palesz77 írta:
Na megígértem, hogy írok, most néztem csak meg..

Végül csak tegnap késő délután ültem neki - True Detective-nek -, de annyira magával ragadott, hogy egybe bedaráltam.

Baromi jó sorozat, szerintem ez jóval komolyabb, "sötétebb" - már csak az alapsztori miatt is -, életszagúbb, mint a Fargo, de ha az tetszett ez is tetszene szerintem. Már ha te még nem nézted meg és azóta az értékelésemre vársz - kétlem, de hátha..

Na de így hajnalban nem akarok sokat pötyögni, megérdemelt a 9,3 IMDB-n az biztos.. Kiváncsian várom, hogy tudják-e majd hozni ezt a színvonalat a következő évadban is, nem lesz egyszerű feladat az biztos.
Vártam és vártam... (

) aztán megnéztem belőle egy részt és engem el is vesztett. Ritkán adok fel sorozatot ilyen könnyedén és tudom, hogy itt meg leszek kövezve érte. De egyszerűen annyira műnek éreztem az egészet. Matthew Mcconaughey nekem egyáltlán nem volt hiteles. Amellett, hogy az első rész vontatott volt(első rész sűrűn ilyen, ez még elmenne), nem tudtam nem azt érezni, hogy ez egy vicc. Valahogy ez a vonal nekem nem jött be. Ha már a Fargoról beszéltünk a sztori nem életszerű, de ott pont, hogy a színészi játék tette életszagúvá. Nekem ez a kémia nem volt meg a TD-el, de talán bennem van a hiba.
Lehet ez az én vesszőparipám. Ledaráltam a Black Sails első évadát ami úgy ahogy tetszett, kivéve az egyik főszereplő karaktere akit Zach Mcgowan játszik. Hát itt egy kemény kalózt alakít de számomra nem bírja lemosni magáról azt amit a Shameless-ben nyújtott. A Shamelessben a sorozat világ egyik legidiótább karakterét játsza. Na de mindegy.
Írta valaki az Episodes-t. Én bírom, nekem ülnek a poénok. Az amerikai stílus egy kis angolsággal fűszerezve, szerintem parádés. Matt Leblanc pedig számomra örök kedvenc. Nem kell sokat várni a sorozattol, de a jelenleg futó kis könnyed sitcomok közül kiemelkedik.
Ritkán írok ide, de ha már itt vagyok...
Nem tudom volt-e már itt téma a Black Mirror, vagy vannak-e olyanok akik már látták. Egy mini sorozatról van szó. Ami nem is igazán sorozat. 2 évad, összesen 6 rész. Mind mind külön álló történetek és mind egytől egyig zseniális. Tömény elgondolkodtató társadalomkritika. Ha valaki nézte őket szívessen olvasnék véleményeket, hogy kinek, melyik, hogy tetszett.
Ígérem utolsó.
Mr. Selfridge?
Jeremy Piven számomra egy zseni és itt is megmutatja az Ari Gold féle arcát, csak éppen a 19. század elei Angliában.