Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Busi eddig baromi jól, kifejzetten agresszíven játszik.Yokozuna írta:Masc nincs, Busquets van! Mi lesz ebből?
Osztom! Fejjátékban a francia veri Masch-ot, szerintem ez nagyban befolyásolta LE-t a kezdőcsapat kiválasztásakor.kristop írta:aduriz fejjátéka lehet az egyik ok mathieu kezdetése mellett, mert ebben az egyben jobb mascheranonál. és asszem aduriz fejelte eddig a legtöbb gólt a ligában.
Igaz, Busquetsről is lehetne beszélnünk, igazad van. Nekem ami bíztató, hogy Xavi Rakiticel szerepel egyszerre, nem tudom hányszor fordult ez elő eddig a szezonban, de szerintem nem sokszor. Szerintem jól kifogják egészíteni egymást és legalább Iniesta is pihen.Zozzy 5 írta:
hát, azért a Busquets kérdésben maradjunk annyiban, hogy amikor jó meccse van (mint mondjuk mostanában), akkor lemelózza a saját részét, de hogy ő senkiről olyan nagy terhet nem vesz le, az sztem biztos. amikor meg nem megy neki, akkor Rakitic csúszkál helyette is. mind1, sztem kéne Ini, de első hallásra logikus lehet ez a tudatos játék is, ami Xavi mellett szól, bár nekem eddig idén az jött le, hogy akkor játszunk jó meccset, ha felvállaljuk a meccs lüktetését, főleg, hogy nálunk ez a "tudatos játék Xavival" igen könnyen csúszik át impotens szarakodásba. meglátjuk.
hát, azért a Busquets kérdésben maradjunk annyiban, hogy amikor jó meccse van (mint mondjuk mostanában), akkor lemelózza a saját részét, de hogy ő senkiről olyan nagy terhet nem vesz le, az sztem biztos. amikor meg nem megy neki, akkor Rakitic csúszkál helyette is. mind1, sztem kéne Ini, de első hallásra logikus lehet ez a tudatos játék is, ami Xavi mellett szól, bár nekem eddig idén az jött le, hogy akkor játszunk jó meccset, ha felvállaljuk a meccs lüktetését, főleg, hogy nálunk ez a "tudatos játék Xavival" igen könnyen csúszik át impotens szarakodásba. meglátjuk.MR. TROMORT777 írta:Rakitic-Busquest kettős könnyedén le tudja róla venni a terhet és statikusabb játékban még mindig nagyszerű fazonszabász. Csak Iniestával párban nincs értelme szerepeltetni. De Iniesta meccsek óta nem tesz hozzá sokat. Villareal ellen is meglehetett nézni sokszor a helyezkedését, sokat nem segített. Egy egy elleni szituációkat aláírom, de megnéznék az idei szezonjáról egy statot, hogy valójában hány párharcot nyert. Félreértés ne essék, nem dőlök a kardomba ha Ő kezd, imádom, szeretem, de talán ráférne a pihenés és a Bilbao olyan ellenfél aki ellen talán nem lenne baj kicsit tudatosabb játékot játszani, nem egy adok-kapokot mint amilyen volt pár utóbbi meccsünk. Itt könnyebben megéghetünk.Zozzy 5 írta:
az lehet, hogy a régi önmagától elmarad Iniesta, de még így is ég és föld, amit tud ő és amit Xavi tud adni a csapatnak. utóbbival gyakorlatilag mínusz egyen vagyunk védekezésben, egyfolytába légüres térben kocog, míg Ini képes valódi melóra és sok támadást szűr meg a helyezkedésével. jobb pillanataiban pedig az egy az egy elleniket is vállalja és megcsinálja, erre Xavi szintén képtelen már. labdát tartani meg Iniesta is tud. Xavinak egyféle meccsen van helye a kezdőben, a Nou Campban egy Elche vagy Granada szintű csapat ellen.
Melyiken?visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar
ini kár h kimaradt, pedig tök jó formában mozgott az elmult meccseken...
Hát, a védelem rangsorában számomra rejtély, hogy Matyi miért van előrébb Bartranál is, de hogy miért kezd azt végképp nem tudom - vagyis de, csak nem értem.. A középpálya rizikós, Inivel se lettünk volna sokkal előrébb, és a Sevilla elleni gálánál is ez a 3-as kezdett, szóval bízom a jó játékban. Be kéne húzni nagyon, remélem a srácok odateszik magukat.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar
Rakitic-Busquest kettős könnyedén le tudja róla venni a terhet és statikusabb játékban még mindig nagyszerű fazonszabász. Csak Iniestával párban nincs értelme szerepeltetni. De Iniesta meccsek óta nem tesz hozzá sokat. Villareal ellen is meglehetett nézni sokszor a helyezkedését, sokat nem segített. Egy egy elleni szituációkat aláírom, de megnéznék az idei szezonjáról egy statot, hogy valójában hány párharcot nyert. Félreértés ne essék, nem dőlök a kardomba ha Ő kezd, imádom, szeretem, de talán ráférne a pihenés és a Bilbao olyan ellenfél aki ellen talán nem lenne baj kicsit tudatosabb játékot játszani, nem egy adok-kapokot mint amilyen volt pár utóbbi meccsünk. Itt könnyebben megéghetünk.Zozzy 5 írta:
az lehet, hogy a régi önmagától elmarad Iniesta, de még így is ég és föld, amit tud ő és amit Xavi tud adni a csapatnak. utóbbival gyakorlatilag mínusz egyen vagyunk védekezésben, egyfolytába légüres térben kocog, míg Ini képes valódi melóra és sok támadást szűr meg a helyezkedésével. jobb pillanataiban pedig az egy az egy elleniket is vállalja és megcsinálja, erre Xavi szintén képtelen már. labdát tartani meg Iniesta is tud. Xavinak egyféle meccsen van helye a kezdőben, a Nou Campban egy Elche vagy Granada szintű csapat ellen.