barca0000 írta:Pedro eladása a legnagyobb hülyeség ö a tökéletes csere ember a csapatba ! Most komolyan a Deu Sandro, Munir, Adama négyesnél jobb ha nem sokkal de jobb. Pedrónál jobb játékost hozni a padra felesleges és még szerintem csúnya pénzkidobási is lenne. Azt figyelembe véve hogy nem igazolhatunk és ha Pedro elmegy én nem lennék nyugodt ha az a Deulofeu lenne a cserecsatár, aki még a sevillába se tud kimagaslót nyújtani vagy csak csere vagy lecserélik a real ellen is egy katasztrófa volt.
Én ezt úgy fordítanám, hogy MÉG jobb. Vagy ha nem is jobb, ő jól elvan a padon, cserének meg tökéletes. Abból a négyesből mondjuk én kivenném Sandrot, de talán még Deulofeu-t is. Az ő helyzetük viszont teljesen más. Pedro már egy zenitjén túli játékos, aki fejlődni már nem fog, nem várhatjuk tőle, hogy kiszorítsa mondjuk Neymart. Munirban és Adamaban pedig benne van, hogy nagy játékosok lehessenek, de ehhez az kell, hogy folyamatosan játszanak. Egy Pedro-szerepben ők nem jók, ezt ki kell mondani. Még érniük kell, tapasztalatot, rutint kell szedniük és bekerülhetnek a rotációba. Azzal nem lennénk előbbre, ha valamelyiküket beraknánk Pedrito-helyére. A csapatnak és a játékosnak sem tenne jót.
Egy nagyobb nevet pedig teljesen felesleges hozni. A köv. szezont még bőven le lehet hozni a spanyollal, azután már, ha marad is, a fiatalok kiszoríthatják a 4. számú támadó szerepéből.
Egy dolog van ami miatt elgondolkodhat a váltáson. Legalábbis szerintem. Ha a válogatottból nem akar kiesni akkor nem csak epizódszerepeket kell vállalnia. Egy Arsenalban (csak egy példa) folyamatosan játszhatna, nem is kis csapat, a válogatottsága még biztosítva lenne, de így nem valószínű.