Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
+1messideco írta:+1 Coenék filmjéhez
@Palesz:
ha jól tudom, te kerestél modern westernt. Egy 2014-es, némethez mit szólsz?
The dark valley
Igazából egyik filmklubba szántam, de megosztom a nagyérdeművel ezt a remekművet
Annyira dicséred, hogy még a végén esti program lesz belőle.sjay írta:Nem vénnek való vidék - Finoman szólva sem klasszikus western, nem abban a korban játszódik, de nagyjából ugyanazokból az alapanyagból építkezik. Nekem az egyik kedvenc filmem.
Nem 8-kor? Mert ha igen, akkor együtt néztük. És sztem láthattál is.PCsabi írta:De, Aréna, szombat délután.
Nem vénnek való vidék - Finoman szólva sem klasszikus western, nem abban a korban játszódik, de nagyjából ugyanazokból az alapanyagból építkezik. Nekem az egyik kedvenc filmem.palesz77 írta:Tudnátok mondani az utóbbi 15-20 évből olyan Vadnyugaton játszódó filmeket, amik jók is? Nem ilyen Cowboyok vs Alienek stílusra gondolok.. (Farkasokkal táncolót már láttam.)
Nem, csak a megfelelő hangulatra várok, hogy belekezdjek, itt csücsülnek a gépen - páran..danianevem írta:Egyébként a sok külföldi filmet skippelted?![]()
A félszemű (True Grit)palesz77 írta:Tudnátok mondani az utóbbi 15-20 évből olyan Vadnyugaton játszódó filmeket, amik jók is? Nem ilyen Cowboyok vs Alienek stílusra gondolok.. (Farkasokkal táncolót már láttam.)
A legjobbakat Sergio Leone készítette (Dollár trilógia, Volt egyszer egy vadnyugat...), a kétezres években nem is igazán készült értékelhető western. Azért írok párat a jobbak közül:palesz77 írta:Tudnátok mondani az utóbbi 15-20 évből olyan Vadnyugaton játszódó filmeket, amik jók is? Nem ilyen Cowboyok vs Alienek stílusra gondolok.. (Farkasokkal táncolót már láttam.)
De, Aréna, szombat délután.neobarca írta:Én is azt zabáltam tegnap. Véletlen nem az Arénában nézted?![]()
![]()
![]()
Én is azt zabáltam tegnap. Véletlen nem az Arénában nézted?PCsabi írta:Taken 3:
Volt pár jelenet, amikor nyomtam egy facepalm-ot.
Amúgy az egészben az M&M's volt a legjobb, amit a film közben zabáltam.
Ha elmagyaráztatnád a lényegüket, akkor inkább ne is erőltesd másodszorra, nem fog átmenni akkor sem. Mivel pont ezt a két filmet írtad, így valszeg az lehet a gond, h miután kissé kaotikus a vonalvezetésük, össze-vissza ugrálnak térben és időben (bár a Ponyvaregényben annyira nem komplikált, a Felhőatlasznál viszont kell kapaszkodni rendesenzola8787 írta:Túlértékelt: Ponyvaregény. és a Felhőatlasz Továbbra sem kaptam olyan választ, ami leírná e két film lényegét, csak annyit, hogy "majd idővel javul az ízlésem" meg, hogy hülye vagyok. Most komolyan mondja már el nekem valaki, eskü ha kapok egy jó választ, hogy mi a Ponyvaregény iránti nagy szerelem, újranézem.
Djangot imádom, Kill Bill 1-2 a kedvenceim közé tartozik, Brigantik is, csak ezt a Ponyvaregényt nem értem, hogy miért pont ezt a filmet hájpolják annyira, se feje, se farka :/visca el barca írta:semmi, ha egyszer nem jött be, másodjára se fog. ha nem érzed tarantinot, akkor felesleges erőltetni. woody allenről is mondják h hú mekkora, láttam két filmjét, egyikre 2, a másikra 3 pontot adtam, nyálas, ripacskodó, ötlettelen nulla.zola8787 írta:hogy mi a Ponyvaregény iránti nagy szerelem, újranézem.
Én benne lennék, de ha nem lesz, akkor is ajánlj párat.lui1698 írta:Egy klubra akkor nincs igény? Lenne pár film, amivel megkínoznék pár embert.
semmi, ha egyszer nem jött be, másodjára se fog. ha nem érzed tarantinot, akkor felesleges erőltetni. woody allenről is mondják h hú mekkora, láttam két filmjét, egyikre 2, a másikra 3 pontot adtam, nyálas, ripacskodó, ötlettelen nulla.zola8787 írta:hogy mi a Ponyvaregény iránti nagy szerelem, újranézem.
ajánld be itt, aztán majd megnézzük. vagy nemlui1698 írta:Egy klubra akkor nincs igény? Lenne pár film, amivel megkínoznék pár embert.