Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
jethrotull írta:Számomra rendkívül idegesítő, amit a "szakértők" a Digin lehoznak! Eddig is éreztem egyfajta Barca ellenességet - főleg, ha Sallói ott van - de a tegnap esti, sokszor lenéző minősítgetéseik kiverték a biztosítékot nálam! Lehet kritizálni, magam is azt teszem kedvenc csapatommal, de ennyire "alig" elismerni a Barca teljesítményét, az már kész röhej!...
Nagyon megfeledkeztek róla, hogy az Atletico ott van Európa top 5 csapatában!

A második állásból nézd: a kapu felőliből. https://www.youtube.com/watch?v=eO4lg2JfhRo" target="_blankAlcantara írta:Nem tudsz kiábrándítani. Linkeld be a kameraállásodat és készségesen elismerem, ha így van.Feast4 írta: Szinte vártam, hogy valaki erre ráharap.Nem akarlak kiábrándítani, de több kameraállást megnéztem az elsőre én is jogosnak láttam, de csak az egyik állásból látszik rendesen. Hozzá se ért. Mellé lépett látta, hogy nem lesz meg a labda eldobta magát a bíró meg beette.

Nem tudsz kiábrándítani. Linkeld be a kameraállásodat és készségesen elismerem, ha így van.Feast4 írta: Szinte vártam, hogy valaki erre ráharap.Nem akarlak kiábrándítani, de több kameraállást megnéztem az elsőre én is jogosnak láttam, de csak az egyik állásból látszik rendesen. Hozzá se ért. Mellé lépett látta, hogy nem lesz meg a labda eldobta magát a bíró meg beette.
Alcantara írta:Nem akarlak ezzel megtalálni, de most komolyan: miért írsz ilyet?Feast4 írta: Nagy szerencsénk volt, hogy a bíró megette azt a kamu esést különben nem tudunk nekik gólt rúgni.
Teljesen jogos büntető volt, az hogy valaki milyen módon esik össze egy szabálytalanság után, nincs jelentősége a szankció szempontjából.

Azért várjunk ezzel, tegnap pl semmi dolga nem volt védés szempontjából, meg úgy un bloc eddigi karrierje alatt még nem emlékszem akkora védésekre. Ez a 'Neuering'-ezés tetszik tőle nekem is, de várjunk még az olyan kijelentésekkel, h legjobb vagy messze a legjobb. Még nem is csinált semmit, nem is vt rá alkalma kb.visca el barca írta: multkori meccs után mindenkit dicsértem, most nagyon nem tudok senkit, talán a védelmet. jah meg ter stegent a kapuba, hihetetlen ez a pali h mennyire érzi a mezőnymunkát meg a 30 méteres passzokat. 15 (16,17,18?) éve szurkolok a csapatnak, de sztem messze ő az eddigi legjobb kapusunk. jó lenne ha nem pazarolnák el, akkor kb 15 évre ez a poszt is le lenne tudva...

Gonzalez ritka fogalmatlan volt. Az leején próbálta nyugtatni a kedélyeket, de túl sokat vitázott a játékosokkal, üvöltözött velük, teljesen rossz irányba vitte az egészet. Aztán inkább hagyta "játszani" őket. Nem értem, miért nem lehetett lapokat előhúzni, kissé azért lenyugszanak attól a kedélyek. De mostmár mindegy. Szerencsére jól jöttük ki belőle.Alcantara írta:játékvezetőnél inkább azt kellene felemlegetni, ha már szóba került, hogy a szándékos kezezések miért nem vonnak szankciót maguk után, Messi belépője miért nem volt szankcionálva valamint pár hentesmunka az Atleticótól

Nem akarlak ezzel megtalálni, de most komolyan: miért írsz ilyet?Feast4 írta: Nagy szerencsénk volt, hogy a bíró megette azt a kamu esést különben nem tudunk nekik gólt rúgni.
Nem értek egyet azzal a részével, hogy gyengék voltunk. Az Atletico engedett ennyit. Ez a játék egyszerűen vérfagyasztó amit csinálnak. A nem tudnak dominálni széthajtják a lelküket. És valóban Rakitic egyedül egy iylen csapat ellen középpályán kevés úgy hogy más nem meri felvenni velük a kesztyűt mert mindenki az ütközéstől félve teszi tovább a labdát ha az egyik ráfut.Yokozuna írta:Gyenge csapatjáték jellemezte a meccset. Messi halvány volt, és helyette nincs aki átvegye az irányítást. Neymar öncélúan cselezget, feldobálja magát. Suarez nem találja a helyét és a szerepkörét. A középpályán Rakitic egyedül kevés.
A közönség sem jött lázba ettől a produkciótól, fehér zsebkendőt is láttam. A visszavágó szempontjából nagy szerencse, hogy összejött valahogy ez a tizenegyes, bár biztosra így sem mehetünk. Ott fog igazán vizsgázni, a most viszonylag jól teljesítő hátsó alakzat.

Persze, hogy az volt! Nem is értem mivel lehet indokolni a megkérdőjelezését!MQuCsabi írta:Ott már nem a támadás volt a cél, mikor Bartrát behozta Ini helyére. Remek döntés volt.