Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont , hogy Rakitic ma nagy meccset játszik. Hatalmasat melózik , szinte ott van mindenhol.mess2009 írta:baromi jó a meccs!!!! a hármasunk most először mutatja meg az erejét Messi vezérletével!!
nekem úgy tűnik Rakitic baromi fogalmatlan és Ini is elég passziv.
Ma mindenkinek jó napja van Palesz, mert akarnak focizni. Ez itt a lényeg és ezt már mindenki szereti, és elvárható is lenne még egy Sociedad ellen is...palesz77 írta:Na, ilyen lehetne mindig a játék, ha az MSN folyton jó napot fogna ki..![]()
A Gámez, Gimenez, Godin, Gabi tengely azért végig verekedte.pezZy írta:A real ellen a fél csapat pihent, szval nagyon fáradtak sem lehetnek. Szép amit látunk, kíváncsi leszek sokakra, hogy most mi lesz a véleménySanama írta: Nem tudom az ATM hogy és mennyit rotál, csak az alapján mondok véleményt, amit most látok.
(Annyit tudok, hogy hét közben azért egy 90perces darálást lehoztak már.)Én tartom, hogy sokan felfújták a múltheti bukást ( eddig sem nyerni jártunk az Anoeta-ba) .
A hétközi meccsen pihent Mandzukic, Arda, Koke, Tiago, Juanfran, a mai kezdőhöz képest. NEm hiszem, hogy a fáradtság a baj. Mi jobban akarjuk és nekünk jobban kell a meccs. Na meg a sors is ad hozzá egy keveset, eddig bejönnek a dolgok. Habár szerintem is az MSN játszik jól nagyon, az Ini-Rakitic duó inkább dolgozik mint villognak. A védelem eddig jól együtt mozog vonalban.Sanama írta: Nem tudom az ATM hogy és mennyit rotál, csak az alapján mondok véleményt, amit most látok.
(Annyit tudok, hogy hét közben azért egy 90perces darálást lehoztak már.)
Hát a real ellen pl az Arda-Mandzukic-Koke hármas 30 percet kapott, Juanfran sem játszott,ahogy Tiago sem. SZóval erre fogni badarság.Sanama írta: Nem tudom az ATM hogy és mennyit rotál, csak az alapján mondok véleményt, amit most látok.
A csatáraik egymásra futnak, majdnem egymást rúgják fel, a védelem meg folyamatosan elcsúszik, késik. Lehet mélyponton vannak, bármi ilyesmi lehet, de én ezt látom. Nem érnek oda, stb.
A real ellen a fél csapat pihent, szval nagyon fáradtak sem lehetnek. Szép amit látunk, kíváncsi leszek sokakra, hogy most mi lesz a véleménySanama írta: Nem tudom az ATM hogy és mennyit rotál, csak az alapján mondok véleményt, amit most látok.
Ugye? Én is pont így érzem! Egyébként Messi fantasztikus, eltekintve hogy Maradonát már kezezésben is utolérte.gamerpapa írta:Annyira jó érzés volt Mandzukic retek viselkedése után egy (mondjuk szabálytalan) gólt az orruk alá dörgölni![]()
![]()
Remélem nem. Ezt az edző/edzőváltás témát szezon végéig lezárnám (előbb várjunk ki a végeredményt, 1 szezon türelmi idő mindenkinek jár minimum). Olyan meg nincs, hogy 1 konfliktus miatt edzőt váltanak. Ez gyerekes hozzáállás lenne... és ha a következő edzővel is lesz konfliktus, akkor Őt is egyből elküldik? Ez nem megoldás részemről! A konfliktusokat rendezni, kezelni kell és meg kell beszélni, azt követően folytatni a munkálatokat és építeni együtt a jövőt!Robcsyy írta:Vagy csak tudja hogy jon az uj edző, es felszabadultdefender3 írta:Messi rájött, hogy nem érdemes megbuktatni LE-t ennél nagyobb ereje nem lenne egy másik edzőnél
Nem tudom az ATM hogy és mennyit rotál, csak az alapján mondok véleményt, amit most látok.Vakmacska írta:ennyit azért bírni kellene.Sok csapat évek óta jóval több meccset játszik, és bírják.Sanama írta:Ebből a meccsből sokat nem szabad levonni. Szerintem nagyon fáradt az ATM.Fejben és fizikálisan is.
Vagy csak LE remek rotációja a kulcs?