Petr írta:Marseille szurkolók!
Így az idény több, mint felénél ismét rákérdezek, hogy mi a helyzet a nyáron szerződtetett Dória-Batshuayi párossal? Régen nyomon követtem a pályafutások, kíváncsi vagyok, hogyan teljesítenek.
Ezenfelül most olvastam, hogy lejár André Ayew szerződése nyáron. Jó játékosnak ismertem meg, még mindig az? Meg lesz hosszabbítva a szerződése? Bielsa még mindig szuperál a padon?
Dória kölcsönbe távozott a Sao Paoloba, miután Franciaországban egy percet nem játszott.
Michy semmi különös eddig, ugye Gignacot sok esélye nincs kiszorítani így sérülések esetén kerül a csapatba és akkor nem feltétlen eredeti posztján, csatárként játszik mindig. Stabil csereember, de azért nem mutat annyit még úgyse, mint amennyit kéne. Persze kérdés hogy játszana akkor, ha rendszeresen játszhatna. Ha Gignac megy nyáron, akkor lehet előléphet elsőszámú csatárnak, ki tudja.
Ayew jó játékos még mindig, pont ezért nem lehet meghosszabbítani a szerződését, mert túl sok pénz lenne és hogy is mondjam, az OM nem egy PSG....
Bielsa jól nyomja még mindig, de pár hsszel lejjebb írtam a jelenlegi krízis okairól, amiről ő nem tehet. De nem valószínű, h él a +1éves opciós jogával a padon sajnos.