Hasonlóan látom.palesz77 írta:Meg is mutatta!S.Agüero írta:Rafinhának örülök, most megmutathatja!![]()
Amúgy egész jó meccset játszunk, Suárezről már írtam a topicjában, Messi 1v1-ben ismét régi önmagát idézi, Neymar ma annyira nem érzi sajnos. Ami feltűnő - és kifejezetten rossz húzás szerintem -, hogy a szélső védők beljebb vannak, mint a szélső támadóink, ezáltal Messi és Neymar kb 3m-rel még távolabb van a kaputól mint eddig, nem csoda, hogy nem tudnak helyzetbe kerülni - plusz így Suárez is tök egyedül gyötrődik.. Kicsit beljebb jöttek, máris gól lett a vége. Ha ezen változtat Lucho még jobbak lehetnénk szerintem, de így se játszunk rosszul, pörgés van. A Villarreal kontrái nagyon veszélyesek viszont, erre figyelni kell, de amúgy meglehet simán a meccs.
A védelmünk pedig szerintem kifejezetten jó a mai meccsen. A góljukhoz azért bőven kellett mák, azon kívül csak egy fejesük volt az egész félidőben. Még kisebb helyzeteik se voltak. Főleg Piqué és Alves segíti ki egymást remekül.
A támadójátékunk kicsit sablonossá vált egy idő után, pedig kifejezetten tetszett, hogy egy 20-25 percig igen kombinatívak voltunk. Mindenhol erőltettük (2 szél, közép) és meg is voltak a helyzeteink.
Remélem meg lesz, mert a játék képe alapján több gól van a két csapat között...