A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
ott va a cikkbenFeary írta:Srácok, tudja valaki, hogy ki lesz a bíró a mai meccsen?

elég fontos infó, csodálkoznék, ha ebből a felsorolásból több, mint ketten játszanának a visszavágón.messideco írta:szerk:![]()
Egy sárgalap kell az eltiltáshoz: Godin, R.Garcia, Griezmann, Mandzukic.
If you know what I mean![]()
Vártam, hogy te is beszólj valamit.Ilyent ne mondj. Őt csak divatból fikázza mindenki
Mascherano kikerült a pixisből? Teljesen megértem. Annyira kilóg a csapat védekező részéből... Felfelé...messideco írta:A sport kezdője:
TerStegen - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Ilyent ne mondj. Őt csak divatból fikázza mindenkilui1698 írta:Ez így tetszene is, főleg Bartazsolti miatt, de akkor lenne a legszebb, ha Masch kezdene Busi helyén.messideco írta:A sport kezdője:
TerStegen - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Ez így tetszene is, főleg Bartazsolti miatt, de akkor lenne a legszebb, ha Masch kezdene Busi helyén.messideco írta:A sport kezdője:

Douglas miben sérült le?messideco írta: Xavi ott van, Mathieu és Douglas sérülés miatt nincs.

nekem ez az elképzelés már kicsit túl "erős"...Vakmacska írta:lehet, bajnokin atma a vadászatra ment rá, hogy a kupában ne legyen ott a legerősebb keretünk. Neymart lehet, h sikerült is kiiktatni.
Sokkal inkább mint futkosni a jobbszélen.barca0000 írta:Miért Ini posztja az igazi posztja lenne ?Chino írta:A Reus-témához csak annyit, hogy még ha megy is Bale, akkor sem az igazi posztján játszana, nálunk pedig bőven el tudnám képzelni Ini helyén.
Miért Ini posztja az igazi posztja lenne ?Chino írta:A Reus-témához csak annyit, hogy még ha megy is Bale, akkor sem az igazi posztján játszana, nálunk pedig bőven el tudnám képzelni Ini helyén.
barcapowa írta:E közben Madridban: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2388331" target="_blank
Egy igazi Barca drukker nem ír alá a Realhoz!