Ezt most teljesen őszintén kérdezem, hogy ti milyen taktikai változásokat láttok a 2-3 hónappal ezelőtti csapathoz képest? Azon kívül, hogy a támadószekció kezdi összekapni magát, és nevéhez méltóan játszani, így eredményesebbek lettünk, de ezt formajavulásnak mondanám inkább, mint taktikai megújulásnak.. Messit Lucho már az Ajax ellen is játszatta a szélen, ez nem újdonság, más meg nemigen lett újabb a régihez képest szerintem. Valaki felhozta - csababarca talán, de nem vagyok benne 100%-ig biztos -, hogy a védelmünk jobban muzsikált most az Atma ellen, mint a Valencia ellen, de én ezzel sem feltétlenül értek egyet, mert habár tényleg kevesebb helyzetük volt az első meccsen, de a támadószekciójuk is sokkal gyengébb minőséget képvisel, én ebben is látom az okot. A kapu elé meg év elején is képesek voltunk gyorsan odaérni már, ez is azon múlik főleg, hogy az MSN mennyire pontosan játszik össze, szóval ez sem olyan szerintem, amit a téli szünetben talált ki Lucho.
Amúgy azt nem vitatom, hogy jobbak lettünk most, Lucho végre nem is rotál annyit úgy tűnik, ez is pozitívum, de amúgy én sok újítást nem látok ahhoz képest, ami volt 2 hónapja, csak annyit, hogy sokkal jobb formában vannak a srácok. És most ezzel nem azt akarom mondani, hogy semmi nem Lucho érdeme, nyilvánvalóan de, de sok olyan dolog van - Messi szélen, Alves nem ad be annyit -, ami már ezelőtt is megvolt, de akkor nem ment a csapatnak, és Luchot szidta mindenki - köztük én is -, most meg ezek miatt van dicsérve.. Ezért kérdezem csak, hogy mi az amit nem veszek észre?
visca el barca írta:most komolyan megint egy villarreal szintű csapat ellen akar rotálni? jövőhéten usincs 7közi meccs.. nem értem én ezt a palit...
Miért akarna? A keret fullos, a fejébe meg senki nem lát bele, szerintem csak jóslás, ami a főoldali cikkben van, nem kell készpénznek venni azt sem.