Chino írta:
Én nagyon kedvelem Danilot és ha ezt a vonalat kívánjuk folytatni ő lehet a legalkalmasabb szerintem. Ha jól tudom már 19 évesen bemutatkozott a brazil felnőtt válogatottban, pedig akkor máég Alves is fénykorát élte + még Maicon is ott volt.
Porto meccseket egyedül miatta nézek. Kicsit szertelen a srác, de tavalyhoz vagy tavalyelőtthöz képest fejben is sokat fejlődött. Nyilván nem láttam az összes meccsét, de nekem nagyon tetszik.
Az áráról annyit, hogy ha tényleg komolyan gondoljuk, a szerződése lejáróban van, lehet hogy olcsóbban is meg lehet szerezni.
De legalábbis Alvesre is lehetne egy kis nyomást gyakorolni, hogy ne higgye, annyira nélkülözhetetlen, mert most nagyon nyeregben érezheti magát, tudja milyen sz...ban van a klub. Olyan szerződést bulizik ki amilyet akar.
A Danilo gyerek nem rossz egyáltalán. 23 éves, ismeri az európai focit és nem fogalmatlan a játékhoz. A szertelensége betudható a származásának (Brazil), gyors jól lő távolról és a beadásai sem rosszak. A kérdés, hogy nem veszik e meg előttünk. Azért nem sokan várnak 2016-ig még a Barca kedvéért sem.
Alves meg el fog menni. Talán még most tud jó szerződést kötni, de ha marad még egy évet, kötve hiszem, hogy eltudná magát adni 2016-ban. Egyébként, mivel nem nagyon van jelenleg alternatívája, vagy legalább is nem látok mást, bár lehet, hogy Montoya mégiscsak a helyén fog játszani, nem tudom, hogy mi lesz a jobboldalon, ha lelép Alves.