Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, a középpálya nem valami kreatív, Messi is ezért jön vissza rendszeresen.CsocseX írta:Nem vagyunk elég konkrétak, többet kéne játszani a középpályán, és szerintem a felállítás sem jó.
ennyi... Minek kell megmagyarazni?zola8787 írta:Mellényúlt, hibázott, nem kell itt kifogásokat keresni. Ez a kapus sors.Stalkyard írta:Egyébként ezért sem mindig jó ez a "csak kupában véd" dolog. Én ezt egyértelműen a meccshiánnyal magyaráznám, mert láttuk hogy a képességei vitathatatlanok, ez egy tipikus rutin dolog, ami ha játékban van egy kapus, nem történik meg. Szóval ezt a kapushelyzetet nem lesz egyszerű jól végigvinni...
Egyébként a Villarreal máksorozat folytatódik ellenünk....
Mellényúlt, hibázott, nem kell itt kifogásokat keresni. Ez a kapus sors.Stalkyard írta:Egyébként ezért sem mindig jó ez a "csak kupában véd" dolog. Én ezt egyértelműen a meccshiánnyal magyaráznám, mert láttuk hogy a képességei vitathatatlanok, ez egy tipikus rutin dolog, ami ha játékban van egy kapus, nem történik meg. Szóval ezt a kapushelyzetet nem lesz egyszerű jól végigvinni...
Egyébként a Villarreal máksorozat folytatódik ellenünk....
az az egy kontra tényleg veszélyes is volt.BarcafanTomee írta:Én is kicsit úgy érzem, hogy ez a decemberi Barca. Messi középen van, támadóink messze a kaputól, egyfolytában 4-5 emberbe viszik bele, rengeteg beadás. Nagyon veszélyes meccs, minden Villareal kontránál a szívroham kerülget.