Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.01.14. 08:14:30

hank1ee írta:Olvasom itt a hsz-eket és hát finoman szólva nem vagyok egy hullámhosszon pár emberrel. Embernek csúfolt lény meg tömény hányinger és hasonlók? Amúgy kik vagyunk mi, hogy így elítéljük ezt a srácot? Lehet, hogy nem kap majd Béke Nobel-díjat vagy nem róla mintázzák a becsület szobrát, de álljunk már meg egy szóra. Nektek hogy esik, ha a kedvenc játékosotokat szidják? Nekem rosszul, C meg nagyon sokak kedvence pl. A másik duma meg, hogy ő munkával jutott el ide... Kajak úgy van beállítva, mint valami béna szerencsétlen, aki nem látja, mit tud a labdával vagy hogy játszik az nem ért hozzá egész egyszerűen. Ti le tudtok kezelni egy labdát egyáltalán? Mert ide igen sok meló eljutni ahová neki sikerült, de nem egy tehetségtelen hülye azért. Komolyan siralmas ami itt megy, el kell oszlatnom a rózsaszín ködöt, gyűlölködésbe pont ugyanott állunk, mint a másik oldal. Másrészt amit látunk belőle az csak a foci meg a felszínes hülye nyilatkozatok, hát könyörgöm, nem is ismeritek ezt az embert. Nekem ettől van hányingerem. Nem is jövök vissza a fórumra jó ideig, amíg nem vitatkozni jártam, sokkal jobb volt...
1.) Szerintem itt is mindenki elismeri Cét.
2.) Azt még a madridisták is elismerik, hogy Cé főleg a szorgalma és a kitartása miatt jutott idáig. Tehetséges persze, ez is egyértelmű mindenkinek, de ez szinte eltörpül az a mennyiségű munka és akarat mellett,amivel ő felépítette magát erre a mostani szintjére. És ez egyáltalán nem baj, csak sokan úgy értelmezik mikor ezt olvassák,hogy ez degradáló, holott nem az, óriási agy kell ehhez, mentális erő, lelki erő, ez egy nagy pozitívum nála,hogy ennyire kitartó.
3.) Mi abból tudunk táplálkozni amit látunk belőle. Az alapján meg az emberek nagyrészének unszimpatikus mint ember. Mint ahogy a madridisták is MEssit ránézésre egy autista gnóm kis törpének látják.
Ez ilyen, ez a sztárság velejárója.

De mondom mégegyszer,az hogy ennyit dolgozik,ilyen kitartó nem negatívum, csak egyszerűen tény.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Res
Jugador d'estrella

2015.01.14. 07:43:27

Kétségtelenül a második legjobb játékos a világon. Ha nem olyan peches, hogy egy időszakban születik Messivel, akkor nincs miről beszélni, mert ő lenne a legjobb és már vagy 7-8 aranylabdája lenne. Sőt a tavalyi szezonja jobb is volt Messiénél, ezért jobban megérdemelte az aranylabdát, mint az argentin. Viszont továbbra is tartom, hogy ha igazságos és nem szubjektív a döntés idén valamelyik németnek kellett volna kapnia a VB miatt, no meg azért is mert a Bayern tavalyelőtt mindenkit tropára vert. Mondom ezt úgy, hogy nem igazán bírom sem CR-t, sem a németeket. :-))
barca2010
Jugador d'estrella

2015.01.14. 07:03:14

hank1ee írta:Olvasom itt a hsz-eket és hát finoman szólva nem vagyok egy hullámhosszon pár emberrel. Embernek csúfolt lény meg tömény hányinger és hasonlók? Amúgy kik vagyunk mi, hogy így elítéljük ezt a srácot? Lehet, hogy nem kap majd Béke Nobel-díjat vagy nem róla mintázzák a becsület szobrát, de álljunk már meg egy szóra. Nektek hogy esik, ha a kedvenc játékosotokat szidják? Nekem rosszul, C meg nagyon sokak kedvence pl. A másik duma meg, hogy ő munkával jutott el ide... Kajak úgy van beállítva, mint valami béna szerencsétlen, aki nem látja, mit tud a labdával vagy hogy játszik az nem ért hozzá egész egyszerűen. Ti le tudtok kezelni egy labdát egyáltalán? Mert ide igen sok meló eljutni ahová neki sikerült, de nem egy tehetségtelen hülye azért. Komolyan siralmas ami itt megy, el kell oszlatnom a rózsaszín ködöt, gyűlölködésbe pont ugyanott állunk, mint a másik oldal. Másrészt amit látunk belőle az csak a foci meg a felszínes hülye nyilatkozatok, hát könyörgöm, nem is ismeritek ezt az embert. Nekem ettől van hányingerem. Nem is jövök vissza a fórumra jó ideig, amíg nem vitatkozni jártam, sokkal jobb volt...
Teljesen egyetértek Veled! Miért kell gyűlölködni? Amikor ment a szekér, akkor elvártuk a Madridistáktól, hogy ismerjék el mi vagyunk a világ legjobbjai! Most, hogy ők azok nekünk is el kellene ismerni, de persze mi sem tesszük, tisztelet a kivételnek! Ronaldó igenis nagyon sokat tett azért, hogy idáig eljusson! Ez a két Pali olyannyira a világ futballja felett áll, hogy abba belegondolni is kemény! Az egyikbe több a tehetség, a másikba több a munka, de a kettő egymás nélkül mit sem ér! Én a Cruyff éra óta Barcás vagyok, és nagyon fájnak a Madridtól elszenvedett vereségek, de az igazi sportember tud veszíteni és ELISMERNI! Mielőtt bárki azzal jönne, hogy most nyaloma a Madrid seggét, ez egyáltalán nem így van! Csak egyszerűen ami jó, arra nem tudom azt mondani, hogy rossz! Persze, lehet kifogásokat keresni, csak ezzel az a baj, hogy ezt mindig az teszi akinek savanyú a szőlő!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
hank1ee
Director del Fútbol

2015.01.14. 03:33:50

Olvasom itt a hsz-eket és hát finoman szólva nem vagyok egy hullámhosszon pár emberrel. Embernek csúfolt lény meg tömény hányinger és hasonlók? Amúgy kik vagyunk mi, hogy így elítéljük ezt a srácot? Lehet, hogy nem kap majd Béke Nobel-díjat vagy nem róla mintázzák a becsület szobrát, de álljunk már meg egy szóra. Nektek hogy esik, ha a kedvenc játékosotokat szidják? Nekem rosszul, C meg nagyon sokak kedvence pl. A másik duma meg, hogy ő munkával jutott el ide... Kajak úgy van beállítva, mint valami béna szerencsétlen, aki nem látja, mit tud a labdával vagy hogy játszik az nem ért hozzá egész egyszerűen. Ti le tudtok kezelni egy labdát egyáltalán? Mert ide igen sok meló eljutni ahová neki sikerült, de nem egy tehetségtelen hülye azért. Komolyan siralmas ami itt megy, el kell oszlatnom a rózsaszín ködöt, gyűlölködésbe pont ugyanott állunk, mint a másik oldal. Másrészt amit látunk belőle az csak a foci meg a felszínes hülye nyilatkozatok, hát könyörgöm, nem is ismeritek ezt az embert. Nekem ettől van hányingerem. Nem is jövök vissza a fórumra jó ideig, amíg nem vitatkozni jártam, sokkal jobb volt...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
jelwaz
Entrenador del Barça

2015.01.14. 01:08:16

Nehogy már az legyen a baj, hogy rengeteg szorgalommal a hiányosságait és állítólagos "tehetségtelenségét" munkával kompenzálta. Ezek alapján bármelyikőtökből lehet Cé, hajrá. Karabatic szerint max. 10% tehetség és 90% munka kell a sikerhez. Pedig ő nem kis tehetség...

A siiihez meg: lehet, hogy csak trollkodott egyet, ki nem tett még ilyet? Jó, lehet, hogy rossz helyen csinálta, senkivel nem fordult még elő... Én sem szeretem, amit a pályán csinál, de mennyivel volt jobb a Pep alatti álszenteskedés? Az egyik jobb, mint a másik? Engem az utóbbi jobban idegesít, mert az az én csapatom.

Ez a videó meg zseniális:
https://www.youtube.com/watch?v=Nb5D_4CZHGs" target="_blank
Kash
Entrenador del Barça

2015.01.13. 23:56:09

Az a legnagyobb baj, hogy a világ emberei Ronaldo stílusát már teljesen normálisnak tartják, tudják, hogy ő ilyen, és tosznak az egészre. Az lenne a legjobb, ha ilyenkor elgondolkodnának az emberek azon, hogy fejben ottvan-e ez a pali!? Esetleg százas-e, vagy valami!? De semmi. Legyintenek egyet, vagy még annyit sem, és kész! Nem kell neki megváltozni, mert elnézik neki ezt a viselkedést, amit egy gálán tanúsít, és azt is, amit a pályán a saját csapattársaival. El tudom képzelni az elvakult, skizofrén Madrid drukkerek reakcióját a putázása után; "Hahah ez jó! :lol: Ronalod mekkora arc!!!" Meg ez az állítólagos anyaszomorító duma Bale-nek; "LOOOL le cserépedényezte Bale anyját :lol: Bár lehet igaza is van...Azt a labdát le kellett volna passzolnia"
Természetesen vannak kivételek, de én még egyel sem találkoztam.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.01.13. 23:25:44

Az a kacsaszáj fej amit napok óta bámulnom kell a képeken...
Mostantól, ha picit lenézel, bármikor láthatod. :mrgreen:
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.01.13. 22:47:44

De hát ő ilyenkor csak maximalista, véletlenül sem egy nagyképű, figyelemhajhász cserépedény ( sem a hajmutogatós gólörömeinél, sem az üvöltve átvett aranylabdánál ).
Az a kacsaszáj fej amit napok óta bámulnom kell a képeken... nem sajnálom tőle, megérdemelte, de tömény hányinger a pali. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
PCsabi
aka Game90

2015.01.13. 22:27:59

Ez mennyire igaz:
Ő nem a tipikus született zseni, hanem egy igazi self-made man, az ilyenek pedig hagyományosan mindig többet adnak az őket körülvevő világ véleményére.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.01.13. 21:34:57

Penalty difference ( = penalties for - penalties against) in the history of La Liga:
- Madrid +213
- Atleti +143
- Barça +110

Azért ez kemény.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.01.13. 21:29:53

Bob_Marley írta:
MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek menniy az esélye hogy a Real gurít minimum 2-t az Atleticonak csütörtökön?
Illetve ha a Real továbbjut akkor szerintetek hány % eséllyel indul a Barca ellenük ha olyan játékot mutatunk mint vasárnap?
1; 11,6%
2; 57,04%

+-1,256% hibarátát vállalok.

szerk: Elnézést, ha rosszindulatúnak tűnt, de teljesen értelmetlen volt a kérdés főleg a második fele. Nem hsz-ket kell véleményezni ez igaz, de egyszerűen semmi koncepció nem volt ebben hacsak nem jön Nostradamus.
"1; 11,6%
2; 57,04%

+-1,256% hibarátát vállalok."

Haha :mrgreen: :lol:
Amúgy leginkább szubjektív véleményekre vagyok kíváncsi, hogy ti hogyan látjátok a csapatunk esélyeit jelenleg pl. egy Real ellen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.13. 21:15:26

MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek menniy az esélye hogy a Real gurít minimum 2-t az Atleticonak csütörtökön?
Illetve ha a Real továbbjut akkor szerintetek hány % eséllyel indul a Barca ellenük ha olyan játékot mutatunk mint vasárnap?
1; 11,6%
2; 57,04%

+-1,256% hibarátát vállalok.

szerk: Elnézést, ha rosszindulatúnak tűnt, de teljesen értelmetlen volt a kérdés főleg a második fele. Nem hsz-ket kell véleményezni ez igaz, de egyszerűen semmi koncepció nem volt ebben hacsak nem jön Nostradamus.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.01.13. 21:06:21

Szerintetek menniy az esélye hogy a Real gurít minimum 2-t az Atleticonak csütörtökön?
BFC
Jugador d'estrella

2015.01.13. 20:22:48

S.Agüero írta:Az összes szurkoló és játékos frusztrált, lehet rajtuk látni, tisztelet a kivételnek.
A 4 évünk alatt, amit ők átéltek, nem lehetett könnyű. Azért olyan paranoiás sok szurkolójuk. :mrgreen:
Tetszik az aláírásodban lévő kép, remélem, hogy a következő évben igaz lesz. :D :D
MatyiG
Adminisztrátor

2015.01.13. 20:21:11

Az összes szurkoló és játékos frusztrált, lehet rajtuk látni, tisztelet a kivételnek.
A 4 évünk alatt, amit ők átéltek, nem lehetett könnyű. Azért olyan paranoiás sok szurkolójuk. :mrgreen:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.01.13. 20:08:22

visca el barca írta:tökéletesen igaz amit itt leírtak, a real szurkolokon kivul mindenki látja h egy önelégült pali és sokkan fontosabb neki az egyéni elismerés mint bármi más. és éppen ez miatt utálják marha sokan.
Amire mindig visszakanyarodok: Beteges nála már ez teljesen. Amikor nem tudott örülni a mások által lőtt góloknak, az volt a csúcs nálam. :lol:
Most is dühöngött egy sort, hogy bale nem passzolt neki, inkább lőtt. Mellé ment, de ha be is lövi a walesi, ronci akkor is duzzogott volna az elmaradt passz miatt-magában. Itt a showt csak ő viheti el...senki más.
Messi aranylabdáinál mit álhatott ki, te jó ég... :lol:
Ez meg kemény :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=X7rbzF_GzDU" target="_blank
Rivaldo-A Legnagyobb.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.13. 19:59:12

tökéletesen igaz amit itt leírtak, a real szurkolokon kivul mindenki látja h egy önelégült pali és sokkan fontosabb neki az egyéni elismerés mint bármi más. és éppen ez miatt utálják marha sokan.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2015.01.13. 19:30:13

http://www.hatharom.com/blog/a-labda-go ... a-ronaldot

Kíváncs vagyok, hogy mit mondanak erre a szomszédban :D

Azért Henry feje minden pénzt megér :mrgreen:
Petr
Entrenador del Barça

2015.01.12. 23:44:05

Kash írta:Szeretnék belelátni Messi fejébe, hogy ezeket a mondatokat komolyan gondolja-e, vagy csak álszenteskedik. Én ellenkező esetben nem bírnám ki anélkül, hogy oda ne szúrjak valamit ennek az embernek csúfolt lénynek...Vagy nagyon jó idegei vannak, vagy tényleg nem érdekli az aranylabda.
Vagy csak szimplán sportszerű és ismeri a tisztelet fogalmát.
Kash
Entrenador del Barça

2015.01.12. 23:28:51

Erxy írta:Messi: "Sure, he had a great year, as did Neuer, who would have deserved it to."

Kép
Szeretnék belelátni Messi fejébe, hogy ezeket a mondatokat komolyan gondolja-e, vagy csak álszenteskedik. Én ellenkező esetben nem bírnám ki anélkül, hogy oda ne szúrjak valamit ennek az embernek csúfolt lénynek...Vagy nagyon jó idegei vannak, vagy tényleg nem érdekli az aranylabda.
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.01.12. 22:48:20

Aranylabdával ismerték el Zselé tehetségét, hogy ennyi tizit tudott tavaly berúgni.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.01.12. 21:22:43

Messi: "Sure, he had a great year, as did Neuer, who would have deserved it to."

Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.01.12. 21:04:47

palesz77 írta: Szerintem ő csak akkor eresztene ki, ha beelőzi Messit. De kb még akkora se, hogy jól elhúzzon tőle, és ő legyen az örökös Aranylabdaelső.. :lol: (Ez nem sértés, marha jó mentalitása van ehhez a sporthoz..)
Szerintem meg nagyon jó mentalitása lenne egyéni sportokhoz. Sok madridista barátom is úgy gondolja, hogy túl sokszor helyezi előrébb magát a csapatnál, bár tény, hogy még így is ő teszi a legtöbbet a Realért a pályán.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.12. 20:59:57

visca el barca írta:én inkább abban reménykedem, h miután zselét jobban érdeklik az egyéni parádézások meg elismerések, így, hogy most jól lakott, hátha kiereszt egy kicsit. vagy nem :mrgreen:
Szerintem ő csak akkor eresztene ki, ha beelőzi Messit. De kb még akkora se, hogy jól elhúzzon tőle, és ő legyen az örökös Aranylabdaelső.. :lol: (Ez nem sértés, marha jó mentalitása van ehhez a sporthoz..)

A díjat meg így kellett volna átvennie, így kicsit hiányérzetem van.. :? :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.12. 20:56:22

jelwaz írta:Vagy egy beismerést, hogy irigyek voltak.
Kép

én inkább abban reménykedem, h miután zselét jobban érdeklik az egyéni parádézások meg elismerések, így, hogy most jól lakott, hátha kiereszt egy kicsit. vagy nem :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése