Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valahogy igy... Az elso 15-percben azt se tudtuk hol vagyunk, aztan jott egy makos szabadrugas. Es meg utana is veszelyes volt a Bilbao, nem is kicsit.Bob_Marley írta:Én azért annyira nem voltam ettől elájulva, nagyon kaotikus meccs volt rengeteg hibával itt is ott is. Mindkét kapott gól nagyon gáz volt. A lényeg megvolt szerencsére, zsebben a 3 pont. A tartás és a fizikai felkészültség viszont remek volt ma.
Hát igen, csak 5-2 után nem illik ekéznibarlacy írta:Most nem ekézem Suarezt,ám Neymar helyzetkihasználása is megérne egy misét...
Messi magasan a legjobb volt, szerintem Xavi is belefért a csapatba(bár korábban lekaptam volna).Idegesítő volt a védelem!Gyenge volt ma Alba is, Matyi nem egy passzkirály,Alves gyengécske!Busi tanári módon játszott!
Busi eddig baromi jól, kifejzetten agresszíven játszik.Yokozuna írta:Masc nincs, Busquets van! Mi lesz ebből?
Osztom! Fejjátékban a francia veri Masch-ot, szerintem ez nagyban befolyásolta LE-t a kezdőcsapat kiválasztásakor.kristop írta:aduriz fejjátéka lehet az egyik ok mathieu kezdetése mellett, mert ebben az egyben jobb mascheranonál. és asszem aduriz fejelte eddig a legtöbb gólt a ligában.