Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem Messi a mai gálára is hasonló öltözékben jött volna, csak akkor hülyén nézett volna ki barátnője/élettársa mellettna0421 írta:Hát gyerekek, márpedig ez az öltöny tök szolid a tavalyiakhoz képest (főleg ugye a mulatóshoz képest). Megkockáztatom, még jól is áll Messinek. Csalódott vagyok, én ennél többet vártam.![]()
Részemről ez a bohócparádé így idáig is tartott (mint mindig), jövőre remélem Messi nagyobbat fog durrantani (mármint az öltönyre gondolok)![]()
Habár a délelőtti vagy mikori sajtótájékoztatón ha láttatok képet, Cr szokásos dúsgazdag kisebbségi kinézet, Neuer visszafogott, de elegáns német viselet, Messi meg szakadt farmer-csöves pulcsi kombináció volt.
Luiz jobban megérdemelte, hogy tartotta a frontot a Németek ellen is..Bob_Marley írta:Mindig lehet vitatkozni, mert 20 fős csapatot is kilehetne állítani, de hogy Godín tavalyi teljesítménye után semmit nem voltak képesek "odadobni" az botrány.....
Benéztem egy pillanatra az ellenoldalra...Hát, többet se olvasok ott semmi az tuti.palesz77 írta:Ma is tanultam valamit, Ini top3 középpályás volt idén..Ősszel volt 2 jó meccse kb, na mindegy.
Messi igen dzsuker abban az öltönyben, hatalmas figura komolyan, ahogy somolygott CR meg Robben között..
nana.palesz77 írta:Messi öltönye nem kirívóan gáz, így nemér az egész show semmit..![]()
Ezt miből gondolod? Hiszen ott van fent a szavazás is. Várjunk csak, az 2013-as.visca el barca írta:itt kb senkit nem érdekel, odáát meg akkora pörgés van h hihetetlen
Majd ha jövőre ha esetleg Messi vagy Neymar esélyesebb lesz lesz itt is 10.000 hsz.visca el barca írta:amugy látszik, h a két tábor teljesen máshogy vélekedik az aranylabdárólk. itt kb senkit nem érdekel, odáát meg akkora pörgés van h hihetetlen
Köszönöm. A port meg a stb...nem írta! Köszi még1Xvisca el barca írta:júrósport. 18:15Barca+ írta:Sziasztok! nem tudjátok, hogy a tv hol adja? nem találom sehol
Illetve még Duna tv 18.30tól.visca el barca írta:júrósport. 18:15Barca+ írta:Sziasztok! nem tudjátok, hogy a tv hol adja? nem találom sehol
Duna Tv 18:30Barca+ írta:Sziasztok! nem tudjátok, hogy a tv hol adja? nem találom sehol
júrósport. 18:15Barca+ írta:Sziasztok! nem tudjátok, hogy a tv hol adja? nem találom sehol