palesz77 írta:Her-t ki látta? Én most fejeztem be, még emésztenem kell egy darabig, de nagyon tetszett. Phoenixnek meg külön jár a taps érte, a film 90%-ában kb egyedül volt a képernyőn, de egyáltalán nem zavart, parádésan megoldotta. Mivel kritikusi vénával nem vagyok megáldva, ezért mindenki érdekében inkább annyit írok csak le még egyszer, hogy nagyon bejött..

Vélemények a filmről?

Az egyik legnagyobb pozitív csalódás számomra az utóbbi évekből.
Amúgy mitől lett idén megint felkapva a háborús kategória. Fury és American Sniper. Kissé már elege van a világnak a nyaljuk mi amerika füttyfüttycenzúra filmekből. Nem is az a bajom h rossz filmek, mind a kettővel elvoltam, de minek? Alapból afgán-iraki háborúról filmet készíteni meredek, mert még az újszülött csecsemők is tudják h a cél csak az volt h az USA olajat szerezzen, illetve erőt fitogtasson. Ehhez képest Az American Sniper kap 6 Oscar jelölést?! Most komolyan. A rendezés valóban mesteri(mint mindig Eastwoodtól), Bradley Copper is hatalmas. De legjobb forgatókönyv(
még ha meg is történt, nagyobb klisé nem is lehetne: csavó védeni akarja amerikát, háborúba megy, ott rájön, hogy milyen nehéz döntéseket kell hozni, elidegenedik a családjától, utólag PTSD-n teszi túl magát, majd meghal és legenda lesz. Kb minden 2. katonás film sztorija.)
Legjobb hang meg hangkeverés? Már ácsi, de akkor a COD4 kellene kapja az idei Oscart, mert 100%-ban ugyanaz a hang minden szempontból.
Jó film az AS, de nem kell túlzásba vinni.
Akkor pedig a Fury. Ezzel a filmmel is elvan az ember, de annyi marhaság van benne h nem igaz. Pitt persze nagyon nagyon játszik és a többiekkel sincs gond, de: SPOILER
1. amennyire tudom az amerikaiak nem egyedül vonultak Berlin felé, hanem több mint fele a seregnek angol, francia, stb volt.
2. ha a annyira kell az a kereszteződés, akkor van egy remek dolog, amit úgy hívnak légitámadás
3. ez az utáljuk a németeket dolog is erősen túlzásba van víve. Meg az h a hadifoglyokat kivégzik. Nos, történelmi tény h a németek bántak
legjobban a hadifoglyokkal
4. azért még az imperial stormtrooperek is jobban céloznak a jelek szerint az SS katonáknál. Ki a fene hibázik el egy tankot 5 méterről egy RPG-vel?