Egy egyszerű barátságos mérkőzés volt ez, semmi extra... én is először csodálkoztam, ha jól tudom ez egy ilyen hírtelen jött dolog volt, pár hete még nem is volt leszervezve?!... Szóval ennyi, bár én azt sejtem, hogy az edzőnk ezen a meccsen eleve az utánpótlást akarta tesztelni, hisz a sérüléseket leszámítva tutta, hogy úgy is mindenki a válogatottainál lesz!....
az tuti, hogy nekünk van a legjobb utánpótlásunk? eben nem vagyok biztos.....
egyébként milyen meccs volt ez?? mer erre sehol nem találltam meg a választ.
azér nem lehetett valami izgalmas mérkőzés ha megnézzük az eredményt! de az tényleg szép eredmélny, hogy az a csapat gyakorlatilag nem is képviseltette magát a meccsen és nem szórtak meg minket valami nagyon
Európában a Barcának van a legjobb utánpotlása,és ezt szinte mindenki tudja!!!Gratulálok nekik.Valaki nem tud infokat Mora-rol???Ha jol tudom neveztük öt a BL-be.
Mindenképpen dícséret illeti a fiatalokat, és legfőképp azért, mert nem játszottak egyáltalán alárendelt szerepet. Most már amiatt kezdek aggódni, hogy annyi tehetséges játékos kerül fel az ifiktől, hogy nem marad Barca B!
Csárli, nem ők adták a csapat gerincét, hanem ŐK VOLTAK A CSAPAT. Szerintem van különbség. Ha már a B meg C csapatunk is felveszi a versenyt egy európai középcsapattal (na jó, lehet hogy kicsit tartalékossal, de épp ezért középcsapat), akkor ott nagy baj nem lehet.
Nos, ez a 0:0 elég gyengusnak tűnHET, de mivel tudjuk, hogy nálunk mi a helyzet, így valóban szép eredmény, gratula az ifiknek, remélem ebből Rijkaard is sokat leszűrt, és az esetleges igazolás(ok) mellé mindenképpen teret nyújt nekik is!!! Szerintem azért nem ártana, ha valóban csorgatnánk még egy kis katalán vért ebbe a csapatba, bár a mostani vér is izzik rendesen!!! Forcá Barca!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw