Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az lehet, hogy a régi önmagától elmarad Iniesta, de még így is ég és föld, amit tud ő és amit Xavi tud adni a csapatnak. utóbbival gyakorlatilag mínusz egyen vagyunk védekezésben, egyfolytába légüres térben kocog, míg Ini képes valódi melóra és sok támadást szűr meg a helyezkedésével. jobb pillanataiban pedig az egy az egy elleniket is vállalja és megcsinálja, erre Xavi szintén képtelen már. labdát tartani meg Iniesta is tud. Xavinak egyféle meccsen van helye a kezdőben, a Nou Campban egy Elche vagy Granada szintű csapat ellen.MR. TROMORT777 írta:Igazából szerintem nem lenne hülyeség Xavit kezdetni mindaddig amíg Iniesta helyett játszik és nem Rakitics kárára. Rakitic kell a középpályára, hogy stabilitást adjon. Ugyanakkor Iniesta sok értékelhető dolgot nem mutatott mostanában. De így vagy úgy, hozni kell ezt a meccset. De én nem aggódom, jó formában van a csapat és van egy olyan érzésem, hogy Suarez ma betalál.
Nyugalom, az Atma elleni kupavisszavágó előtt is Xavi meze mellett volt a karszalag, aztán mégsem kezdett. (szerencsére)Normandia írta:Nem tudom, hogy számít e valamit, de a karszalag Xavi mezén van előkészítve a San Mamés öltőzőben. Lehet, hogy csak azért mert Ő a kapitány és nem azért mert ő lesz a kezdő.
messideco írta:Az EP kezdője: Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Itt is már csak az egyik belső védő a kérdéses, illetve, hogy a középpályára ki kerüljön Rakitic és Busi mellé.
Igen így volt(Villareal), de két olyan makkeros gólt, amit összeszedtünk, talán még egyszer nem fordul elő egy meccsen belül.Kash írta:Sokan ugyanezt érezték a Villareal elleni meccsünk előtt is, aztán mégsem lett olyan sima.senkialfonz40 írta:Nem akarom elkiabálni, de az utóbbi idők motiváltságával nem tudom elképzelni, hogy ne sima legyen a vége.
Tudom, hogy nehéz terep, meg minden, de így érzem...![]()
A Marca kezdője tetszik, az a Xavi-s, meg Mathieu-s kezdő nem jön be nekem.
Meg az efe szerint Mathieu kezd.messideco írta:A Sport is kitalált egy kezdőcsapatot:
Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Annyi a különbség eddig a négy változat között, hogy Iniesta és Xavi szereplése között van eltérés. Jó lenne ez a csapat, nem kellene most fölöslegesen variálni semmit.
Te már tudsz valamit?lui1698 írta: De remélem ma sikerült nyerni, mert iszonyatosan fontos lenne a bajnoki cím szempontjából, ezt remélem a fiúk is felfogják, és nem lötyögni meg alibizni mennek majd ki a pályára.
Sokan ugyanezt érezték a Villareal elleni meccsünk előtt is, aztán mégsem lett olyan sima.senkialfonz40 írta:Nem akarom elkiabálni, de az utóbbi idők motiváltságával nem tudom elképzelni, hogy ne sima legyen a vége.
Tudom, hogy nehéz terep, meg minden, de így érzem...
Minden összeállítás jó, amiben benn van MSN és nincs benn Xavi és SR.messideco írta:Már is nyomják a lehetséges kezdőket:
Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar [efe]