Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tavaly is ezt mondtátok, de mégis megkapta a 3 meccset.visca el barca írta:ráadásul a még piros előtt volt egy másik esete is, gondolom vmi szögletnél nyomott be egyet ököllel. 3 meccses eltiltás korrekt lenne, de csak egy lesz, mert hát mégis csak a real madridról van szó.
Azon csodálkozom, hogy még nem vette meg Ronaldo boldogsága végett.hank1ee írta:Mondjuk tényleg az egészről Irina tehet, Pérez papa már pereli is

A világbajnoki címert simogatta, mondván, hogy "kit érdekeltek csicskák, itt a tuti". No igen, lehet, ettől még egy tapló.roby122 írta:Valamint lefele jövet elég szépen simogatta az LFP , a liga címerét. Elég sok kamera ráfókuszált , és gondolom nem véletlen. Nem tudom , hogy ennek lehet valami alapja , de nyilván nem azért simogatta mert megdicsérte a játékvezetést. ?De amilyen makker , ez mellett is simán elmennek.
Mondjuk azt nem tudom , hogy ennek lehet-e valamilyen következménye. De ahelyett , hogy elfogadta volna a döntést , a liga bíráskodását is megkérdőjelezte. (mondjuk lenne miért , de ez esetben egyértelmű volt a helyzet , hogy jogos a döntés.)
Már pedig volt ilyenre példa, tisztán emlékszem rá. Meg nem mondom, hogy kivel, meg hol, de ez nekem is bevillant egyből. Láttunk már ilyet.ferninho írta:ez nem így működik.visca el barca írta:sztem ha eltiltják, az a sevilla elleni meccsre nem lesz érvényes. az nem "következő forduló" kategória
most ha XY kettétöri vki lábát és eltiltják 20 meccsre, akkor a köv. meccsen játszhatna, mert az egy elmaradott meccs?
érdekes lenne
Mert most nem fújta be, ugye?visca el barca írta:ráadásul a még piros előtt volt egy másik esete is, gondolom vmi szögletnél nyomott be egyet ököllel. 3 meccses eltiltás korrekt lenne, de csak egy lesz, mert hát mégis csak a real madridról van szó.
most azt nem tudom még h így mi lesz a tizikkel. jövőhéten vmelyik feldobja magát, a spori meg majd nem tudja h így, hogy nincs roncika, befújja e

ez nem így működik.visca el barca írta:sztem ha eltiltják, az a sevilla elleni meccsre nem lesz érvényes. az nem "következő forduló" kategóriashutterisland írta:a sevilla és sociedad ellen otthon játszanak
visca el barca írta:sztem ha eltiltják, az a sevilla elleni meccsre nem lesz érvényes. az nem "következő forduló" kategóriashutterisland írta:a sevilla és sociedad ellen otthon játszanak
Aztan majd beindul a Real fellebbezesi procedure es 2 meccset kap maximum...shutterisland írta:maga az eset szerintem 1+1 meccs alapból, de ha figyelembe veszik, hogy ronaldonál voltak már hasonló problémák, volt már néhány piroslapja durvaságért, akkor szerintem 3 meccset fog kapni.
kíváncsi vagyok, itt ennek igazából az a lényege, hogy játszhat e a 'tico ellen, mert a sevilla és sociedad ellen otthon játszanak, azt meg fogják nyerni nélküle is.
sztem ha eltiltják, az a sevilla elleni meccsre nem lesz érvényes. az nem "következő forduló" kategóriashutterisland írta:a sevilla és sociedad ellen otthon játszanak

Alcantara írta:Nem tudom mit rugóztok a tizenegyesen, egyértelműen az volt.
Attól, hogy a Real kapta, ez még megérdemelt. Az a birka, aki így felugrik a meccs végén a sorfalban.