Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
arra a jelenetre gondolsz, amikor aduriz tök szabálytalanul, rámászva fejelt kapufát? amugy nem tudom fociztál e valaha életedben, de ha nem, akkor próbáld ki, hogy milyen magasra tudsz ugrani hátrafelefutás közbe (matyi), meg próbáld ki, hogy milyenre lendületből, támaszkodva.roby122 írta:Nem volt rossz Mathieu , viszont hiába magas , Aduriz elég könnyedén fejelte el fölötte a labdát.
Ezt úgy írtad, mintha 4 meccs lenne hátra és 5-6 ponttal vezetnénk a tabellátmes írta:Igazából annak örülök a legjobban, hogy innen kezdve a bajnokság rajtunk múlik, csak elbukni tudjuk
Hat az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni... Ha szerinted az nem nagy szerencse, hogy megpattan a sorfalon a labda, es igy a kapu masik oldalaba pottyan, mint ahova Messi rugni akarta, es ahova a kapus elindult, akkor oke, nem vitatkozom.valahogy nem egészen így....
az első 15 percben a Bilbao nyilvánvaló taktikai utasításra masszívan letámadott a saját 16-nál erre pedig igy (is) kell reagálni.
Mathieu adottságait mára tudni lehet. volt néhány helyezkedési hibája de kinek nem?! az általad alkalmazott minősítés elfogult és nem igaz.
a szabadrúgás gól nem volt mákos . az hogy megpattan a sorfalon u.olyan esély mint az hogy át megy felette.
az pedig, hogy veszélyes volt a Bilbao?! bizony. és így kaptak ötöt. na, hogy miért csak ötöt azon lehetne fanyalogni!
valahogy nem egészen így....Sanama írta:Valahogy igy... Az elso 15-percben azt se tudtuk hol vagyunk, aztan jott egy makos szabadrugas. Es meg utana is veszelyes volt a Bilbao, nem is kicsit.Bob_Marley írta:Én azért annyira nem voltam ettől elájulva, nagyon kaotikus meccs volt rengeteg hibával itt is ott is. Mindkét kapott gól nagyon gáz volt. A lényeg megvolt szerencsére, zsebben a 3 pont. A tartás és a fizikai felkészültség viszont remek volt ma.
Mathieu gyakran azt se tudta milyen rendezvenyen van
Nyilvan 5 golt nem lehet csak ugy loni idegenben a Bilbaonak, de azert kicsit csaloka ez az eredmeny szerintem
Valahogy igy... Az elso 15-percben azt se tudtuk hol vagyunk, aztan jott egy makos szabadrugas. Es meg utana is veszelyes volt a Bilbao, nem is kicsit.Bob_Marley írta:Én azért annyira nem voltam ettől elájulva, nagyon kaotikus meccs volt rengeteg hibával itt is ott is. Mindkét kapott gól nagyon gáz volt. A lényeg megvolt szerencsére, zsebben a 3 pont. A tartás és a fizikai felkészültség viszont remek volt ma.
Hát igen, csak 5-2 után nem illik ekéznibarlacy írta:Most nem ekézem Suarezt,ám Neymar helyzetkihasználása is megérne egy misét...
Messi magasan a legjobb volt, szerintem Xavi is belefért a csapatba(bár korábban lekaptam volna).Idegesítő volt a védelem!Gyenge volt ma Alba is, Matyi nem egy passzkirály,Alves gyengécske!Busi tanári módon játszott!