Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem is feltétlen rád értettem, hanem úgy unbloc, mert mint írtam most ezt olvasom több helyen is. Természetesen elfogadom a véleményed, de részemről ez a felvetés sántít, h pont most jött elő.daffy írta: Kifejezetten nem kedvelem Ronaldot,így nem érzem,hogy kifogásokat kéne gyártanom. Ha nem gondolnám,hogy nem oké a térde,nem írnám le.
Kifejezetten nem kedvelem Ronaldot,így nem érzem,hogy kifogásokat kéne gyártanom. Ha nem gondolnám,hogy nem oké a térde,nem írnám le.bence-barca írta: Értem, köszi!
Ismét azt írnám, h tényleg nem bántásból vagy ellened, de azért mégiscsak elég kifogás szaga van, mert amilyen őszt produkált.... az Irinás dolog azt mondom okés, abban vt vmi mert nyilván egy többéves kapcsolata vége szakadt, ez lelkileg megviseli ami kihat a pályára. De ez a térdes - bármennyire is igaz részben - most jött elő, amikor hozza a rossz meccseit hirtelenjében inkább hangzik úgy, h keresik az emberek a kifogásokat, miért játszik rosszul. Holott elfelejtik, h ő sem egy gép, vmikor beeshet egy hullámvölgy. Persze nem jó látni, meg nem tud az ember beletörődni ilyen évek után, de egyszer mindenkit elér ez. Én szerintem a mostani rossz formájában csak kis részben van benne a térde. Őt is elérte a rossz forma és mivel nincsenek hozzászokva ehhez az emberek, ezért "szeretnék", h a térde miatt legyen.
Értem, köszi!daffy írta: Ez nem friss problémája. Hogy pontosan mi is a gond,az úgy tudom nem derült ki. De sokszor látni,hogy lecserélik és már jegelik is neki. Időnként odakap. Ez egy sok hónapos dolog már,talán egy éves is simán. Kéne neki egy üres nyár és kikúrálni,megműttetni ha szükséges. Ha pedig olyan az ügy,akkor meg eladni a briteknek.
A vb-re nem kell kifogás. Térdtől függetlenül is egy rakás fos a portugál csapat,soha nem lesz esélye vb-t nyerni.
Ez nem friss problémája. Hogy pontosan mi is a gond,az úgy tudom nem derült ki. De sokszor látni,hogy lecserélik és már jegelik is neki. Időnként odakap. Ez egy sok hónapos dolog már,talán egy éves is simán. Kéne neki egy üres nyár és kikúrálni,megműttetni ha szükséges. Ha pedig olyan az ügy,akkor meg eladni a briteknek.bence-barca írta:
Daffy!
A világért sem kötekedésnek szánom a következő hsz emet, komolyan kérdezem a dolgokat!
CR-nek most történt vmi a térdével? Mert ez a térd gondja, ha jól emlékszem tavaly idény végén volt, VB-n rá is lett fogva (részben jogosan), h emiatt nem tudott úgy teljesíteni ahogy. Azóta nem is hallottam erről, most meg azt olvasom Realosok között is, h a térde. Ez most vmi keresett kifogásként lett előhozva (mert VB óta egyáltalán nem lett felhozva - ilyen ősz után miért is lenne? ), de most többször is leírták. Ismétlem, egyáltalán nem kötekedésből akarom írni, de ez most ezen a meccsen előjött vagy inkább csak hirtelen elő lett hozva, h legyen mire fogni?
Tényleg nagyi1244 tudsz valamit CR térdéről, mert most én is ilyeneket olvasok, hogy a térde darabokban stb???nagyi1244 írta:Nem is tudom mit mondjak a mai meccsről....
De mégis eszembe jutott valami gratulálni az ellenfélnek megérdemelték![]()
Lefociztak minket,nem szétrugdostak hanem lefociztak és ez ami fáj igazán.
Daffy!daffy írta: Ronaldo is... Ugye a térde darabokban. Eleve nem áll tőle távol a dobom magam stílus,így hogy vigyáz a kontaktoknál pláne. Fáj is neki,nincs is formában és még az egója is hajlamos közbeszólni,de ez utóbbival van talán a legkisebb baj.
Respect.nagyi1244 írta:Nem is tudom mit mondjak a mai meccsről....
De mégis eszembe jutott valami gratulálni az ellenfélnek megérdemelték![]()
Lefociztak minket,nem szétrugdostak hanem lefociztak és ez ami fáj igazán.
A hozzászólásod elsőrészével egyetértek, de nekem ma nem úgy tünt, hogy nagyon mély lenne a keretük tudásban. Látszik, hogy komolyabb csapatok ellen bizony hiányoznak a sérültek a pályáról.Kovbal88 írta: Én azt mondom, hogy a Real nagyon szerencsés, már jó 3-4 meccse úgy játszik, benne volt a pontvesztés a meccseikben, viszont a keretük nagyon erős vagy mély. Nálunk egy-két sérülés már komoly gondokat okoz... Nálam eddig a reálnak áll a bajnokság.
Én azt mondom, hogy a Real nagyon szerencsés, már jó 3-4 meccse úgy játszik, benne volt a pontvesztés a meccseikben, viszont a keretük nagyon erős vagy mély. Nálunk egy-két sérülés már komoly gondokat okoz... Nálam eddig a reálnak áll a bajnokság.shutterisland írta:3 dolog miatt örülök a mi szempontunkból jobban a hazai győzelemnek, mint a döntetlennek.
még akkor is, ha matematikailag igaz, hogy 3 pont lett kiosztva 2 helyett.
1. a real szerintem általánosságban, hosszú távon valamivel erősebb csapat, mint az atletico, függetlenül az egymás elleni eredményektől.
2. idén talán megtaláltuk az atletico elleni játékunkat, ellenben a real ellen még mindig nem magunkat tartanám az esélyesebb csapatnak.
így a barca-real és atletico-barca közül inkább az utóbbi döntsön a bajnoki címről, jelen esetben úgy érzem, több eséllyel érnénk el a kellő eredményt.
3. esetleges pontegyenlőség esetén (ez pedig benne lehet a végén) az egymás elleni eredmény számít, ott meg sokkal jobban állunk az atleti ellen eddig.
én isBob_Marley írta:Én a száraz tényekre tudok hagyatkozni.

Én a száraz tényekre tudok hagyatkozni. Aktuális bajnok a világ egyik legerősebb bajnokságában, akikkel tavaly 6 meccsen nem bírtunk (idén szerencsére erőben erősödtünk és feltudjuk velük venni a kesztyűt illetve a hozzá nem értő LE 3 különböző meccset hozott le eredményesen). Idén a RM-nek már sokadszor fojtották meg a játékát és győzték le őket. Nemzetközi porondon Chelsea, Juventus, Milan (még ha utóbbi kettő csak név miatt) orrát fújták ki. Választanom kellene nem az Atletico Madridot képzelném el ellenfélnek. Az biztos, hogy a RM HA jobb csapat is mint ők akkor sem sokkal. Le vannak ők nagyon nézve, de fekszik is nekik ez a szerepkör. Idén is bajnokesélyes csapat és ahogy tavaly úgy idén is utolsó pár fordulóban fog szerintem eldőlni a bajnokság.visca el barca írta:
és? nincs igazam? idén 3x vertük őket még a reál ellen meg egy sima bukta. ha választani kellene h a kövi 20 meccset az atletico vagy a real ellen játszanám e, nem kérdés. a reálnak az atleti nagy mumusa lett, ennek ellenére tartom h a fehér balett jobb csapat.

Az idei idényben már bebizonyították, 4-ből 4 vereség.Gali írta:Látom nincs gond CR önbizalmával:
"Real Madrid are better than Atletico but we have to prove it on the field," the Portuguese told reporters. "Anyway, I think we will win the Liga title at the end of the season."
Mi lett volna, ha még a terpeszállásból is jutott volna mára?
okés, persze nekem is, csakhát ha már lúd, akkor legyen kövér!Gali írta:Nekem elég lenne "csak" a nyerés is.Boixos írta:megdöbbentően gyönge volt a rmadrid, mint amikor kisfiúk játszanak a felnőttekkel. akkor láttam ilyen gyámoltalannak ezeket, amikor ötöket-hatokat rúgdaltunk nekik.
kíváncsi vagyok, h mi mit fogunk művelni "legkedvesebb" barátainknál? ha nem "csak" nyernénk, hanem nagyon megszórnánk őket, az sztem nem kis lökést adna a brigádnak.
Nekem elég lenne "csak" a nyerés is.Boixos írta:megdöbbentően gyönge volt a rmadrid, mint amikor kisfiúk játszanak a felnőttekkel. akkor láttam ilyen gyámoltalannak ezeket, amikor ötöket-hatokat rúgdaltunk nekik.
kíváncsi vagyok, h mi mit fogunk művelni "legkedvesebb" barátainknál? ha nem "csak" nyernénk, hanem nagyon megszórnánk őket, az sztem nem kis lökést adna a brigádnak.
Nem akarok nyelvtannáciskodni, de az elöl szót mér írjátok rengetegen hosszú ő-vel, ha az elülső pozíciót határozzátok meg? Elöl ül a masiniszta, vagy kirúgni valaki elől a labdát. Azért van egy kis különbség. Tehát ha mondjuk a támadók helyét akarjuk megmondani, akkor így helyes: elölelől
Ferninhonak igaza van. A mai fociban a védekezés már a csatároknál elkezdődik. Ha a csapat szinten rossz a védekezés akkor a védelembe lehet bármilyen klasszis úgyis ki fognak kapni, mert lendületből tudják vinni az ellenfelek a támadást.ferninho írta:nem azért olyan jó az Atletico védekezése, mert olyan hű de nagy klasszisokból állna a védelmük (bár erre sem lehet panasz azért), hanem mert csapatszinten védekeznek ilyen jól, szóval nem működne ez nekik így, ha valamelyik trió lenne nekik ott elől.TripleH írta:Viccet félretéve srácok sztem ha ez az AtMa védelmi 4es állna vagy az MSN, vagy a BBC mögött hát bármelyik hármas megnyugodhatna

nem azért olyan jó az Atletico védekezése, mert olyan hű de nagy klasszisokból állna a védelmük (bár erre sem lehet panasz azért), hanem mert csapatszinten védekeznek ilyen jól, szóval nem működne ez nekik így, ha valamelyik trió lenne nekik ott elől.TripleH írta:Viccet félretéve srácok sztem ha ez az AtMa védelmi 4es állna vagy az MSN, vagy a BBC mögött hát bármelyik hármas megnyugodhatna