Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hányásról van szó. Valaki azért nézi a meccset,hogy lásson ilyet,valaki másért. Senki nem mondta,hogy hány tőle,sőt. Bob csak annyit mondott,hogy akkor ér valamit a csel,ha azzal előrébb jut a csapat.johdepp írta:Most biztos, kapok érte, mert csak ezt a mondatot emeltem ki, meg egy kicsit off is itt, meg személyeskedés, de akkor ha megnézed ezt a -híres- videót, ahol Ibra sokat cselez, akkor elkezdesz hányni a sok felesleges cseltől, mert közben lepasszolhatta volna vagy ötször?Bob_Marley írta:Nem gond ha cselez a sok már felesleges.
Most biztos, kapok érte, mert csak ezt a mondatot emeltem ki, meg egy kicsit off is itt, meg személyeskedés, de akkor ha megnézed ezt a -híres- videót, ahol Ibra sokat cselez, akkor elkezdesz hányni a sok felesleges cseltől, mert közben lepasszolhatta volna vagy ötször?Bob_Marley írta:Nem gond ha cselez a sok már felesleges.
Nem gond ha cselez a sok már felesleges. Egy labdaátvétel is csel, egy lövőcsel is csel ezek mind-mind ott vannak. Én úgy látom leírva megint, hogy Neymar baromi hasznos odakerül jól értékesíti a helyzeteit. Gyors ezt rengetegszer kihasználja. A felesleg nálam az mikor megkapja elindul, lezárják és akkor jön a következő meg a következő próbálkozás. Nem jött össze elsőre passzolom tovább a labda gyorsabb mint az ellenfél és ha itt lezárták a területet akkor máshol megnyílt. Vagy akkor elfogadom én nézek rossz meccseket ha ez nem így van.lui1698 írta:El kell tudni fogadni, hogy Bob-nak ez a véleménye. Én sem értek egyet vele, legfőképp azért, mert nem értem miért gond egy támadónál, ha cselez
Lényegében akkor élvezed az Atma játékát?:DBob_Marley írta:Ez lehet egy jól véghezvitt kontra egy jó szöglet
Én meg ettől kapok agyrákot, már miért ne lenne az??? Utánpótlásig visszamenőleg kialakított felállás, pontos passzok rengeteg tudatos elem a játékban, magas szintű csapat védekezés saját nevelésű játékosok, elvek soroljam még? Mind-mind szisztematikusan felépített munka eredménye,. Te is azt hiszed mintha én valami támadófutball ellen lennék de ez korántsem így van, én azt nézem egy meccsben amiből tanulni lehet amiben benne van az ész a tudatosság a begyakorolt elem. Ez lehet egy jól véghezvitt kontra egy jó szöglet egy látható jó bemozgás. Ugyanez védekezésben mikor látod, hogy együtt mozog a csapat, mikor váltogatják a zónát emberfogásra, mikor megy a kiszorításos védekezés, mind olyan dolgok amiben benne van a rengeteg belefektetett munka. Nem flikk-flakk nem felesleg hanem hatékony begyakorolt tudatos elemek a játékban. Én nem fogok attól elalélni mert valaki sarokkal átveszi a labdát mit csináljak akkor, akasszam fel magam?visca el barca írta:
A barcelona pont nem arról szól amit ő képvisel, néha én sem értem, de elfogadom, ez van
Az övé 47%-os..visca el barca írta:ezért is sokkal jobb játékos pedro.. nem is értem, hogy nem látjátok ezt?Rivaldo11 írta:Pedro ellenben hibátlan e tekintetben. Nulla próbálkozásból nem is lehet hibázni.
ezért is sokkal jobb játékos pedro.. nem is értem, hogy nem látjátok ezt?Rivaldo11 írta:Pedro ellenben hibátlan e tekintetben. Nulla próbálkozásból nem is lehet hibázni.
Nem értem, de mivel láttam már én is kövér személyi edzőt, ezért bele sem megyek. Illetve annyiban mégis, hogy ami a cselek százalékos arányát illeti (mekkora baromság...visca el barca írta: A barcelona pont nem arról szól amit ő képvisel, néha én sem értem, de elfogadom, ez van
Igazán nem neked szólt, hanem rajtad keresztűl Bobnak. Bocs, ha magadravetted.palesz77 írta: Persze, én ezt tudom, meg így is látom. Lehet félreérthető voltam, nekem nincs bajom azzal, hogy ennyiszer nem jön be egy csele. Egy az, hogy nekem a látvány is tetszik, szeretem az ilyen stílusú játékosokat, kettő meg hogy ha nem próbálkozna, nem bontaná meg a védelmeket.. Ahogy csababarca is írta, ha csak passzolgatnánk körbe, akkor nem jutnánk előbbre, szóval kellenek az ilyen emberek. Nekünk meg főleg, mivel az egész csapat támadójátékát a támadóhármas egyéni villanásaira építette fel Lucho, ha nem ilyen stílusú lenne Leo és Neymar - meg sokszor Suárez is - nézhetetlen lenne az idei játékunk.. Hál istennek ők gondoskodnak arról, hogy azért szórakozzunk is..
Persze, én ezt tudom, meg így is látom. Lehet félreérthető voltam, nekem nincs bajom azzal, hogy ennyiszer nem jön be egy csele. Egy az, hogy nekem a látvány is tetszik, szeretem az ilyen stílusú játékosokat, kettő meg hogy ha nem próbálkozna, nem bontaná meg a védelmeket.. Ahogy csababarca is írta, ha csak passzolgatnánk körbe, akkor nem jutnánk előbbre, szóval kellenek az ilyen emberek. Nekünk meg főleg, mivel az egész csapat támadójátékát a támadóhármas egyéni villanásaira építette fel Lucho, ha nem ilyen stílusú lenne Leo és Neymar - meg sokszor Suárez is - nézhetetlen lenne az idei játékunk.. Hál istennek ők gondoskodnak arról, hogy azért szórakozzunk is..Normandia írta:Mert mindegyik feladata ( Ney, Messi) a meccsek 90 %-ban, hogy valahogy átjusson az első védelmi vonalon, azt pedig nagyeséllyel a cselek biztosíthatják. A statisztikákkal mindig csínján kell bánni, mert a szituációkat nem adják vissza, hogy hol és miért veszít labdát, mi volt a szándék stb.
Mivel a meccsek nagyrészében át kell jutni a "pályaudvaron" nem marad más, csak az oldalpasszok, vagy a beindulások egy két csellel, hogy lehetőséget teremtsenek maguknak és vagy a többieknek.. A labdavesztések is ebből adódnak, de ez nem öncélu próbálkozás, hanem a játék hozza magával.
Mert mindegyik feladata ( Ney, Messi) a meccsek 90 %-ban, hogy valahogy átjusson az első védelmi vonalon, azt pedig nagyeséllyel a cselek biztosíthatják. A statisztikákkal mindig csínján kell bánni, mert a szituációkat nem adják vissza, hogy hol és miért veszít labdát, mi volt a szándék stb.palesz77 írta: 51% sikertelen..Megjegyzem halkan, hogy Messinek meg 49%, szóval ez a jelenség nem csak Neymarnál fordul elő a csatársorból, hogy túlcselezi magát, és elveszti a lasztit. De ha már számok, Neymarnak a Bajnokságban 47 sikertelen csele volt, Messinek meg 84.. Rá mégse mondja senki, hogy sok támadást megakaszt - na jó, páran igen, de mindig be is oltanak minket.
És most félreértés elkerülése végett, nem azért hoztam fel Messit, hogy őt is bemártsam, hanem azért, hogy a csapat legfontosabb embere sem kirívóan jobb statisztikailag Neymarnál, ő mégsincs ilyenért megtalálva.
51% sikertelen..Bob_Marley írta:Just for fun jelleggel megnéztem és a cselei több mint a fele sikertelen statisztikailag és az egyik legpontatlanabb a csapatból.
Nem ülök fel a provokációnak de a nárcisztikus személyiségzavar komoly gond nálad. Hidd el nem vagy különb nemhogy egy Stoke vagy Osasuna szurkolónál de még a Barca szurkolók között sem. Felkiáltójel!shutterisland írta: senki sem tökéletes, ronaldo sem, messi sem, zidane sem volt az, így természetesen neymar sem az, de aki "nem szereti azt, amit neymar képvisel" az a stoke city vagy osasuna szurkolói közé való.
pont.
Te meg azért regeltél a fórumra,hogy beoszd,hogy ki kinek szabad,hogy szurkoljon.shutterisland írta:szerintem megkoronáztad ezzel a zárással a mai produkciót.én Keitát is nagyon szerettem. Okos tudatos játék.
senki sem tökéletes, ronaldo sem, messi sem, zidane sem volt az, így természetesen neymar sem az, de aki "nem szereti azt, amit neymar képvisel" az a stoke city vagy osasuna szurkolói közé való.
pont.