Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mondjuk a szavazatokat vagy 1 hónapja leadták már, szóval ez a vita vajmi keveset számít bele..splinter írta:Nem szeretek az Aranylabdával foglalkozni...mert semmi értelme, csak fölösleges versengés, amit igazából csak Cé vesz komolyan, meg az őrültjei,de ez az egész.... ez a veszekedés stb...pont egy héttel a díjkiosztó előtt robbant ki...milyen érdekes...
nem, nem én voltam, én már a vita közben jöttem meg. és nem viccből írtam azt amit, és nem is azt hogy adjuk el, hanem, hogy van olyan opció amikor be lehetne vállalni az eladását. a kettő között azért elég nagy a különbség.Kash írta:VEB dobta be legelőször

Csak az a különbségkristop írta:...
én azért érezlek titeket hibásnak ebben az egész messis kérdésben, mert az egész messi vitának az az alapja, hogy mindent ami a hírekben megjelent ti készpénznek vettetek. és ha már onnan kezdődik a vita, hogy "de nehogymár ő mondja meg ki az edző", akkor már az elején félre van csúszva a vita.hajnesz írta:Nem akarom fikázni,mert lehet,hogy semmi se igaz, igazából engem az lep meg,hogy itt a fórumozók többsége normálisnak tartja,hogy Messinek lehet beleszólása ilyesmibe, ez nem fér sehogysem a fejembe, pedig már küszködök vele vagy 2 hete.
De szerintem arra is van ember, akinek lehet/van joga kritizálni az edzőt, és az egyértelmüen nem Messi. Nem akarom fikázni,mert lehet,hogy semmi se igaz, igazából engem az lep meg,hogy itt a fórumozók többsége normálisnak tartja,hogy Messinek lehet beleszólása ilyesmibe, ez nem fér sehogysem a fejembe, pedig már küszködök vele vagy 2 hete.ozsimiki írta:Bob ez szép és jó, csak Ő nem mondta,h jobban csinálná,és nem is akar edző lenni (most), ettől még láthatja,h mire nem jó Lucho.
de nem fűzöm tovább mert előveszed megint a közmondás gyűjteményedet.
6 évig még legalább fújja azért az a szélremélem
de mivel szeretek következetes lenni, ahogy azt látom,h a közönség elfordul tőle,akkor elhiszem,h Messi itt a gond,és a háttérben már Katalónia élére tör.

Akkor mégsem Ő váltja Lucho-t a padon?Bob_Marley írta: A suszter meg maradjon a kaptafánál.
Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Még ha mindent ellehet osztani néggyel is akár.S.Agüero írta:[
Mi bajod van vele ebben a szezonban a hozzáállásával?
Azért mert minden hülyeséget lehoznak az újságot... Bogarászd ki, mi igaz.
A suszter meg maradjon a kaptafánál.ozsimiki írta:
Szóval ha Messi,és pár játékos aki történelmet írt a Barcelonával,és jelenleg is hasznára van a csapatnak, szerinted nem pont a KLUB érdekéért is szólal fel esetleg egy edző ellen? Ezt az egész vitában nem értettem, azzal nem a klubbot bántja,sőt szerintem a klubb érdeke is az,h megfelelő ember legyen a csapat élén, persze ha sikerességet szeretnének.

hank1ee írta:Állj - én nem hibáztattam Messit egy cseppet sem, csak azt mondtam, hogy más kell már! Roura egyébként sose volt a csapat élén, csak egy pályaedző volt.
aha szóval te nem írtad,h akkor látnál javulást ha elmennehank1ee írta:Csak az jelentené ennek a Barcelonának a végét és egy új kezdetét, ha Messi elmenne. Az ő eladása, semmi más. Vele sajnos már nem lehet csúcsra járatni ezt a csapatot... Szerintem.

Hallod, kezdesz már nagyon átmenni személyesbe, pedig még admin is vagy.ozsimiki írta:És attól ez nem fog megváltozni hank1eee,h itt Te még akár 100oldalon keresztül leírod,h Messi jelenléte a fő oka annak,h az edzőlegendáink az utóbbi két évben hátrafele mennek.

Mi bajod van vele ebben a szezonban a hozzáállásával?Bob_Marley írta:Nem a játékával van gond idén, mert LE (igen ő bármennyire hihetetlen...) jó helyet talált neki, hanem a klubhoz való hozzáállásával.