palesz77 írta:
Amúgy a mondandóddal egyetértek, nem kell mindenkinek szeretnie a cselirályokat, de azért konkrétan feleslegesnek tartani azt, amikor egy látványos csellel veri meg az emberét szerintem is kicsit merész.
Nem a látványos cselre írtam hogy felesleges hanem amikor sok. Tök mindegy hogy veszi át hatszor sarkaz vagy sem, csak ne akadjon meg a játék vagy ha igen akkor szerezzük vissza. Rég passzolni kellene de még tologat és ez szerencsére kevesebb de még benne van. Körbe veszik passzolhatna de még ide-oda forgolódik megpróbál kötényt adni összejön vagy nem, meghal a játék, ezek továbbra is előfordulnak és rontják NÁLAM a megítélését erre írtam hogy felesleges csel. Engem pont nem érdekel hogy felkapja a fülére és végigviszi ha mellette elcselezget akciókat. Nagy elfogultság azt mondani, hogy ez továbbra sincs így, mert szerintem megvan.
Védekezése sem megfelelő és továbbra is vékony, nagyon sok munka van még vele, hogy letisztuljon a játéka. Belinkeltek egy videót 53 mp elég volt ahhoz hogy ott legyen amiről beszélek. Almería ellen és megszámolhatatlan lehetőség a passzra, átforgatásra helyette cipeli.
Xavi pl jó példa volt, semmi felesleges attitűd csak a játékra koncentrálás és pontos játék. Visszaesett kondiban az öreg és védekezésben már "elbújik" de az ő játéka számomra ami tetszik. Vagy pl előtte Rafa Marquez, s én Keitát is nagyon szerettem. Okos tudatos játék.