Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A második ponttal félig egyetértek. De itt inkább Iniesta a hunyó. Albanak is voltak hibái, de inkábbb az előbbivel van probléma. A másik oldalon Rafinha sokat segített a védekezésbe is.Feast4 írta:Nos a tegnapi meccsnek öt nagy tanulsága van számomra:
1.Fejbe nagyon egybe vagyunk 2x is vezettek mégis forditottunk.
2. Rakitic nélkül nincs középpályás védekezésünk. Inesta is Alba is tojik rá, hogy visszajárjon, Busquets meg lassú mint a tetű.
3.Suereznek Alexisicitise van. Szegény be van oltva gól ellen!Most már szerintem tényleg túlpörgi.
4.Pique mellé tényleg kellett volna egy vezérvédő. És ha Bartra nem játszik akkor belőle se az lesz amit szeretnénk.
5.A kupa továbbra se lesz egyszerű.

sztem meg nem voltak jók. mind a két gól óriási védelmi hibából született, igen , még az első is. az orosz közelében ( 16-oson belül) 5 méteres körzetben sehol senki.P.U.Y.O.L. írta:A védelmünk pedig szerintem kifejezetten jó a mai meccsen.

Isten ments Messit visszavinni középre. Suarez tankszerűsége kell, hogy helyzetet csináljon magánask, ill helyet Messinek és Neymarnak (meg Rafinhanak is). Hogy kihagyja a helyzeteket, az botrányos, de ezen az edzőnek és a pszichológusnak kellene segíteni. A védelmet meg jó csapat ellen nem szabad így feltolni, mert egyetlen hiba életveszélyes.Léfe írta:Sorban nyerünk az jó, de idegesitő dolgokat /is/ látok.
Suarez golképtelensége, talán Messit vissza kellene vinni középre.
Ugy jöttek á a középpályán, mint a szél.
Feltünően nehezen hozzuk ki a labdát a kapunk elől, egészen jól letáboroznak a mi tizenhatosunk elött.
Az elkerülhető golok magas száma.
Jó sorozatban vagyunk, jó az elenfél, mégis sok az ürs szék a nézőtéren-
De azért nem vészes a kép bizakodó vagyok.
Hasonlóan látom.palesz77 írta:Meg is mutatta!S.Agüero írta:Rafinhának örülök, most megmutathatja!![]()
Amúgy egész jó meccset játszunk, Suárezről már írtam a topicjában, Messi 1v1-ben ismét régi önmagát idézi, Neymar ma annyira nem érzi sajnos. Ami feltűnő - és kifejezetten rossz húzás szerintem -, hogy a szélső védők beljebb vannak, mint a szélső támadóink, ezáltal Messi és Neymar kb 3m-rel még távolabb van a kaputól mint eddig, nem csoda, hogy nem tudnak helyzetbe kerülni - plusz így Suárez is tök egyedül gyötrődik.. Kicsit beljebb jöttek, máris gól lett a vége. Ha ezen változtat Lucho még jobbak lehetnénk szerintem, de így se játszunk rosszul, pörgés van. A Villarreal kontrái nagyon veszélyesek viszont, erre figyelni kell, de amúgy meglehet simán a meccs.
Meg is mutatta!S.Agüero írta:Rafinhának örülök, most megmutathatja!![]()
Nem nagyon szoktam követni más csapatokat, de meglepett Jonathan kezdő lett a villarealban. Csíptem a srácot, bár a sérülések kicsit betettek neki, no meg a 3. sorból nehéz kezdőbe kerülni.. Szimpatikus a két srác, bár Giovani inkább a nemzeti csapatban tud vezér lenni.palesz77 írta: Villarreal kezdőt tudtok adni? Dos Santos fivérekre kezdenek? Kíváncsi leszek rájuk is, főleg Jonathanra, nagyon komáltam őt anno - kb egyedüliként a fórumról..

Asenjo, Mario, Musacchio, V.Ruiz, J.Costa; Bruno, Pina, Jona dos Santos, Cheryshev; Vietto y Giovanipalesz77 írta:Villarreal kezdőt tudtok adni?
Nekem tetszik a kezdő, jó döntés Rafinhát játszatni, újabb piros pont Luchonak!visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

igen, ez így eddig rendben most már csak guritani kell párat....visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
szerencsére nincs agyonrotálva a kezdő, hajrá lányok!
Bench Barcelona: Ter Stegen, Mathieu, Adriano, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Pedro
visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
szerencsére nincs agyonrotálva a kezdő, hajrá lányok!
Bench Barcelona: Ter Stegen, Mathieu, Adriano, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Pedro