1.) Szerintem itt is mindenki elismeri Cét.hank1ee írta:Olvasom itt a hsz-eket és hát finoman szólva nem vagyok egy hullámhosszon pár emberrel. Embernek csúfolt lény meg tömény hányinger és hasonlók? Amúgy kik vagyunk mi, hogy így elítéljük ezt a srácot? Lehet, hogy nem kap majd Béke Nobel-díjat vagy nem róla mintázzák a becsület szobrát, de álljunk már meg egy szóra. Nektek hogy esik, ha a kedvenc játékosotokat szidják? Nekem rosszul, C meg nagyon sokak kedvence pl. A másik duma meg, hogy ő munkával jutott el ide... Kajak úgy van beállítva, mint valami béna szerencsétlen, aki nem látja, mit tud a labdával vagy hogy játszik az nem ért hozzá egész egyszerűen. Ti le tudtok kezelni egy labdát egyáltalán? Mert ide igen sok meló eljutni ahová neki sikerült, de nem egy tehetségtelen hülye azért. Komolyan siralmas ami itt megy, el kell oszlatnom a rózsaszín ködöt, gyűlölködésbe pont ugyanott állunk, mint a másik oldal. Másrészt amit látunk belőle az csak a foci meg a felszínes hülye nyilatkozatok, hát könyörgöm, nem is ismeritek ezt az embert. Nekem ettől van hányingerem. Nem is jövök vissza a fórumra jó ideig, amíg nem vitatkozni jártam, sokkal jobb volt...
2.) Azt még a madridisták is elismerik, hogy Cé főleg a szorgalma és a kitartása miatt jutott idáig. Tehetséges persze, ez is egyértelmű mindenkinek, de ez szinte eltörpül az a mennyiségű munka és akarat mellett,amivel ő felépítette magát erre a mostani szintjére. És ez egyáltalán nem baj, csak sokan úgy értelmezik mikor ezt olvassák,hogy ez degradáló, holott nem az, óriási agy kell ehhez, mentális erő, lelki erő, ez egy nagy pozitívum nála,hogy ennyire kitartó.
3.) Mi abból tudunk táplálkozni amit látunk belőle. Az alapján meg az emberek nagyrészének unszimpatikus mint ember. Mint ahogy a madridisták is MEssit ránézésre egy autista gnóm kis törpének látják.
Ez ilyen, ez a sztárság velejárója.
De mondom mégegyszer,az hogy ennyit dolgozik,ilyen kitartó nem negatívum, csak egyszerűen tény.