Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nagyon kedvelem Danilot és ha ezt a vonalat kívánjuk folytatni ő lehet a legalkalmasabb szerintem. Ha jól tudom már 19 évesen bemutatkozott a brazil felnőtt válogatottban, pedig akkor máég Alves is fénykorát élte + még Maicon is ott volt.palesz77 írta:Dani Alves (31) wants 3-year renewal. Barcelona don't accept. Man United interested. Barcelona want Porto's Danilo (23) for 2016. [sport]
Azért az a 3 év még így is pofátlan, hogy nehéz szituban vagyunk, és "ő diktálhat".. Danilot meg többen akarták már innen, úgy látszik a klub is felé kacsintgat. Mondjuk a Portoból olcsón embert nem fogunk elhozni, az fix..
Pedro idén szerintem tökéletes 4.-5. számú támadó szerepet tölt be. Ha lenne egy ember, aki tudásba valahol közte és az MSN tagjai között van, én azt mondanám, hogy maradjon, mert így hasznára tud válni a csapatnak.Leon írta:A 3 trófea (BL,Liga,Kupa) megnyerése után számomra a legnagyobb öröm az lenne ha Pedro és Alves minél hamarabb eltakarodna a csapatból!Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék a Barcának helyettük 2 életképes játékost grátisz csak ezt a 2 szerencsétlent ne lássam többet Barca mezben!
„Boldog vagyok Barcelonában, de komplikált a helyzet, bármi megtörténhet. Nem izgulok a folytatást illetően, mindent megteszek a csapatért, de nem tudom, maradhatok-e” -nso-fordításban.palesz77 írta: Plusz olvastam ma egy Pedros nyilatkozatot, miszerint év végén mérlegel, és lehet hogy távozik, még nem döntötte el. Goal.com-on volt a cikk talán, csak most lusta vagyok forrást keresni, remélem elhiszitek így is..
Szerintem akkor is jól döntöttek Alves ügyében, ha végül senkit se tudunk hozni a helyére. Danilo tényleg jó megoldásnak tűnik a lehetőségekhez mérten, de ha mi figyeljük, akkor az másoknak is szemet szúr és mehet a licitverseny valami újgazdag klubal...palesz77 írta:Dani Alves (31) wants 3-year renewal. Barcelona don't accept. Man United interested. Barcelona want Porto's Danilo (23) for 2016. [sport]
Azért az a 3 év még így is pofátlan, hogy nehéz szituban vagyunk, és "ő diktálhat".. Danilot meg többen akarták már innen, úgy látszik a klub is felé kacsintgat. Mondjuk a Portoból olcsón embert nem fogunk elhozni, az fix..
Plusz olvastam ma egy Pedros nyilatkozatot, miszerint év végén mérlegel, és lehet hogy távozik, még nem döntötte el. Goal.com-on volt a cikk talán, csak most lusta vagyok forrást keresni, remélem elhiszitek így is..
Meg mellé egy 12-15 millás éves fizetés is volt az igénye ahogy ismerem. Jól is tették, hogy nem hosszabbítanak vele.palesz77 írta:Dani Alves (31) wants 3-year renewal. Barcelona don't accept. Man United interested. Barcelona want Porto's Danilo (23) for 2016. [sport]
palesz77 írta:Dani Alves (31) wants 3-year renewal. Barcelona don't accept. Man United interested. Barcelona want Porto's Danilo (23) for 2016. [sport]
Igazolni lehet, csak 2016 januárig nem léphet pályára az új igazolás !bence-barca írta:Örömmel látom, h a tilalom ellenére is betudják dobni a neveket és izzítani a szurkolókat.
Nem lenne rossz! Óriási párost alkotnának Vermaelennel.Leon írta: Akkor már sokkal inkább a harmad/negyed annyiba kerülő Reus.
Pogbat én inkább Iniesta vagy Rakitic helyén játszatnám ha jönne, kár lenne elpazarolni hátul, hiszen jó "kis" lövéseket meg tud ereszteni. Mondjuk a mai cikken kívül sok helyen nem olvastam, hogy olyan nagyon Barcelona felé venné az irányt...barca0000 írta:...
Én sem lennék szomorú de fele annyit nem ér a gyerek mint amennyit elkérnének érte.Ráadásul ő enyhén szólva is túlértékelt (persze nem annyira mint Messimessideco írta:Valamelyik mundos újságíró a kávéba valamit belecsempészett:
Barcelona will try to sign Juventus midielder Paul Pogba (21) this summer, who'd then join in January. Madrid's Isco the alternative.
Mondjuk én örülnék
Nem, ez teljesen így van. A Barca kényszerlépésben volt a transfertilalom okán és így a vételárak irreálissá váltak. De tegyük szívünkre a kezünket, Mi is kihsználtuk volna a lehetőséget, hogy több pénzhez juthassunk.Varatrix írta: Ez tényleg ennyire nehéz kérdés, és most bocsánat de fél éve is ezt tudtam mondani: kereslet kínálta. A barca helyzetében az eltiltása előtt ki az az ostoba aki nem áron felül akarja eladni a játékosát, egy ilyen fokú eltiltás előtt kénytelenek belemenni ilyen árakba. Mathieunek is ezért volt kissé irreális a vételára.
Vagy kólintatok fejbe ha ez olyan nagy baromság.
Ez tényleg ennyire nehéz kérdés, és most bocsánat de fél éve is ezt tudtam mondani: kereslet kínálta. A barca helyzetében az eltiltása előtt ki az az ostoba aki nem áron felül akarja eladni a játékosát, egy ilyen fokú eltiltás előtt kénytelenek belemenni ilyen árakba. Mathieunek is ezért volt kissé irreális a vételára.S.Agüero írta:Nekünk meg 40-ért akarták odaadni...btamas83 írta:Eljen Zubi......
http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarug ... in-2391449" target="_blank
ez, hogy tortenhet???? Mi lehetett Zubiek targyalasi technikaja?(ha egyaltalan volt ilyen) Hogy vki nemet mondd a Barcanak es egy koztudottan magas aron igazolo Chelsearol pedig nem huznak le minden bort, hanem 70%os aron odaadjak???!!! :O![]()
Nekünk meg 40-ért akarták odaadni...btamas83 írta:Eljen Zubi......
http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarug ... in-2391449" target="_blank
ez, hogy tortenhet???? Mi lehetett Zubiek targyalasi technikaja?(ha egyaltalan volt ilyen) Hogy vki nemet mondd a Barcanak es egy koztudottan magas aron igazolo Chelsearol pedig nem huznak le minden bort, hanem 70%os aron odaadjak???!!! :O