Az a kacsaszáj fej amit napok óta bámulnom kell a képeken... nem sajnálom tőle, megérdemelte, de tömény hányinger a pali.

Ez mennyire igaz:defender3 írta:http://www.hatharom.com/blog/a-labda-go ... a-ronaldot
"1; 11,6%Bob_Marley írta:1; 11,6%MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek menniy az esélye hogy a Real gurít minimum 2-t az Atleticonak csütörtökön?
Illetve ha a Real továbbjut akkor szerintetek hány % eséllyel indul a Barca ellenük ha olyan játékot mutatunk mint vasárnap?
2; 57,04%
+-1,256% hibarátát vállalok.
szerk: Elnézést, ha rosszindulatúnak tűnt, de teljesen értelmetlen volt a kérdés főleg a második fele. Nem hsz-ket kell véleményezni ez igaz, de egyszerűen semmi koncepció nem volt ebben hacsak nem jön Nostradamus.
1; 11,6%MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek menniy az esélye hogy a Real gurít minimum 2-t az Atleticonak csütörtökön?
Illetve ha a Real továbbjut akkor szerintetek hány % eséllyel indul a Barca ellenük ha olyan játékot mutatunk mint vasárnap?
Tetszik az aláírásodban lévő kép, remélem, hogy a következő évben igaz lesz.S.Agüero írta:Az összes szurkoló és játékos frusztrált, lehet rajtuk látni, tisztelet a kivételnek.
A 4 évünk alatt, amit ők átéltek, nem lehetett könnyű. Azért olyan paranoiás sok szurkolójuk.
Amire mindig visszakanyarodok: Beteges nála már ez teljesen. Amikor nem tudott örülni a mások által lőtt góloknak, az volt a csúcs nálam.visca el barca írta:tökéletesen igaz amit itt leírtak, a real szurkolokon kivul mindenki látja h egy önelégült pali és sokkan fontosabb neki az egyéni elismerés mint bármi más. és éppen ez miatt utálják marha sokan.
Vagy csak szimplán sportszerű és ismeri a tisztelet fogalmát.Kash írta:Szeretnék belelátni Messi fejébe, hogy ezeket a mondatokat komolyan gondolja-e, vagy csak álszenteskedik. Én ellenkező esetben nem bírnám ki anélkül, hogy oda ne szúrjak valamit ennek az embernek csúfolt lénynek...Vagy nagyon jó idegei vannak, vagy tényleg nem érdekli az aranylabda.
Szeretnék belelátni Messi fejébe, hogy ezeket a mondatokat komolyan gondolja-e, vagy csak álszenteskedik. Én ellenkező esetben nem bírnám ki anélkül, hogy oda ne szúrjak valamit ennek az embernek csúfolt lénynek...Vagy nagyon jó idegei vannak, vagy tényleg nem érdekli az aranylabda.Erxy írta:Messi: "Sure, he had a great year, as did Neuer, who would have deserved it to."
Szerintem meg nagyon jó mentalitása lenne egyéni sportokhoz. Sok madridista barátom is úgy gondolja, hogy túl sokszor helyezi előrébb magát a csapatnál, bár tény, hogy még így is ő teszi a legtöbbet a Realért a pályán.palesz77 írta: Szerintem ő csak akkor eresztene ki, ha beelőzi Messit. De kb még akkora se, hogy jól elhúzzon tőle, és ő legyen az örökös Aranylabdaelső..(Ez nem sértés, marha jó mentalitása van ehhez a sporthoz..)
Szerintem ő csak akkor eresztene ki, ha beelőzi Messit. De kb még akkora se, hogy jól elhúzzon tőle, és ő legyen az örökös Aranylabdaelső..visca el barca írta:én inkább abban reménykedem, h miután zselét jobban érdeklik az egyéni parádézások meg elismerések, így, hogy most jól lakott, hátha kiereszt egy kicsit. vagy nem
jelwaz írta:Vagy egy beismerést, hogy irigyek voltak.
Én a pár felháborodó Madrid drukkert bírom, akik Messi 2. helyén vannak kiakadva.jelwaz írta:Kár, hogy nem lehet az ellent linkelni, de gondolom úgyis ránéz most szint' majd' mindenkiEnnyit róluk, főleg a nagyszájékról. Azontúl, hogy Messinél jobban megérdemelte CR, most is szeretném látni az ,,ez egy vicc díj", az ,,engem Messi 4. aranylabdája óta nem érdekel ez a hülyeség, még mindig így van" és társai kommenteket. Mondjuk a felhasználók 92,36 %-a. Vagy egy beismerést, hogy irigyek voltak. Ráadásul mivel ugye, ha rajtuk múlna Cé már 12 aranylabdánál járna, így az a megállapításuk, hogy jó helyre került a laszti, sem releváns
Jó, véleményem szerint fordítva sem lenne más, de szerencsére mi nem voltunk abban a helyzetben, hogy lealjasítsuk magunkat arra a szintre.
Ámbár, ha van olyan akár realos, akár barcás, akár dvtk-s, akár tanjong pagaros, aki szerint az aranylabda hülyeség vagy nem működik jól, annak hatalmas baráti üdvözletemet küldöm. Messi nem különb Cénél attól, hogy 4 aranylabdája van, és tudok sok focistát, akik szint nem kevesebbek náluk, attól, hogy nincs nekik. Szegény Neuert sajnálom csak, hogy végig kellett csinálnia ezt a bohóckodást, 1000-ből se hozták volna ki győztesnek, és nem azért, mert Cé megcáfolta a fizika törvényeit...
Azért az ATletico nem feltétlen küzdeni akart ezen a meccsen, főleg az első és az utolsó 30 percben. Kicsit túlmentek azon a bizonyos egészséges határon. A Barcában pedig ez a küzdeniakarás abban mutatkozik (mostanában mutatkozHATNA) meg, hogy gyorsabban járatják a labát, hogy ezek a hentesen ne érjenek oda soha. Mint például, ahogy ezt a szitut tegnap jól meg is oldották Neymarék.Alcantara írta:Nem kell 100 kilósnak lenni, hogy mentálisan erősebb legyen, küzdjön, hajtson. Ez nem súlyfüggő.
Mondjuk ebbe nem vagyok biztos, mert ma olyanok voltunk kb, mint a PSG ellenünk az első meccsen..csababarca írta:Ha csak verekedni mennek a Bernabeuba, a Real meg higgadt tudna maradni,akkor továbbmehet a real,mert még mi is rossz formában (?) szétszedtük őket ízekre.
Hát milyen csalódottak lehetnek m ár az ottani orkok...hét közben elhasaltak az ATMA előtt, mi meg jó játékkal vertük őket.mahitoo írta:Pont azon kezdtem el gondolkodni, hogy a kupában a Real-nak fogok drukkolni ezek ellen a patkányok ellen. Aztán átnéztem az ellen oldalára. Nem, az Atletinek fogok.
Ha csak verekedni mennek a Bernabeuba, a Real meg higgadt tudna maradni,akkor továbbmehet a real,mert még mi is rossz formában (?) szétszedtük őket ízekre.mahitoo írta:Pont azon kezdtem el gondolkodni, hogy a kupában a Real-nak fogok drukkolni ezek ellen a patkányok ellen. Aztán átnéztem az ellen oldalára. Nem, az Atletinek fogok.