Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na jó ki izzadtuk!!!!!!!! rohadt nehéz volt.mess2009 írta:labdatartás??? nem lesz jó!!!
még egy gól kellene.
Évek óta nincs a középpályán védekezés (kivéve ha Rakitic játszik, vagy nagy ritkán Mascherano feljebb lép), azért szívatnak meg így minket mindig kontrákkal.De ma mintha a középpályán sem lenne meg a védekezés.
Igen van benne igazság. Azon az oldalon Ini és Alba is fo*ik bele a védekezésbe. Sok labdát is szórnak. De ma mintha a középpályán sem lenne meg a védekezés. LE jól látta meg , Busit le kellett hozni.danianevem írta:Szerintem inkább Albáék oldala a ludas a dologban. Minden arra repülő labda garantált gólveszély. Fejjátékban és helyezkedésben is totál katasztrófa eddig a védelem bal oldala.roby122 írta:Amúgy nem tudom , hogy csak én vettem-e észre , de Bravo közel sincs a helyzet magaslatán.
Nem volt tizi.LG írta:Én is így láttam. Szerintem jó döntést hozzott a játékvezető. A Villarreal még mindig veszélyes, nem lefutott a meccs. Most meglátjuk, milyen lesz Mascheranoval a kp-n.jelwaz írta:Hisztizzetek már... Még hozzá se ért a kapus, már esett Neymar, megcsúszott. Nem 11-es, ha nem csúszik meg simán tovább megy, ha akar...
Én is így láttam. Szerintem jó döntést hozzott a játékvezető. A Villarreal még mindig veszélyes, nem lefutott a meccs. Most meglátjuk, milyen lesz Mascheranoval a kp-n.jelwaz írta:Hisztizzetek már... Még hozzá se ért a kapus, már esett Neymar, megcsúszott. Nem 11-es, ha nem csúszik meg simán tovább megy, ha akar...