Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez részben irigység szerintem. Oké, a Bale-James igazolás erősen kérdőjelezhető, hogy mennyire kellett egyik másik, de:S.Agüero írta:Reus, ha tényleg odamegy...
Kicserélődött az egész középpályájuk 2 év alatt, azért ez durva, hogy mindenkit összevásárolnak, aki tetszik. Különböző nemzetű, különböző stílusú, de ők tudják.
M
Én azért reménykedem, hogy nem megy oda.
Szerintem kizárt, majd úgyis mi kapjuk meg az Atleticot meg a Chelseat mert nem fekszik a Realnak a játékuk, City után jöhet is a Chelsea/Atletico, közbe meg a Real bejut a legjobb 4 közé egy Schalke-Porto ágonLeon írta:Persze az Atleticonak mindig csak mákja van ha nyernek,meg olyankor a Realnak nincs kedve játszani,hagyjuk már....![]()
A szuperkupában megagyalták a Realt,az elmúlt 2 HAZAI bajnoki meccsén szintén kikapott tőlük a Real,most a kupában meg lettek ruházva,stb. :
A 2 favágó brigád közül megkaptuk a keményebbet, de mint alant is írták egy Real zakónak mindig örülni kell!![]()
Remélem a BL-ben a 8 közt is összetalálkozik ez a 2 díszes társaság!
...jól ki is b...magával.S.Agüero írta:Reus, ha tényleg odamegy...
naigen, meg amikor csak a Barca ellen buszoztak akkor verték a mellüket hogy a Real minden buszos csapatot is szétszedne mert nem " tilitolizik" meg sokkal jobban lő 16oson kívül stb stb és hogy ha a Barca olyan jó lenne akkor minden buszos ellen nyernehajnesz írta:Nekem most az a kedvencem, hogy eddig,mikor a Barca 90%-10% birtokolta a labdát,30-1 volt a kapuralövés, és kikaptunk, akkor jöttek,hogy hát izé... taktikai foci győzött. Most meg nincs igazság,favágó banda. Kérdem én: Mourinho Chelseaje nem ilyen volt pár éve? Annyi különbséggel,hogy ott nagyobb nevek játszottak, de az elv ugyanaz volt,mint most az Atleticonál.salas9 írta:Azért az elég "korrekt" volt a sok fehér bohóctól, hogy Isco (sárgát érően) felcsapta Gabit, majd elkezdték érte éltetni. Gratulálok![]()
![]()
Csak hát az egyik ellenünk történt,a másik meg ellenünk.
Nekem most az a kedvencem, hogy eddig,mikor a Barca 90%-10% birtokolta a labdát,30-1 volt a kapuralövés, és kikaptunk, akkor jöttek,hogy hát izé... taktikai foci győzött. Most meg nincs igazság,favágó banda. Kérdem én: Mourinho Chelseaje nem ilyen volt pár éve? Annyi különbséggel,hogy ott nagyobb nevek játszottak, de az elv ugyanaz volt,mint most az Atleticonál.salas9 írta:Azért az elég "korrekt" volt a sok fehér bohóctól, hogy Isco (sárgát érően) felcsapta Gabit, majd elkezdték érte éltetni. Gratulálok![]()
![]()
Nem figyeltem, de azért az úgy kemény...salas9 írta:Azért az elég "korrekt" volt a sok fehér bohóctól, hogy Isco (sárgát érően) felcsapta Gabit, majd elkezdték érte éltetni. Gratulálok![]()
![]()
Igen, van bennuk gerinc. Buszkek lehetnek magukra.salas9 írta:Azért az elég "korrekt" volt a sok fehér bohóctól, hogy Isco (sárgát érően) felcsapta Gabit, majd elkezdték érte éltetni. Gratulálok
Én abban sem vagyok biztos, hogy gyengébb de az hogy sokkal gyengébb lenne??? Elég erős kijelentés szerintem főleg annak tudatában, hogy egymás elleni meccsükön folyamat minimum pontot szerez az Atletico.visca el barca írta:
jó. sokkal gyengébb csapat mint a real. legalább is ellenük több esélyünk van.
Mondjuk most a Real mégjobban favágóskodik.. 13-6danianevem írta:Értem én, csak nehogy az legyen, mint amit MessiNeymarSuarez is írt, hogy sérülésekkel végződik a párharc. A bajnokin pl. a második félidőben Neymar valamennyi labdaérintése faulttal végződött...visca el barca írta:jó. sokkal gyengébb csapat mint a real. legalább is ellenük több esélyünk van.
Értem én, csak nehogy az legyen, mint amit MessiNeymarSuarez is írt, hogy sérülésekkel végződik a párharc. A bajnokin pl. a második félidőben Neymar valamennyi labdaérintése faulttal végződött...visca el barca írta:jó. sokkal gyengébb csapat mint a real. legalább is ellenük több esélyünk van.
jó. sokkal gyengébb csapat mint a real. legalább is ellenük több esélyünk van.danianevem írta:Nem akarok ünneprontó lenni, de jó az nekünk, ha a favágókkal kell majd játszanunk?
Én sokkal jobban örültem volna a Realnak, egyrészt azért El Classico az mégis csak El Classico..danianevem írta:Nem akarok ünneprontó lenni, de jó az nekünk, ha a favágókkal kell majd játszanunk?