Normandia írta:Na de mi a különbség? Mitől és miért érdemel az egyik több büntit harapásért, mint a másik ütésért, úgy hogy CR is volt már kiállítva hasonló szabálytalanságért, ergo Ő miért nem visszaeső? Mert azt még nagynehez megértettem, hogy egy labdát nélkülöző, lábtörő becsúszószerelés nincsen egy szinten a harapással, bár azt is nehezen tudom elfogadni, de ok, a fogazat nem a játék része, viszont az ököl sem az.
A büntetések mértékénél nem hiszem, hogy egyszerű objektívnak maradni. Egyik sem való a pályára, de az ütések gyakrabban előfordulnak a meccseken, mivel gyakran lökdösődnek a játékosok, ergo valakinél elszakadhat a cérna. Szóval ilyenből visszaesőt találni is könnyebb lehet a szövetségnek. Majd gondolom ennek megfelelően szabják meg a meccsszámot, ami szerintem vagy 3 vagy 5 lesz Ronaldo esetében.
A harapás már másabb helyzet. Ráadásul ebből visszaesni, hát nem tudom, volt-e már rá precedens, szóval nem meglepő, ha túl kevés, vagy túl sok meccsről tiltják el az illetőt egy ennyire kirívó helyzetben.
MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Suarez második esetre hány meccses eltiltást kapott?
Az elsőre 5 meccseset, a másodikra 10-et.