Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem az igével van a baj, hanem a mondat nehezen érthető. Az igeidő úgy helyes, ahogy Te írtad.Csbal írta:hát én kinn élek angliában, és simán mondják a have writtent az angolok. Mivel ez a helyes. De mondják a wrote igét is, csak has és have nélkül.MichaaBee írta: Nem akarok nagyon grammarnaziskodni vagy pofátlankodni, de egy anyanyelvűnek szörnyen hangzik mindkét változat, egyik sem helyes.Bár az igeidő javítása tényleg jó.
hát én kinn élek angliában, és simán mondják a have writtent az angolok. Mivel ez a helyes. De mondják a wrote igét is, csak has és have nélkül.MichaaBee írta: Nem akarok nagyon grammarnaziskodni vagy pofátlankodni, de egy anyanyelvűnek szörnyen hangzik mindkét változat, egyik sem helyes.Bár az igeidő javítása tényleg jó.
Nem akarok nagyon grammarnaziskodni vagy pofátlankodni, de egy anyanyelvűnek szörnyen hangzik mindkét változat, egyik sem helyes.Csbal írta:ha már angolul írsz akkor írj helyesen:csababarca írta:Nobody has wrote more positive,disinterested comments about Busquets in the Eurobarca this life than Matyika (∞).
Én inkább a szememnek hiszek és nézem a meccseket a továbbiakban is.
Nobody has written more positive,disinterested comments about Busquets on the Eurobarca this life than Matyika (∞).
de sosem fogom megérteni h magyar lapon miért villog vki az angol tudásával. Főleg ha hiányos is.
has/have után sosem a második múltat rakja az angol, hanem a harmadikat.
bocs, csak nagyon piszkálja a csőröm amikor valaki magyar szövegbe angol szavakat rak, vagy ha magyar oldalon van, angolul ír. Off vége. Lehet anyázni;-)
ha már angolul írsz akkor írj helyesen:csababarca írta:Nobody has wrote more positive,disinterested comments about Busquets in the Eurobarca this life than Matyika (∞).
Én inkább a szememnek hiszek és nézem a meccseket a továbbiakban is.
mondjuk azért egy yayat kiszorítani nem kis teljesítmény és nem lehet csak így vállrándítással elintéznisoadroli írta:Mer' kit játszasson? Pep csak azért játszatta mert..na jó, fingom nincs miért. #sajátnevelés (Ezt csak a Yaya-s időre értem.) Aztán meg jött Masch, de ő hátul kellett, mert vagy világi szerencsétlen volt a másik alternatíva, vagy sérült. Vagy nem is volt. Ki játszott volna Busi helyett? Tatanak meg meg volt kötve a keze, az tuti, LE meg néha azért berakja a kis Javiert a helyére, remélem egyre sűrűbben.
de hát pont te magad csináltad ilyenre a statot, még írtad is feljebb, hogy beleveszed a fejbárbajokatMondjuk nem tudom mennyire lehet azt a statot komolyan venni - de, semennyire -, ahol Matyi jobb mint Masch..
Milyen ebbe is, nem is írok ide sohaS.Agüero írta:Roli, még ebbe is bele tudsz kötni, oké.![]()
Mer' kit játszasson? Pep csak azért játszatta mert..na jó, fingom nincs miért. #sajátnevelésS.Agüero írta:Busit miért játszatta Pep, Tata, LE, Tito, VdB?
Nem kell feltétlenül sprinternek lennie, soha nem a sebességéből élt, de tegnap is miután beállt többször tudtunk volna kontrákat vezetni, ahogy a meccsen többször is tettük, de nála valahogy elhalt minden gyorsabb támadás.lui1698 írta:Rohadék leszek, hogy egy gálameccs után is előveszem, de ma nagyon szemet szúrt, hogy milyen tunya a mozgása. Soha nem volt egy kenyai sprinter a gyerek, de Masch után mikor bejött, kb. mintha a 33 éves Carrick-et láttam volna.
De látod, erről van szó, ugyanaz a szitu, mint Xavival. Ha összehasonlítanánk Xavi és Rakitic passz pontosságát, gondolom Xavi verné 15%-al a horvátot, mert Xavi fordul egyet, felnéz és egy passz kevesebb futás.S.Agüero írta:Köszönöm a fordítást.hajnesz írta:Egyáltalán nem kötekedésből írtam, csak S.Agüerora reagáltam. Tegnap szerintem is jól játszott, ha így játszana minden meccsen, nem lenne vele gond.
S.Agüero írt egy statisztikai adatot, aztán meg gúnyolódva odavágta,hogy "alibi". Na, én erre reagáltam, hogy a statisztikát lefordítottam neki, hogy Busquets egész évnyi teljesitménye bőven hagy kívánnivalót maga után.
De akinek a 92%-os passzpontosság sem elég, mert ott a 8%, azzal nem tudok mit kezdeni.
Többiek milyenek lehetnek akkor...
Persze, de itt most nem errol volt szo, hanem arrol, hogy elvileg gyakran passzolja el a labdat sajat terfelen, es ezzel x az x elleni szituacio alakul ki. Ez az allitas szvsz fikcio. A te igazsagodban mar van igazsag, sot, de ez (reszemrol) most nem volt kerdes.Chino írta:Hidd el itt nem Busquets ellen vannak (legalábbis a többség). De neki nem a passzpontosságával van baj, hanem, hogy folyamatosan lassítja a támadásainkat, akadályozza a direkt játékot.
Hidd el itt nem Busquets ellen vannak (legalábbis a többség). De neki nem a passzpontosságával van baj, hanem, hogy folyamatosan lassítja a támadásainkat, akadályozza a direkt játékot.S.Agüero írta:Köszönöm a fordítást.hajnesz írta:Egyáltalán nem kötekedésből írtam, csak S.Agüerora reagáltam. Tegnap szerintem is jól játszott, ha így játszana minden meccsen, nem lenne vele gond.
S.Agüero írt egy statisztikai adatot, aztán meg gúnyolódva odavágta,hogy "alibi". Na, én erre reagáltam, hogy a statisztikát lefordítottam neki, hogy Busquets egész évnyi teljesitménye bőven hagy kívánnivalót maga után.
De akinek a 92%-os passzpontosság sem elég, mert ott a 8%, azzal nem tudok mit kezdeni.
Többiek milyenek lehetnek akkor...
Biztos kevesebbet, amilyen formában játszik, de most ennek nem sok köze van ehhez.hajnesz írta:Nem kötekedésből írom, de kíváncsi lennék Mascherano hány labdát adott el VKPként.
UI: Eladott labdák között is van különbség. Amelyik vkpnak az a dolga, hogy egyből rúgja előre a labdát a csatárnak 50+ méterre, annak nyilván kisebb lesz a pontossága. Illetve nem mind1,hogy a pálya melyik részén történik a labda eladása.
Köszönöm a fordítást.hajnesz írta:Egyáltalán nem kötekedésből írtam, csak S.Agüerora reagáltam. Tegnap szerintem is jól játszott, ha így játszana minden meccsen, nem lenne vele gond.
Yokozuna írta:A tegnapi játékáról nekem az jutott eszembe, ha valaki most látta először a Barcelonát játszani, biztos megkérdezi, hogy ki az az ügyetlen fickó ott, aki középen álldogál és a többiek néha szánalomból beveszik a passzolgatásba.