Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs,elfelejtettem,hogy az Messi kiváltsága,hogy máshol meghalna a játéka....visca el barca írta:csababarca írta:Pedro meg maradjon,úgyse kell senkinek, ugyanaz az eset mint Busi,ő is itt fog megöregedni,mert egy lyukas garast nem ad értük komoly szakember, látják,hogy egy focit tudnak, így-úgy megoldani.![]()
![]()
![]()
-----------------------------------------
Már csak Paleszt kell lefizetnem és akkor magam mellett tudhatom a fórum 2 legnépszerűbb tagját!visca el barca írta:csababarca írta:Pedro meg maradjon,úgyse kell senkinek, ugyanaz az eset mint Busi,ő is itt fog megöregedni,mert egy lyukas garast nem ad értük komoly szakember, látják,hogy egy focit tudnak, így-úgy megoldani.![]()
![]()
![]()
-----------------------------------------
nem tudom mit kell állandóan belekötni leonba, ismerhetnétek már, hogy ő ilyen
toljad neki mester én veled vagyok
csababarca írta:Pedro meg maradjon,úgyse kell senkinek, ugyanaz az eset mint Busi,ő is itt fog megöregedni,mert egy lyukas garast nem ad értük komoly szakember, látják,hogy egy focit tudnak, így-úgy megoldani.
Sajnos sokat hiányoztam illemtan órákról mert mert Pedro és Alves bestof videókat nézegettem a youtube-on.Bob_Marley írta: Takarodj kifejezés meg egyszerűen etikátlan bárkivel szemben.
Hát erről a legkevésbé ők tehetnek. Mivel évek óta nem igazán nézem a meccseket (inkább belenézek, de nem elejétől a végéig), az alibizést nem vágom, én Alves hajtásában nem láttam gondot, Pedro meg, ha annyit játszik, mint amennyit ez idő alatt láttam, akkor inkább tényleg ne nagyon kezdjen bele egyéni akciókba. Én nem azt vitatom, hogy nem itt a helyük, csak azt, hogy ők viselkednének etikátlanul a klubbal szemben.Leon írta:Már évek óta jórészt kuka teljesítménnyel is eltűrik őket a csapatban,felveszik a súlyos eurómilliókat és elalibiznek a pályán. Ezt azért nem nevezném hátsó ajtón való kidobásnak.
Itt nem az a gond, hogy jobb lenne, ha eligazolnának, mert fékei a csapatnak (habár teszem hozzá a posztjukon egyelőre ők a legjobbak az idei keretből, nyáron meg nem jöhet senki), hanem, hogy olyan stílusban írsz azokról a játékosokról, akik a Barca alappillérei voltak, és hatalmas érdemeik vannak abban, hogy ilyen sikereket éltek át. Ez a "takarodjanak" meg hasonlók tényleg gyomorforgatók. Ha ilyen stílusban írná le ezt egy Real-szurkoló biztos keresztre lenne feszítve.Leon írta:A 3 trófea (BL,Liga,Kupa) megnyerése után számomra a legnagyobb öröm az lenne ha Pedro és Alves minél hamarabb eltakarodna a csapatból!Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék a Barcának helyettük 2 életképes játékost grátisz csak ezt a 2 szerencsétlent ne lássam többet Barca mezben!
Azt nem vitatom/vitathatom, ha csapaton kívül akarod látni őket, ezzel a nagy többség egyet is ért veled. De két olyan játékosról van szó, akinek a bűne annyi, hogy nem megy nekik a játék, ettől függetlenül tettek annyit a csapatért, hogy nem a hátsó ajtón kislisszanva kelljen eltakarodniuk. Ha már itt szinte mindenkinek könnyeket csal a szemébe, meg örömmel tölti meg a szívét meg megoldja a merevedési problémáit a 6 kupás Barca, az 5-0 meg a 6-2, akkor legalább egy kis hálát és tiszteletet is tanúsíthatna azok felé, akik miatt ez így van.Leon írta:VOLTAK.
Nekem is volt pár jó csukám amiben nagy meccseket toltam,de elkoptak,törik a sarkam,kényelmetlenek.A játékban nem előre visznek hanem hátra. Már nem akarok velük több mérkőzést játszani.
VOLTAK.jelwaz írta:Gyomorforgató az a stílus, amiben két olyan játékosról nyilatkozol, akik a Barca legsikeresebb korszakának szerves részei voltak.Leon írta:A 3 trófea (BL,Liga,Kupa) megnyerése után számomra a legnagyobb öröm az lenne ha Pedro és Alves minél hamarabb eltakarodna a csapatból!Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék a Barcának helyettük 2 életképes játékost grátisz csak ezt a 2 szerencsétlent ne lássam többet Barca mezben!
https://www.youtube.com/watch?v=xansZc6BcwkLeon írta:A 3 trófea (BL,Liga,Kupa) megnyerése után számomra a legnagyobb öröm az lenne ha Pedro és Alves minél hamarabb eltakarodna a csapatból!Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék a Barcának helyettük 2 életképes játékost grátisz csak ezt a 2 szerencsétlent ne lássam többet Barca mezben!
Gyomorforgató az a stílus, amiben két olyan játékosról nyilatkozol, akik a Barca legsikeresebb korszakának szerves részei voltak.Leon írta:A 3 trófea (BL,Liga,Kupa) megnyerése után számomra a legnagyobb öröm az lenne ha Pedro és Alves minél hamarabb eltakarodna a csapatból!Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék a Barcának helyettük 2 életképes játékost grátisz csak ezt a 2 szerencsétlent ne lássam többet Barca mezben!
Ő is fiatal, gyors, brazil, vízhordónak még akár be is válhat.lui1698 írta:Döglász?MichaaBee írta:Fiatal, gyors, brazil, mit várunk még egy szélsőhátvédtől?
Döglász?MichaaBee írta:Fiatal, gyors, brazil, mit várunk még egy szélsőhátvédtől?
A Danilo gyerek nem rossz egyáltalán. 23 éves, ismeri az európai focit és nem fogalmatlan a játékhoz. A szertelensége betudható a származásának (Brazil), gyors jól lő távolról és a beadásai sem rosszak. A kérdés, hogy nem veszik e meg előttünk. Azért nem sokan várnak 2016-ig még a Barca kedvéért sem.Chino írta: Én nagyon kedvelem Danilot és ha ezt a vonalat kívánjuk folytatni ő lehet a legalkalmasabb szerintem. Ha jól tudom már 19 évesen bemutatkozott a brazil felnőtt válogatottban, pedig akkor máég Alves is fénykorát élte + még Maicon is ott volt.
Porto meccseket egyedül miatta nézek. Kicsit szertelen a srác, de tavalyhoz vagy tavalyelőtthöz képest fejben is sokat fejlődött. Nyilván nem láttam az összes meccsét, de nekem nagyon tetszik.
Az áráról annyit, hogy ha tényleg komolyan gondoljuk, a szerződése lejáróban van, lehet hogy olcsóbban is meg lehet szerezni.
De legalábbis Alvesre is lehetne egy kis nyomást gyakorolni, hogy ne higgye, annyira nélkülözhetetlen, mert most nagyon nyeregben érezheti magát, tudja milyen sz...ban van a klub. Olyan szerződést bulizik ki amilyet akar.
Én nagyon kedvelem Danilot és ha ezt a vonalat kívánjuk folytatni ő lehet a legalkalmasabb szerintem. Ha jól tudom már 19 évesen bemutatkozott a brazil felnőtt válogatottban, pedig akkor máég Alves is fénykorát élte + még Maicon is ott volt.palesz77 írta:Dani Alves (31) wants 3-year renewal. Barcelona don't accept. Man United interested. Barcelona want Porto's Danilo (23) for 2016. [sport]
Azért az a 3 év még így is pofátlan, hogy nehéz szituban vagyunk, és "ő diktálhat".. Danilot meg többen akarták már innen, úgy látszik a klub is felé kacsintgat. Mondjuk a Portoból olcsón embert nem fogunk elhozni, az fix..
Pedro idén szerintem tökéletes 4.-5. számú támadó szerepet tölt be. Ha lenne egy ember, aki tudásba valahol közte és az MSN tagjai között van, én azt mondanám, hogy maradjon, mert így hasznára tud válni a csapatnak.Leon írta:A 3 trófea (BL,Liga,Kupa) megnyerése után számomra a legnagyobb öröm az lenne ha Pedro és Alves minél hamarabb eltakarodna a csapatból!Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék a Barcának helyettük 2 életképes játékost grátisz csak ezt a 2 szerencsétlent ne lássam többet Barca mezben!