Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah: az a néhány elég rossz helyen volt. Matyi a tizenhatosnál adta pl el. Piqué a kapus keze elől fejelte el a labdát, amiből aztán a kapufa lett.Tobias88 írta:Hát. Most 1 perc alatt volt 2 megkerülős csel meg egy sarkazás a védőktől. Annyira azért ezt nem nevezném megzavarodottnak. Nagyon agresszívan letámad a Bilbao, de eddig ha 3 eladott labda voltszekelygyula írta:Szerintem az egész hátsó alakzat meg van zavarodva attól, hogy már a 16-osnál visszatámad a BilbaoVakmacska írta:Matyi ma nagyon [auto_cenzúra]
Mostmár kicsit rendeződtek talán de a meccs elején volt pár kétségbeesetten előre rúgott labda, és nem ment a labdakihozatal.Tobias88 írta: Hát. Most 1 perc alatt volt 2 megkerülős csel meg egy sarkazás a védőktől. Annyira azért ezt nem nevezném megzavarodottnak. Nagyon agresszívan letámad a Bilbao, de eddig ha 3 eladott labda volt
Hát. Most 1 perc alatt volt 2 megkerülős csel meg egy sarkazás a védőktől. Annyira azért ezt nem nevezném megzavarodottnak. Nagyon agresszívan letámad a Bilbao, de eddig ha 3 eladott labda voltszekelygyula írta:Szerintem az egész hátsó alakzat meg van zavarodva attól, hogy már a 16-osnál visszatámad a BilbaoVakmacska írta:Matyi ma nagyon [auto_cenzúra]
Szerintem az egész hátsó alakzat meg van zavarodva attól, hogy már a 16-osnál visszatámad a BilbaoVakmacska írta:Matyi ma nagyon [auto_cenzúra]
csak ne classico-kon meg bl-meccseken tolják...Tobias88 írta:kabaré