De Aitor gólja tényleg szép volt, az előző augusztusi budapesti Kocsis-emléktornán is volt két fantasztikus találata, és idén a bajnokságban is fűződik már a nevéhez pár golazo.
Na reménykedjünk egy jobb második félidőben.
Gyenge kis foci, de Aitor kapásgólja szép volt.Gareth Tello írta:Ma öttől játszik a B, otthon az Osasuna ellen, ez sem lesz egy sétagalopp... Munir ismét a keretben, kíváncsi vagyok, ezúttal milyen poszton fog lehetőséget kapni.
Ortolá, Suárez, Patric, Juste, Ié, Diagne, Costa, Grimaldo, Gumbau, Samper, Bicho, Cámara, Halilovic, Joan Román, Adama, Munir, Sandro, Dongou.
Valamikor a közeljövőben szívesen megnézném Sampert kicsit támadóbb szerepkörben, mondjuk úgy, hogy mögötte ott van még a középpályán Gumbau. Akár egy szokásos 4-3-3-ban, akár mondjuk így:
-------------------Ortolá--------------------
--------Patric-----Diagne--------Ié--------
-Adama--Samper---Gumbau---Grimaldo-
------Halilovic---Munir-----Sandro--------
Na mindegy, ma nem számítok különösebb meglepetésre, szerintem az előző hétvégével ellentétben Halilovic és Adama is kezdeni fog.
Stream majd itt: http://www.lfp.es/barcelona-b_osasuna/directo/laligatv" target="_blank
Déltől pedig Juvenil A - Badalona, megint van hivatalos stream youtube-on, ha érdekel valakit:
http://www.youtube.com/watch?v=DPWE_6A6uU0" target="_blank
Most jött ki a kezdő, ez a középpálya több mint ígéretes!
Andreu - Palencia, Juanma, Tarín, Quinti - AYOUB, Ros, ENGUENE - Aitor, Padilla, Moha.
Padon: Lara, Ferran Sarsanedas, Amir, Corredera és Chendri.
Ayoubék miatt megéri belenézni a meccsbe.
Remélem nem gond, hogy áthoztam ide.StickyFingaz a Barca vs Real topicban írta:mi meg addig sutyiba Halilovicből topos kp-st faragunk
Szép volt, bár nekem a passz jobban tetszett, mint a dribbli.Gareth Tello írta:Itt is van a kis Denis gólja: http://www.youtube.com/watch?v=VzJtvnYgF1M" target="_blank
A Sevilla első találatánál egyébként Deulofeu jegyezte az asszisztot. Így most a ligában Deulofeu egy gólnál és négy gólpassznál, Denis pedig két gólnál és három gólpassznál jár.
Irónia pls...Samper írta:Szívesen látnám pont ezeket a fékeket az A keretében.Erxy írta:kivették a fékeket a csapatból (Samper, Halilovic, Adama) egyből nyer is a csapat.
Szívesen látnám pont ezeket a fékeket az A keretében.Erxy írta:kivették a fékeket a csapatból (Samper, Halilovic, Adama) egyből nyer is a csapat.
Én nem tudom mit lát benne Eusebio, jó kérdés. Ahogy Halilovic nem játszatása is...kristop írta:engem ez a srác borzasztóan idegesít. és minden meccset végigjátszik középcsatárként. a mostani meccsen például két nála jobb játékos volt a pályán arra a posztra.
Lazán alápörcizett egyetGareth Tello írta:Ja, és Cámarának jár a pacsi, két szép gólt lőtt, a második nekem különösen tetszett.
Elég veretes lenne, így első ránézésre. Valamikor tényleg benyomhatná őket így az öregGareth Tello írta:a) Halilovic-Samper-Joan Román, Adama-Munir-Sandro
b) Halilovic-Samper-Munir, Adama-Sandro-Joan Román
engem ez a srác borzasztóan idegesít. és minden meccset végigjátszik középcsatárként. a mostani meccsen például két nála jobb játékos volt a pályán arra a posztra.salas9 írta:Dongou-tól eddig ahányszor láttam játszani, nem láttam kiemelkedőt. Sajnos.
Ja, néha olyan mintha fejben nem 100%-an lennének ott... Előbb Dongou is annyira nézegetett a támadásnál, hogy elfutott a labda mellettpalesz77 írta:szerk.: Ié meg most csúszott alá egy csapattársnak - talán pont Munirnak.
Első gól után csatlakoztam, szóval elhiszem, csak kicsit furcsa volt ott látni..salas9 írta:Munir csak most lépett visszább, mikor lejött a Joan.
Szerk.: Közben 3-0, Munir nagy zsugát nyomottPatric meg... Ahogy futott a társakhoz örülni
![]()
Dongou-tól eddig ahányszor láttam játszani, nem láttam kiemelkedőt. Sajnos. Munir csak most lépett visszább, mikor lejött a Joan. Legalábbis nekem ez tűnt felpalesz77 írta:Munir miért irányító?
Dongou mindig így játszik? Nagyon kevés az a gyerek..
Haliloviccal mi van?
Nézem én is, elég halvány.. Pár kérdés a meccsről eddig:salas9 írta:2-0 a kicsiknek! Sandro volt a második gólszerző 11-esből
Nem egyszerre, nem kezdőként és nem most. Ha lesznek sérülések, vagy sorozatterhelés közben egy-egy gyengébb ellenfél, akkor egyenként és a kispadon. De edzéseken a legtehetségesebbek ott lehetnek, ha van olyan segédedző, aki figyel rájuk. Arról már nem is beszélek, hogy ha minden rosszul alakul és a szezon végén már nem lesz tét - erre ne is gondoljunk.Rewolution5 írta:
Sokan mondjátok, hogy milyen jó lenne, ha lehetőséget kapnának ezek a srácok az A-ban, de nemvagyunk jelenleg olyan helyzetben, hogy helyet szorítsunk nekik.. sőt lehet sokan nemfognak egyetérteni velem, de ebben az időszakban aligha ütnék meg a mércét, mert nagyban megy a pontvadászat, és az a bizonyos léc magasan van, pláne egy Barcanal. az meg csak meddő álom, hogy bekerüljenek az A-ba, egyszerre úgy sem.
Sokan mondjátok, hogy milyen jó lenne, ha lehetőséget kapnának ezek a srácok az A-ban, de nemvagyunk jelenleg olyan helyzetben, hogy helyet szorítsunk nekik.. sőt lehet sokan nemfognak egyetérteni velem, de ebben az időszakban aligha ütnék meg a mércét, mert nagyban megy a pontvadászat, és az a bizonyos léc magasan van, pláne egy Barcanal. az meg csak meddő álom, hogy bekerüljenek az A-ba, egyszerre úgy sem.Samper írta:Munir kétségtelenül visszaesett. Remélhetőleg bizonyítani akar a B-ben és nem durcáskodik és más csapatokkal tárgyal. Sampernek, Adamanak és Halilovicnak viszont jó volna lehetőséget adni "próbajátékra" az A-ban nem csak kupameccsen.
Nyáron repülni fog szerintem legalábbis ha jön valami normális vezető... úgyértem elnökPetr írta:Csak ahogy látom Eusebiónak nem fontos az állása, és nem is akar változtatniGareth Tello írta:Eusebio nagy Lucho-fan lehet...![]()
.
Túltesz rajta. LE már nem ülteti a két legjobb egészséges játékosát a kispadra.Petr írta:Csak ahogy látom Eusebiónak nem fontos az állása, és nem is akar változtatniGareth Tello írta:Eusebio nagy Lucho-fan lehet...![]()
.