsó 1-2 meccsen nem nagyon megy/ment neki, miért kell rögtön elővenni? Elfelejtették itt sokan hogy az előző meccseken miket csinált?
Majd pihen 1-2 meccset, és szerintem visszanyeri a formáját.
Hülyeség.Feast4 írta:Igazából nem tudom ti, hogy vagytok azzal amit most mondok de szerintem Neymárra igaz az amit mindig Messire mondanak, őt a csapat teszi naggyá!
Akkor én meg azt a kérdést teszem fel, hogy hány ugyanilyen ember van még jelenleg? Nemcsak itt, hanem a világon.Feast4 írta:
Na ez igaz, de felteszem a kérdést ki az aki nem pihen soha?És ki az aki megy hajt gürizik több poszton is bevethető és még ha rosszabbul megy neki is a vállára tudja venni az egészet?
lehet ez van benne, mondjuk kár is lett volna az első hármasból bárkit is kihagyni pont amikor elkapták a fonalatStalkyard írta:
Szerintem mondjuk az is látszik hogy iszonyat fáradt. Fizikálisan is de mentálisan is kimerült szerintem. Mondjuk amilyen melót lenyomott az elmúlt cirka 6-7 meccsen szerintem nem meglepő.
Na ez igaz, de felteszem a kérdést ki az aki nem pihen soha?És ki az aki megy hajt gürizik több poszton is bevethető és még ha rosszabbul megy neki is a vállára tudja venni az egészet?Stalkyard írta: Szerintem mondjuk az is látszik hogy iszonyat fáradt. Fizikálisan is de mentálisan is kimerült szerintem. Mondjuk amilyen melót lenyomott az elmúlt cirka 6-7 meccsen szerintem nem meglepő.