Én is befejeztem a True Detectivet. Fantasztikus volt

Minden percét élveztem, a bűnügyi vonal amúgy is közel áll hozzám, a Rust-Marty páros pedig egyszerűen verhetetlen. Ez a filozófus karakter, amit Rust hoz nagyon bejött, nehezen tudok mondani olyan film vagy sorozatbéli szereplőt, aki ennyire elgondolkodtatott volna.
Volt persze nyomasztó oldala is, elvégre szörnyű dolgok voltak benne. Rossz belegondolni, hogy ilyenek vagy hasonlók történnek is a világban, nem csak mese...
Mondanám, hogy a legjobb sorozat, amit láttam, de egy nyolc részes művet azért igazságtalan tíznél több részes évadokat felvonultató sorozatokkal összehasonlítani. Nyilván egy Breaking Bad nagyobb TV-show is, de ez teljesen másról szól, nem azt kell várni. Inkább azt mondom, ez áll hozzám a legközelebb az összes sorozat közül, amit eddig láttam, Rustot pedig nem tudom mérni egyetlen más karakterhez sem, egyszerűen zseniális.
Fontolgatom, hogy beiktatom a Wire-t (mert szintén egy bűnügyi történet), a House of Cardsot pedig el fogom kezdeni a közeljövőben.
A TD-ről pedig még utoljára annyit, hogy minden nagyon ott volt, amit eddig leírtam, a hangulat tökéletesen passzolt, a helyszín, fotózás, mindent eltaláltak, Harrelson és McConaughey játéka pedig...
10/10, úgy ahogy van. Kíváncsi vagyok, mit találnak ki a 2. évadra.