Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta: Dybalaról nem is hallottam eddig, de a másik kettő elég jó lenne..
Dybalaról nem is hallottam eddig, de a másik kettő elég jó lenne..messideco írta:A Sport újságírói már fantáziálgatnak:
Barcelona's first three transfer objectives for January 2016 are Danilo (Porto), Verratti (PSG) and Dybala (Palermo)
Igen, Samper beépítésének elkezdése még beleférne ebbe a félévbe. De könnyebb meccsen kipróbálnám egyszer - kétszer Adamat is.roby122 írta: Song
Szerintem a West Ham-nél elég sokat bizonyított ahhoz , hogy jó áron eladjuk , de ha ott marad jó pénzért igazából az se érdekelne.
Sampert kéne inkább elkezdeni beépíteni.
Egyetértek , ezzel az egy kivétellel.crixus írta: így a legjobb az lenne, ha Song-ot visszahoznánk a West Ham-től egy évre.
palesz77 írta: Nem tudom!Fú de örülnék ennek, kegyetlenül passzolna ide - bár egyedül nem biztos, hogy elég lenne még. Annyi bajom van a hírrel, hogy azt nyilatkozta nemrég, hogy Olaszba mindenképp szeretne visszamenni majd.. Remélem azóta meggondolja magát, és hozzánk jön!
Nem tudom!visca el barca írta:Adreido Braida, a Barcelona új sportigazgatója nem tölti tétlenül a napjait akkor sem, csak nyárig tud dolgozni a katalánoknál az elnökválasztás miatt. Az szakember már ki is nézte magának Marco Verrattit a PSG 22 éves középpályását, aki egyike lehetne a Xavi- Iniesta kettős pótlásának, miután Xavi 35., Iniesta 32. életévét tapossa.
palesz! azonnal vedd ki a kezedet a gatyádból! jó... és most a másikat is!
Közben vezetőségválasztás lesz - ismeretlen kimenetellel. Nem tudjuk, hogy utána érkezési vagy távozási hullámmal kell számolnunk.BarcafanTomee írta:Kíváncsi leszek, hogy fognak majd lezajlani majd az igazolások. Még ha meg is állapotnak XY klubbal és játékossal, nem lesz könnyű elérni, hogy ne nevezzék őket a BL-re az adott klubb-juk őszre, hogy aztán nálunk tavasszal pályára léphessen.
Mint utóbb kiderült nagyobb szükségünk volt Suarezre mint valakire a védelem közepébe.Barca_10 írta:
védelembe laporte nem lenne rossz,ügyes gyerek és tőlem jöhetne 40ért is.ha egy suarezre volt 80 akire amúgy semmi szükségünk nem volt akkor ne a védelmen spóroljanak.kp-ra is kell lassan valakit igazolni,elől megvagyunk.jobbhátvédben pedig elég szegényes a piac..talán de sciglio,őt követi valaki?
FM OFF.
StickyFingaz írta:Bendtner padozik a Wolfsburgban,de itt szerintem bőven megütné a kezdő szintet.Neymar mostanában elég gyenge,a dán pedig villámgyors ,simán megtudná kavarni ott a balszélt.visca el barca írta:dybala sem rossz, de én inkább vmi rutinos rókát hoznék, mondjuk berbatovot. ki lehetne próbálni akár suarez helyett is
Bendtner padozik a Wolfsburgban,de itt szerintem bőven megütné a kezdő szintet.Neymar mostanában elég gyenge,a dán pedig villámgyors ,simán megtudná kavarni ott a balszélt.visca el barca írta:dybala sem rossz, de én inkább vmi rutinos rókát hoznék, mondjuk berbatovot. ki lehetne próbálni akár suarez helyett is
Gondolom arra lenne jó, hogy nyáron megegyezünk egy adott játékossal, és a klubjával is, így más már tuti nem fogja előlünk elhappolni. Míg tart a büntetés addig marad ahol addig is játszott, utána pedig csatlakozik hozzánk.Normandia írta:...és ebben mi a biznisz? Se a játékosnak, se nekünk nem nagyon van értelme az ilyen igazolásnak.