Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ugye? Én is pont így érzem! Egyébként Messi fantasztikus, eltekintve hogy Maradonát már kezezésben is utolérte.gamerpapa írta:Annyira jó érzés volt Mandzukic retek viselkedése után egy (mondjuk szabálytalan) gólt az orruk alá dörgölni![]()
![]()
Remélem nem. Ezt az edző/edzőváltás témát szezon végéig lezárnám (előbb várjunk ki a végeredményt, 1 szezon türelmi idő mindenkinek jár minimum). Olyan meg nincs, hogy 1 konfliktus miatt edzőt váltanak. Ez gyerekes hozzáállás lenne... és ha a következő edzővel is lesz konfliktus, akkor Őt is egyből elküldik? Ez nem megoldás részemről! A konfliktusokat rendezni, kezelni kell és meg kell beszélni, azt követően folytatni a munkálatokat és építeni együtt a jövőt!Robcsyy írta:Vagy csak tudja hogy jon az uj edző, es felszabadultdefender3 írta:Messi rájött, hogy nem érdemes megbuktatni LE-t ennél nagyobb ereje nem lenne egy másik edzőnél
Nem tudom az ATM hogy és mennyit rotál, csak az alapján mondok véleményt, amit most látok.Vakmacska írta:ennyit azért bírni kellene.Sok csapat évek óta jóval több meccset játszik, és bírják.Sanama írta:Ebből a meccsből sokat nem szabad levonni. Szerintem nagyon fáradt az ATM.Fejben és fizikálisan is.
Vagy csak LE remek rotációja a kulcs?
Vagy csak tudja hogy jon az uj edző, es felszabadultdefender3 írta:Messi rájött, hogy nem érdemes megbuktatni LE-t ennél nagyobb ereje nem lenne egy másik edzőnél
ennyit azért bírni kellene.Sok csapat évek óta jóval több meccset játszik, és bírják.Sanama írta:Ebből a meccsből sokat nem szabad levonni. Szerintem nagyon fáradt az ATM.Fejben és fizikálisan is.
Én sok kényszerítőt nem látok. Volt 2 jó Neymar megindulás, 1 Suarez villanás, így lehetne 3-0, ehelyett 2.szekelygyula írta:Tehát ha jó meccsünk van, nem játszunk szépen hanem az ellenfél a gyenge?Sanama írta:Ebből a meccsből sokat nem szabad levonni. Szerintem nagyon fáradt az ATM.Fejben és fizikálisan is.
Tehát ha jó meccsünk van, nem játszunk szépen hanem az ellenfél a gyenge?Sanama írta:Ebből a meccsből sokat nem szabad levonni. Szerintem nagyon fáradt az ATM.Fejben és fizikálisan is.