A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Hát nem tudom. Ha védekezni karunk akkor egy Ter Stegen-Alves,Pique,Bartra Alba-Busquets, Masch Rakitic-Neymar Messi Suzerz felállás lenne talán a legoptimálisabb, de szerintem nem szabad beállni ellenük védekezni. Ha feladjuk a támadást és magunkra húzzuk őket arra rápacsálunk. (Ezzel a támadósorral nem is igazán tudunk beállni. ) Támadni kell! Igazából a legjobb védekezés az lenne ha oda tudnánk őket a kapujuk elé szögezni. Ha találnánk egy gyors gólt akkor sima ügy lenne. Ha nem akkor 0:0 és csontzene. Abból meg nem biztos hogy jól jövünk ki.Mr. Cesc írta: Stegen - Alves Pique Bartra Alba - Busquets Mascherano Iniesta - Messi Suárez Neymar kezdőn sem. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb, mert szerintem Rakitičnek is simán lehet adni vkp feladatot Busi/Masche helyett, és ő még a támadásokat sem lassítaná, sőt...

Mintha valaki írta volna a fórumon, na mindegy akkor lehet rosszul emlékszem.danianevem írta:Erről nem olvastam sehol. A kupában nem kapott sárga lapot, csak a bajnokin.Mr. Cesc írta:Amúgy nem úgy volt, hogy Mandžukić is eltiltott?
Erről nem olvastam sehol. A kupában nem kapott sárga lapot, csak a bajnokin.Mr. Cesc írta:Amúgy nem úgy volt, hogy Mandžukić is eltiltott?

Koke és Tiago sérülés miatt hiányoznak.palesz77 írta: Koke amúgy hogyhogy nincs?Tudtommal ő nem volt veszélyeztetett - bár úgylátiszk mégis..

Annyiból mondjuk a legnehezebb lesz, hogy most idegenben toljuk, de én sem számítok kiesésre. Koke amúgy hogyhogy nincs?visca el barca írta:sztem ez lesz a legkönnyebb a 3 meccs közül. a csapatukból hiányzik 3 alapjátékos, + támadniuk kell, ami nekünk csak jó. az első 10-15 percben betalálunk, onnan meg kell hogy legyen.
Godin és Koke hiánya eléggé fájó pont lehet az ATMA-nak. Godin "feje" nem fog hiányozni nekem a mai meccsen.danianevem írta:A hivatalos keret:
Ter Stegen, Masip, Alves, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Rafinha, Pedro, Messi, Suarez, Neymar
Több mint valószínű, hogy a legerősebb 11 lép pályára, a madridiaknál pedig nem lesz Godin, Tiago és Koke sem. Természetesen nem lesz könnyű, de ennek tükrében a továbbjutás nem bravúr, hanem elvárás nálam.

Ja, Ray Hudson the best.Leon írta:Mivel a digi nevű szennyadót nem tudom fogni így a neten szoktam nem sport tv-s Barca meccseket nézni.Azon belül is a BeINsport nevű angol nyelvű adót/stream-et ajánlom minden Barca drukkernek,ugyanis ott mindkét kommentátor az összes szép (még ha nem is hasznos) Messi+Neymar+Ini megmozdulás láttán azonnal a nadrágjába nyúl!
Sajna elég sok meccset vagyok kénytelen stream-en nézni.MQuCsabi írta:A Digin sajnos a legnagyobb csürhe gyűlik össze mindig. Megy a hangulatkeltés meg az ökörködés, ennyi. Meg sem szabad hallani, amiket mondanak. Én neten néztem valami spanyol csatornán.Nem értettem, mégis élvezhetőbb volt, az biztos.
Szerintem meg csak lője Leo. A tizi mindig egy lutri és a frász jön rám, főleg ha ilyen kiélezett egy meccs, de azért Ő eléggé hatékony ebben. A csapatból bárki be tudná rúgni szerintem, meg ki is tudná hagyni. Leo azért sokszor lövi fel, ami szerintem védhetetlen. Ezt a lövést mondjuk Bravo már nem fogta volna kiFeast4 írta: Viszont valaki lentebb mondta és egyet kell vele értenem Messi 11-einél én sem vagyok soha nyugodt. Lehet meg kéne engedni Rakiticnek, hogy lőön. Sőt a szabadokat is jobban lövi szerintem.
Már ne haragudj, de ez kétségnélküli tizi. Oly annyira, hogy még a kezét is felteszi, tudván hogy mit vétett. Az hogy Busi eljátszotta mellé a nagyhalált, hát na, melyik nem teszi meg ugyan ezt.Feast4 írta: Szinte vártam, hogy valaki erre ráharap.Nem akarlak kiábrándítani, de több kameraállást megnéztem az elsőre én is jogosnak láttam, de csak az egyik állásból látszik rendesen. Hozzá se ért. Mellé lépett látta, hogy nem lesz meg a labda eldobta magát a bíró meg beette.
Feast4 írta:Alcantara írta:Feast4 írta:A második állásból nézd: a kapu felőliből. https://www.youtube.com/watch?v=eO4lg2JfhRo" target="_blank
Viszont valaki lentebb mondta és egyet kell vele értenem Messi 11-einél én sem vagyok soha nyugodt. Lehet meg kéne engedni Rakiticnek, hogy lőön. Sőt a szabadokat is jobban lövi szerintem.
Lehet objektívek, csak fogalmatlanokNem is értem. A madridisták szerint objektív és korrekt a kommentátorok/szakértők vannak a diginél...Nem is értem. A madridisták szerint objektív és korrekt a kommentátorok/szakértők vannak a diginél...jethrotull írta:Számomra rendkívül idegesítő, amit a "szakértők" a Digin lehoznak! Eddig is éreztem egyfajta Barca ellenességet - főleg, ha Sallói ott van - de a tegnap esti, sokszor lenéző minősítgetéseik kiverték a biztosítékot nálam! Lehet kritizálni, magam is azt teszem kedvenc csapatommal, de ennyire "alig" elismerni a Barca teljesítményét, az már kész röhej!...
Nagyon megfeledkeztek róla, hogy az Atletico ott van Európa top 5 csapatában!