Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az idei idényben már bebizonyították, 4-ből 4 vereség.Gali írta:Látom nincs gond CR önbizalmával:
"Real Madrid are better than Atletico but we have to prove it on the field," the Portuguese told reporters. "Anyway, I think we will win the Liga title at the end of the season."
Mi lett volna, ha még a terpeszállásból is jutott volna mára?
okés, persze nekem is, csakhát ha már lúd, akkor legyen kövér!Gali írta:Nekem elég lenne "csak" a nyerés is.Boixos írta:megdöbbentően gyönge volt a rmadrid, mint amikor kisfiúk játszanak a felnőttekkel. akkor láttam ilyen gyámoltalannak ezeket, amikor ötöket-hatokat rúgdaltunk nekik.
kíváncsi vagyok, h mi mit fogunk művelni "legkedvesebb" barátainknál? ha nem "csak" nyernénk, hanem nagyon megszórnánk őket, az sztem nem kis lökést adna a brigádnak.
Nekem elég lenne "csak" a nyerés is.Boixos írta:megdöbbentően gyönge volt a rmadrid, mint amikor kisfiúk játszanak a felnőttekkel. akkor láttam ilyen gyámoltalannak ezeket, amikor ötöket-hatokat rúgdaltunk nekik.
kíváncsi vagyok, h mi mit fogunk művelni "legkedvesebb" barátainknál? ha nem "csak" nyernénk, hanem nagyon megszórnánk őket, az sztem nem kis lökést adna a brigádnak.
Nem akarok nyelvtannáciskodni, de az elöl szót mér írjátok rengetegen hosszú ő-vel, ha az elülső pozíciót határozzátok meg? Elöl ül a masiniszta, vagy kirúgni valaki elől a labdát. Azért van egy kis különbség. Tehát ha mondjuk a támadók helyét akarjuk megmondani, akkor így helyes: elölelől
Ferninhonak igaza van. A mai fociban a védekezés már a csatároknál elkezdődik. Ha a csapat szinten rossz a védekezés akkor a védelembe lehet bármilyen klasszis úgyis ki fognak kapni, mert lendületből tudják vinni az ellenfelek a támadást.ferninho írta:nem azért olyan jó az Atletico védekezése, mert olyan hű de nagy klasszisokból állna a védelmük (bár erre sem lehet panasz azért), hanem mert csapatszinten védekeznek ilyen jól, szóval nem működne ez nekik így, ha valamelyik trió lenne nekik ott elől.TripleH írta:Viccet félretéve srácok sztem ha ez az AtMa védelmi 4es állna vagy az MSN, vagy a BBC mögött hát bármelyik hármas megnyugodhatna

nem azért olyan jó az Atletico védekezése, mert olyan hű de nagy klasszisokból állna a védelmük (bár erre sem lehet panasz azért), hanem mert csapatszinten védekeznek ilyen jól, szóval nem működne ez nekik így, ha valamelyik trió lenne nekik ott elől.TripleH írta:Viccet félretéve srácok sztem ha ez az AtMa védelmi 4es állna vagy az MSN, vagy a BBC mögött hát bármelyik hármas megnyugodhatna
Ha egy kicsit ügyesebbek lettünk volna már most előzhetnénk. De nagyon félek tőle, hogy nem fogunk még zárkózni se. Pedig a Real túl sok ilyen sanszot nem fog adni.Gali írta:Erről van szó! Rövid időn belül ez már a második magas labda. Le kell csapni és kész!Feast4 írta:Most mi jövünk igazából. CB-Alves, Pique, Mascherano,Alba-Busquets, Rakitic, Iniesta-Messi, Neymar,Suarez. És had szóljon! Nagyon meg kell nyerni a holnapi meccset. Az el classicora így lőtávba érhetünk!

Amint láthatod azt írtam, hogy esélyesek. Azt nem, hogy 100%-ig biztos, hogy nyerni fognak.visca el barca írta: majd írok hosszabban is, csak előbb még megvárom crixus véleményét is, mert tegnap még ezt írtacrixus írta:Pont emiatt esélyesek: ha hullámvölgyben vannak akkor is tudnak nyerni, míg mi nem. Pont ezért (meg a visszatérő Ronaldo miatt) tartom őket szombaton is esélyesnek.
és? nincs igazam? idén 3x vertük őket még a reál ellen meg egy sima bukta. ha választani kellene h a kövi 20 meccset az atletico vagy a real ellen játszanám e, nem kérdés. a reálnak az atleti nagy mumusa lett, ennek ellenére tartom h a fehér balett jobb csapat.Bob_Marley írta: Te meg ezt a múltkor:
jó. sokkal gyengébb csapat mint a real. legalább is ellenük több esélyünk van.

Erről van szó! Rövid időn belül ez már a második magas labda. Le kell csapni és kész!Feast4 írta:Most mi jövünk igazából. CB-Alves, Pique, Mascherano,Alba-Busquets, Rakitic, Iniesta-Messi, Neymar,Suarez. És had szóljon! Nagyon meg kell nyerni a holnapi meccset. Az el classicora így lőtávba érhetünk!
visca el barca írta:
majd írok hosszabban is, csak előbb még megvárom crixus véleményét is, mert tegnap még ezt írtacrixus írta:Pont emiatt esélyesek: ha hullámvölgyben vannak akkor is tudnak nyerni, míg mi nem. Pont ezért (meg a visszatérő Ronaldo miatt) tartom őket szombaton is esélyesnek.
Itt meg már pár meccs óta nem nagyon igazolódik ez be az egymás elleni derbijeiken.visca el barca írta:jó. sokkal gyengébb csapat mint a real. legalább is ellenük több esélyünk van.danianevem írta:Nem akarok ünneprontó lenni, de jó az nekünk, ha a favágókkal kell majd játszanunk?

De akkor meg átsiklanék a számomra értékes kommentjeiden. Mert azért az is akad.visca el barca írta:
át kell ugrani é kész. nekem is van itt sok minden amit nem vesz be a gyomrom, a legtöbb mellet igyekszem elsiklani.
azért meg had ne legyen már lelkiismeret forduláson mert jó a kedvem egy reál alázás után.
át kell ugrani é kész. nekem is van itt sok minden amit nem vesz be a gyomrom, a legtöbb mellet igyekszem elsiklani.MR. TROMORT777 írta:Lehet az a baj, hogy századjára már elcsépelt és nem veszi be a gyomrom, de igyekszem vissza állni a helyes útra és hahotázva nevetni Veled.visca el barca írta:
semmi, humor, de hozzád ez általában nem jut el, így értelemszerűen nem is neked szántam. remélem azért nincs harag.

Lehet az a baj, hogy századjára már elcsépelt és nem veszi be a gyomrom, de igyekszem vissza állni a helyes útra és hahotázva nevetni Veled.visca el barca írta:
semmi, humor, de hozzád ez általában nem jut el, így értelemszerűen nem is neked szántam. remélem azért nincs harag.

Ronaldonak viszont 7-tel több ti... Ja várjunkLeon írta:A Realnak már 22 kapott gólja van a bajnokságban,a Barcának 11.
Eddig nagycsapatok ellen több rossz meccs volt,mint jó. Sok esetben nem kellően magabiztos,stb. De ez nem a barca vs. realba tartozik. Ezzel az erővel Varanet is kritizálhatnátok,hogy ő hogy került ebbe a csapatba, mikor Messit 2 éve hogy leszedte a pályáról.hank1ee írta:Azt én se nagyon értemdanianevem írta: Ő hogy kerül ebbe az illusztris társulatba?
Jaja.MessiNeymarSuarez írta:Gyönyörű Real vereség, most itt az ideje hogy holnap Bilbao stadionjában ahol rég nem nyertünk, a Munir-Pedro-Oldalrobival kezdjünk elöl Messiékkel a padon!![]()
![]()
Komolyra fordítva:
Kiváló, és lehet hogy egyedülálló lehetőség, muszáj megnyernünk holnap, nagynehezen de sikerülhet ha Messiék főként jó napot fognak ki.