Élő közvetítések
ha suarez kicsit koncentráltabb már három vagy négy nulla lenne, szóval nem panaszkodhatunk
lövünk még egyet, aztán jön a pihentetés az atleticora
lövünk még egyet, aztán jön a pihentetés az atleticora
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
nekem is Suarez pocsék játéka tűnik fel, egyszerűen nem volt jó megoldása. nálam Busquets is nagyon karcsú, a védekezése különösen az hogy passzolgat ok. Iniesta túlságosan hátul van, Rakitic ma jól tolja Messi is Neymar szép dolgokat (is) csinál de néha el el tűnik. a hátsó sorban szokás szerint Masc. az úr Piquét néhányszor etették.
ennyit kellene min. minden gyenge csapat ellen akkor nem itt tartanánk.
ennyit kellene min. minden gyenge csapat ellen akkor nem itt tartanánk.
kösz srácok a linkeket! 

Csapatjáték tetszik, Rakitic Pipa, Messi-Neymar nagyon érzik egymást.. Suarez állítólag 9es.. Alvessel ma nincs gondom úgy különösebben Busi is jól és főként tempósan teszi a bogyót..
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Suarez vajon játszott már valaha ennyire gyengén?
Mintha egy NB1-es csatárt dobtunk volna be oda előre.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Suarez mozgáskultúráját egy frissen kifogott haléhoz tudnám hasonlítani, a helyzetkihasználását pedig inkább semmihez.
"A dicséretekkel nem sokra mész, ellenben a pofonok, amiket kapsz, jó útra téríthetnek. A kritikák nem befolyásolhatnak negatívan, csakis arra használhatod őket, hogy fejlődjél." Dani Alves
Lehet, ha 10-en lennénk Suárez nélkül, akkor beljebb lennénk egy ásónyommalSubinho írta:Rakitic nagyon jó, Messi megint a régi, Neymar is jól mozog. Súarez meg... jelenleg vele is csak eggyel többen vannak a pályán.... tulajdonképp a kétballábaskodásával adott gólpasszt

http://www.fromhot.com" target="_blankMG írta:sziasztok!
soha nem gondoltam volna,h a sport 1-en közvetített meccset nem tudom majd nézni,de ki..opatott a szolgáltatóm és elvették..szóval,ha esetleg valaki tudna egy linket adni azt megköszönném.
http://kxsport.info/index.php?ugras=sta ... oldal=1477" target="_blank ez működikMG írta:sziasztok!
soha nem gondoltam volna,h a sport 1-en közvetített meccset nem tudom majd nézni,de ki..opatott a szolgáltatóm és elvették..szóval,ha esetleg valaki tudna egy linket adni azt megköszönném.

http://tevemost.info/digisport_2_elo_in ... ne_stream/" target="_blankMG írta:sziasztok!
sziasztok!

1 ollót megért volna 

Rakitic ma 

Suarez gólpassz 

- Alonso0190
- Jugador del Barça
Ez az igazi Messi... Szép volt!
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
-
- Director del Fútbol
Messi dupla

- Kash
- Entrenador del Barça
Tehet ő arról, hogy a Liverpool ennyiben határozta meg az árát?TripleH írta:Gyerekek Suarez nem szeretném ostorozni de.. ez nagyon nagyon rossz helyzetkihasználás, tudom tudom összeszokás meg minden... de sajnos a "But we had Possession" ilyen mennyiségű kihagyott lövéssel.. hát nem 80 millás szint..
Ő most ezt tudta kihozni a helyzetből.

LEO DUPLA!!!

Gyerekek Suarez nem szeretném ostorozni de.. ez nagyon nagyon rossz helyzetkihasználás, tudom tudom összeszokás meg minden... de sajnos a "But we had Possession" ilyen mennyiségű kihagyott lövéssel.. hát nem 80 millás szint..
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
a reakciója alapján, nem látta Messit, ő meg nem szólt. Persze ettől még be kellett volna lőni.Erxy írta:nemár Suárez..
nemár Suárez..