Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebből nehogy hátrány legyen. A Sevilla mindig készséges vendég, ahogy elnéztem tegnap Deut, hát tőle nem kell tartani, hogy bizonyítási vágyból egyedül megveri a Madridot. Olyan önző, öncélú a játéka, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében.visca el barca írta:a kövi pár bajnokin sok múlhat, otthon villarreal, idegenben bilbao, míg a reálnak egy (remélhetőleg cr nélküli) sevilla, atletico duo, jó lenne pár pontot hozni...
Nézd meg a PSG, Sevilla, ATMA meccseket.jethrotull írta: Arra azért kíváncsi lennék nagyon, hogy egy olyan ellenfél, amelyik támadni is tud, nagy nyomást helyezve ránk, mennyire nehezítené most meg a dolgunkat....
Ezt teljesen adom, és ez nem csak erre a bajnokságra vonatkozik (olasz, francia).visca el barca írta:sok ez a 20 csapat ehhez a bajnoksághoz
Én egy kis iróniát vélek felfedezni gg86 kolléga hozzászólásábanSyrioForel írta:gg86 írta:Ez nem jelent semmit. Semmi szakmai alapja nincs, csupán szerencsénk van, gyenge csapatokkal játszunk, a Man.City úgyis megszór minket.Alonso0190 írta:Azért durva, hogy csak 9 kapott gólnál járunk (abból 3 a RM-től) 20 forduló után, miközben a többiek lassan már 20-nál járnak.
Nem igazán értem ezt miből gondolod. Szerintem még rossz forma esetén is mi lennénk az esélyesei a párharcnak,így meg pláne...Nem gondolom,hogy veszélyben van a továbbjutás.
Igazán az Elche-nek nem volt választása, pontosabban vagy marad ez elsőfélidei taktika 0:1 nél, vagy megpróbál hazai pályán gólratörőbben játszani. A másodikat választották, ezért szaladtak bele a tasliba. Az elsőfélidei "sajáttérfélen letámadok" taktikájuk aránylag jól működött, nehezen tudtuk megjátszani a labdákat az egy az egyek nem jöttek be. A második félidei nyíltabb játékuk meg a tizi és a kiállítás megpecsételte a sorsukat. Onnantól gála volt a hátralévő idő. A durvaságuk is a játékfölényünk kompenzálása miatt volt.mess2009 írta:hát igen...volt itt minden, de minden jó ha jó a vége! az Elche bár kis csapat de megérdemelte amit kapott, mert egy vagdalózós durva taktikát választott, amivel önmagát ütötte ki!! ezt tetézte a második elején egy másik öngyilkos pálfordulással, kinyílt mint a nagykapu...
van egy kis ellentmondás a teljesítményekben is döntően az első és a második játékrész között, pontosabban a tizi és a kiállítás utáni szakaszt figyelve. az elsőben Neymar rúg három ordító lyukat és Messinek sincs igazán értékelhető momentuma, Bartra ordítóakat hibázik , Alba végig gyenge...stb. aztán jön a gála és szebbnél szebb gólok, Ney megtáltosodik, Messi újra zseni...ki érti ezt?!
persze lehet hogy csak egyszerűen ez az alkotás folyamata! még sok ilyet kívánok.
gg86 írta:Ez nem jelent semmit. Semmi szakmai alapja nincs, csupán szerencsénk van, gyenge csapatokkal játszunk, a Man.City úgyis megszór minket.Alonso0190 írta:Azért durva, hogy csak 9 kapott gólnál járunk (abból 3 a RM-től) 20 forduló után, miközben a többiek lassan már 20-nál járnak.
Ez nem jelent semmit. Semmi szakmai alapja nincs, csupán szerencsénk van, gyenge csapatokkal játszunk, a Man.City úgyis megszór minket.Alonso0190 írta:Azért durva, hogy csak 9 kapott gólnál járunk (abból 3 a RM-től) 20 forduló után, miközben a többiek lassan már 20-nál járnak.
palesz77 írta:Egyedül Suárez kihagyásával van bajom nekem is, önbizalom növelő meccsek kellenek neki most, nem az, hogy padra tegye Lucho.. Fél órát remélem játszani fog legalább. Amúgy jó kezdő.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Montoya Pique Bartra Alba - Xavi Mascherano Rafinha - Pedro Messi Neymar
suarezt az ilyen meccseken kellene játszatni...
Stalkyard írta:ember szerdán leharapja Godin fejét és odadobja Simeonéhez.
Egyedül Suárez kihagyásával van bajom nekem is, önbizalom növelő meccsek kellenek neki most, nem az, hogy padra tegye Lucho.. Fél órát remélem játszani fog legalább. Amúgy jó kezdő.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Montoya Pique Bartra Alba - Xavi Mascherano Rafinha - Pedro Messi Neymar
suarezt az ilyen meccseken kellene játszatni...