Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
És ha Bale elmegy 80-100ba? Kp-s kell,Bale meg sz@r.S.Agüero írta:A Real 120 millát akar kiadni a Pogba-Reus kettősért.
Fú, de nem szeretem ezt az átigazolás-politikát...
Chelsea,Mi, Bayern, Atletico...még talán a PSG-t mondanám, ha mindenki ott van és 100%ot nyújtanak, talán...MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek BL-ben a Realt ki képes kiejteni? (atleticon kivül,mert úgyis megoldják hogy elkerüljék egymást mert égő lenne ha kiejtené az Atletico)
MQuCsabi írta:Eddig nem igen volt sérült, most eljött az "ő" ideje is sajnos. Ez ilyen, valószínű Messi aranylabdája 2015-ben, de ennyire nem megyek előre, csak megemlítem. Csak nehogy nagyon gond legyen abból, hogy erőlteti a sérült térdét.
Rendben, de, ha megnézed, Messinél is jött tavaly, hogy sérülés, hányás, rosszullétek, autizmusSamana írta:Mondjuk abban is van valami, hogy érdekesen akkor jött elő ez, amikor Messi megint top formában van, gólok, gólpasszok, CR meg karatézik

Szerintem sem fogja most kezeltetni magát, bár már tavaly ilyenkor kellett volna, de nyilván nem merte, mert akkor nem lett volna aranylabda.csababarca írta:defender3 írta:http://sportgeza.hu/futball/2015/02/11/ ... al_madrid/
Nem tudom miért nem akarja elfogadni, hogy a pihenés lenne a legjobb a térdének, a karrierjének meg a Realnak is. De ha ennyire erőlteti ne csodálkozzon ha majd 2-3 év múlva már levezetni fog majd mert annyira tönkremegy.
nem fog kiszállni a buliból másfél hónapra, neki kellenek a gólok.
Majd nyárig kihúzza valahogy,aztán max akkor megműtik.

defender3 írta:http://sportgeza.hu/futball/2015/02/11/ ... al_madrid/
Nem tudom miért nem akarja elfogadni, hogy a pihenés lenne a legjobb a térdének, a karrierjének meg a Realnak is. De ha ennyire erőlteti ne csodálkozzon ha majd 2-3 év múlva már levezetni fog majd mert annyira tönkremegy.
LebuktamKash írta:...

De én komolyan nem értem.MQuCsabi írta:Kash!
Még jó, hogy ilyen hosszan ecsetelted, mert az elején én is elhittem. De a sorok haladtával azért előbukkant aaz irónia. Ha másból nem, a terjedelemből könnyű volt rájönni, hogy ekkoa madár nincs![]()
![]()
Szép írás!

https://www.youtube.com/watch?v=82CtZX9gmZ8hank1ee írta:Srácok, be kéne itt vezetni egy irónia szótárat vagy nem tudom, mert annyi félreértés van, hogy már nekem kínos.Vagy ne humorizáljatok!
![]()

Az irónia nagyon csúnya dolog, bevallom, és kicsit bánom is, hogy megírtam.ZolTano írta:Kash..kérlek bizonyítsd a mondandódat, mert úgy [auto_cenzúra] az egész, ahogy van. bármennyire is fáj az igazság, CR7 ugyanolyan középszerű Messihez képest , mint a többi jelenlegi focista. hiába a 3 aranylabda, Perezékkel együtt kisírták a 2.-t ezt a 3.t nem vitatom. na de ennyi, mert éveken keresztül lehetne itt az érveket felhozni arra, h az elvakult CR7 imádat és egyben Messi gyűlölet szól belőled.

bocs, benéztem, [auto_cenzúra] napom volt.MessiNeymarSuarez írta:MessiNeymarSuarez írta:Kicsit sem jött át Kash kolléga mondandóján az irónia?ZolTano írta:Kash..kérlek bizonyítsd a mondandódat, mert úgy [auto_cenzúra] az egész, ahogy van. bármennyire is fáj az igazság, CR7 ugyanolyan középszerű Messihez képest , mint a többi jelenlegi focista. hiába a 3 aranylabda, Perezékkel együtt kisírták a 2.-t ezt a 3.t nem vitatom. na de ennyi, mert éveken keresztül lehetne itt az érveket felhozni arra, h az elvakult CR7 imádat és egyben Messi gyűlölet szól belőled.![]()
Ez biztos így van, hiszen ez így van...Ja nem, egyik kutya másik eb....Én inkább úgy fogalmaznék hogy nem Messi vs Cr topik kellene hanem Bezzeg Messi és külön egy Bezzeg Ronaldo topik....MessiNeymarSuarez írta: Ha megnézed a szurkolókat, és kiválasztasz mindkét táborbol például 100-100 embert, akkor jóeséllyel arányaiban több olyan szurkoló lesz a Realosok között akik aggresszíven mindig minden esetben Ronaldorol akarnak meggyőzni hogy "márpedig ő a világ legjobbja Messi közelébe sincs", mint Barcelonásokból akik görcsösen azt akarják bizonygatni minden áron hogy Messi a legjobb.

Igen, mert nem könnyű elfogadniuk, és belátniuk hogy a világ legjobb játékosa az a legnagyobb riválisnál játszik, ráadásul full ingyen volt, és így hogy Roni több góllal (11-esekkel) vezet, így egy jó támaszpont és sikerül elhitetni magukkal hogy "márpedig Cunci mennyivel jobb mint Messi"...visca el barca írta:úgy érzem itt az ideje nyitni egy messi vs cr topicot![]()
amugy ha már itt tartunk, én a legtöbbször azon röhögök, hogy a reálosok úgy rátudnak görcsölni erre a témára hogy vmi elképesztő... most is.. úristen ronaldo már csak 4 találattal vezet a bajnokságba! ÚRISTEN! azt sem tudom, melyik hány gólos, az aranylabdák sem érdekeltek igazán sosem, ezek meg annyit görcsölnek rajta h valami elképesztő.