Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát azért ez erős túlzás. Sokkal erősebb csapatok vannak ott, de egy satbil középpezőnyre ennek a csapatnak jónak kellene lennie.noname írta:Ideje volt. A másodosztály kb. legjobb kerete áll rendelkezésre. Az a minimum, hogy stabilan a felsőházban legyen.

Aligha a legjobb keret. Több feladatot kell az edzőnek megoldani. A legjobbakat felkészíteni az A csapat szintjére. A legfiatalabbakkal megszokatni a felnőtt - focit. Nagy gondot fordítani az egyéni képzésre. Megtanítani a csapatjátékot, a taktikai variánsokat. Kérdés, hogy ehhez kellenek-e a keretben túlkoros játékosok is, akik a rutint képviselik, de feljebb sohase jutnak. Talán nem kellenek.noname írta:Ideje volt. A másodosztály kb. legjobb kerete áll rendelkezésre. Az a minimum, hogy stabilan a felsőházban legyen.
Jó hír. Remélem találnak megfelelő embert a posztra. Nem szabad kiesni a másodosztályból, akikre pedig későbbiekben számítanak az első csapatnál, játszatni kell, és felkészíteni őket a keményebb próbákra.Piquenbauer írta:Menesztették Eusebiot a kispadról, a Sport és az MD is lehozta. Mondjuk szerintem ez nem nagy meglepetés-
Nem kérdés, hogy ki kell rúgni. Rosszul dolgozik és pedagógiai antitalentum.Erxy írta:Rac1 szerint holnap lesz egy meeting, ahol döntenek Eusebio sorsáról. Remélem kirúgják.

A 7:0 az volt, a tegnapi nem hinném. Egyszerűen egy jó formában lévő felsőházi csapat leverte a hektikus teljesítményt nyújtó alsóházit...Samper írta:Ha a 0:4 nem edzőbuktatás, akkor nem tudom, hogy mi az.

Habár nem vagyunk mindig egy véleményen, de ezzel szinte szóról-szóra egyetértek.crixus írta:Érdekes lesz a nyár a fiatalok szempontjából de azért azt senki se felejtse el, hogy nem lehet "büntetlenül" egyszerre 5+ fiatalt felhozni az ifiből és betenni a nagyok közé. (A büntetlenül alatt azt értem, hogy az eredményesség rovására menően.)

Gt is tiltólistán van?visca el barca írta:matyi gólja a vila olimpica elleni 4-1-es meccsről. ez volt az első gól a meccsen
http://gfycat.com/CaringImpressionableFlycatcher" target="_blank

Azt nem igazán értem Adama-t miért jegeli ennyire Eusebio. Már három vagy négy meccse a padot koptatja és inkább Dongou-val játszat jobbszélsőt. Valami perpatvar lehet a háttérben, mert sérülésről sem lehet hallani.Gareth Tello írta:
A kezdő: José Suárez (!) - Patric, Costa, Ié, Grimaldo - Halilovic, Gumbau, Cámara - Dongou, Munir, Sandro.
Stream: http://www.lfp.es/sabadell_barcelona-b/directo/laligatv" target="_blank
Meg mondjuk azt is tegyük hozzá, hogy közülük van kb 7-8 játékos összesen, akikre TALÁN majd lehet számítani az első csapatban, ezek közül 3-4 védő ráadásul, szóval az, hogy Gumbau meg Camra és Dongou nem csinálnak semmit, az "nem számít", mert úgyse kerülnek fel a nagyokhoz majd..S.Agüero írta:És erről véletlenül nem az edző tehet?Normandia írta:Most nézem a Beijing elleni meccsüket a Barca B-nek, hát nem tudom, ha ez a jövő, akkor nagy gáz lesz. A Samper, Halilovocs duo még úgy ahogy, de a többiek. Elképzelés nélkül játszunk, semmi tervszerűséget nem bírok felfedezni a játékunkban.![]()
0-0, én csak a második félidőt tudtam megnézni, de nem volt túl izgalmas. Szegény Munirt faragták rendesen.Normandia írta:De valszeg Ő tehet. Mi lett az eredmény, mert hogy őszinte legyek nem néztem végig?