Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bartra nem hülye lépni, mert tudja, hogy a transferban idején csak kivásárlási áráért engednék el, annyit pedig úgyse ad érte senki. Ha lépni próbál, akkor Fekete Péter lesz és még ennyit se játszhat.MessiCesc írta:Igazán pihentethetné Piquet most hogy megszületett a fia...
Bartra lépni fog, ha még Matyi is előtte van a sorban...
Valószínűleg éppen nyugdíjas lesz.palesz77 írta:És most képzeld el mi lesz vele, amikor majd Vermaelen is felépül..messideco írta:Bartra ismét nincs nevezve...
Iniesta nem fog neked futkorászni a szélen.Yokozuna írta:Most nekem is nagyon tetszett Pedro játéka. Szerintem ki kéne használni a gyorsaságát, munkabírását. Többet játszatnám, pótolhatná Alexist a jobb oldalon.Petr írta: Ami meglepő, hogy Pedro milyen szabadon mozgott - sokat kellett melóznia Messi helyett - és az, hogy Neymar mennyire középre játszott. Utóbbi szerintem főleg a meccse elején volt megfigyelhető.
Suarez lenne elöl egyedüli középcsatárként. Mögötte a két szélen Pedro és Iniesta. Neymar és Messi középen, mindkettőnek jót tenne, ha beljebb húzódhatna.
A három védő előtt Masc és Rakitic lenne a középpálya.
Most nekem is nagyon tetszett Pedro játéka. Szerintem ki kéne használni a gyorsaságát, munkabírását. Többet játszatnám, pótolhatná Alexist a jobb oldalon.Petr írta: Ami meglepő, hogy Pedro milyen szabadon mozgott - sokat kellett melóznia Messi helyett - és az, hogy Neymar mennyire középre játszott. Utóbbi szerintem főleg a meccse elején volt megfigyelhető.
Ebből nehogy hátrány legyen. A Sevilla mindig készséges vendég, ahogy elnéztem tegnap Deut, hát tőle nem kell tartani, hogy bizonyítási vágyból egyedül megveri a Madridot. Olyan önző, öncélú a játéka, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében.visca el barca írta:a kövi pár bajnokin sok múlhat, otthon villarreal, idegenben bilbao, míg a reálnak egy (remélhetőleg cr nélküli) sevilla, atletico duo, jó lenne pár pontot hozni...

Nézd meg a PSG, Sevilla, ATMA meccseket.jethrotull írta: Arra azért kíváncsi lennék nagyon, hogy egy olyan ellenfél, amelyik támadni is tud, nagy nyomást helyezve ránk, mennyire nehezítené most meg a dolgunkat....

Ezt teljesen adom, és ez nem csak erre a bajnokságra vonatkozik (olasz, francia).visca el barca írta:sok ez a 20 csapat ehhez a bajnoksághoz

Én egy kis iróniát vélek felfedezni gg86 kolléga hozzászólásábanSyrioForel írta:gg86 írta:Ez nem jelent semmit. Semmi szakmai alapja nincs, csupán szerencsénk van, gyenge csapatokkal játszunk, a Man.City úgyis megszór minket.Alonso0190 írta:Azért durva, hogy csak 9 kapott gólnál járunk (abból 3 a RM-től) 20 forduló után, miközben a többiek lassan már 20-nál járnak.
Nem igazán értem ezt miből gondolod. Szerintem még rossz forma esetén is mi lennénk az esélyesei a párharcnak,így meg pláne...Nem gondolom,hogy veszélyben van a továbbjutás.
Igazán az Elche-nek nem volt választása, pontosabban vagy marad ez elsőfélidei taktika 0:1 nél, vagy megpróbál hazai pályán gólratörőbben játszani. A másodikat választották, ezért szaladtak bele a tasliba. Az elsőfélidei "sajáttérfélen letámadok" taktikájuk aránylag jól működött, nehezen tudtuk megjátszani a labdákat az egy az egyek nem jöttek be. A második félidei nyíltabb játékuk meg a tizi és a kiállítás megpecsételte a sorsukat. Onnantól gála volt a hátralévő idő. A durvaságuk is a játékfölényünk kompenzálása miatt volt.mess2009 írta:hát igen...volt itt minden, de minden jó ha jó a vége! az Elche bár kis csapat de megérdemelte amit kapott, mert egy vagdalózós durva taktikát választott, amivel önmagát ütötte ki!! ezt tetézte a második elején egy másik öngyilkos pálfordulással, kinyílt mint a nagykapu...
van egy kis ellentmondás a teljesítményekben is döntően az első és a második játékrész között, pontosabban a tizi és a kiállítás utáni szakaszt figyelve. az elsőben Neymar rúg három ordító lyukat és Messinek sincs igazán értékelhető momentuma, Bartra ordítóakat hibázik , Alba végig gyenge...stb. aztán jön a gála és szebbnél szebb gólok, Ney megtáltosodik, Messi újra zseni...ki érti ezt?!
persze lehet hogy csak egyszerűen ez az alkotás folyamata! még sok ilyet kívánok.
gg86 írta:Ez nem jelent semmit. Semmi szakmai alapja nincs, csupán szerencsénk van, gyenge csapatokkal játszunk, a Man.City úgyis megszór minket.Alonso0190 írta:Azért durva, hogy csak 9 kapott gólnál járunk (abból 3 a RM-től) 20 forduló után, miközben a többiek lassan már 20-nál járnak.
Ez nem jelent semmit. Semmi szakmai alapja nincs, csupán szerencsénk van, gyenge csapatokkal játszunk, a Man.City úgyis megszór minket.Alonso0190 írta:Azért durva, hogy csak 9 kapott gólnál járunk (abból 3 a RM-től) 20 forduló után, miközben a többiek lassan már 20-nál járnak.