Élő közvetítések
-
- Jugador del Barça
A 2. gól el kell ismerni sajnos nem érvényes ebből az utolsó kameraállás alapján (bevallom én is csak a 3. állásból láttam, hogy Messi a kezét is használta a labda átvételnél), viszont lényegtelen, mert az Atletico játékos megmozdulásáért még mindig akkora pirosat adtam volna, mint a HÁZ! Emellett tartom magam. Nálam a játékvezető tevékenysége már ott megbukott... Nem tudja jól vezetni ezt a meccset, ennyi.
Barcelona Unity is Strenght!
Vagy csak tudja hogy jon az uj edző, es felszabadultdefender3 írta:Messi rájött, hogy nem érdemes megbuktatni LE-t ennél nagyobb ereje nem lenne egy másik edzőnél

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
ennyit azért bírni kellene.Sok csapat évek óta jóval több meccset játszik, és bírják.Sanama írta:Ebből a meccsből sokat nem szabad levonni. Szerintem nagyon fáradt az ATM.Fejben és fizikálisan is.
Vagy csak LE remek rotációja a kulcs?

Én sok kényszerítőt nem látok. Volt 2 jó Neymar megindulás, 1 Suarez villanás, így lehetne 3-0, ehelyett 2.szekelygyula írta:Tehát ha jó meccsünk van, nem játszunk szépen hanem az ellenfél a gyenge?Sanama írta:Ebből a meccsből sokat nem szabad levonni. Szerintem nagyon fáradt az ATM.Fejben és fizikálisan is.
Az a hatalmas szép és jó játék nincs véleményem szerint.
Jobb mint a múltheti, de azért a szervezett, szép játéktól messze van.
Maradjunk annyiban, hogy a csatárok villannak.
Iniesta,Rakitic és a csatárok között 2 értelmes passz nem volt még.
A mai játék hatalmas pozitív meglepetés számomra. Eddig gyakorlatilag lefocizzuk azt az Atleticot, aki ellen tavaly nem voltunk képesek épkézláb teljesítményt nyújtani.
A gyors támadások, és kontrák nagyon tetszenek, ezek évek óta hiányoznak a játékunkból.
A gyors támadások, és kontrák nagyon tetszenek, ezek évek óta hiányoznak a játékunkból.

Csak nehogy mi is elkezdjünk durvulni meg minden hülyeséget csinálni, azt hagyjuk meg az AtMa-nak
- szekelygyula
- Jugador del Barça
Tehát ha jó meccsünk van, nem játszunk szépen hanem az ellenfél a gyenge?Sanama írta:Ebből a meccsből sokat nem szabad levonni. Szerintem nagyon fáradt az ATM.Fejben és fizikálisan is.
a második komoly meccs, amire sikerült kellően motiválnia a csapatot, és taktikailag felkészíteni őket.
Ebből a meccsből sokat nem szabad levonni. Szerintem nagyon fáradt az ATM.Fejben és fizikálisan is.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Pirosat megúszták, kezet benyelték.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

huhh, úgy rohangál össze-vissza az Atleti védelme.. öröm nézni! gyönyörű volt ez az akció.
Suárez, végre!
kéz volt szerintem, de ennyi jár
Suárez, végre!
kéz volt szerintem, de ennyi jár

SUAREZ!!!! Messi megint mit művel
úgy játszik, m int ahogy a világ legjobbjának játszania kell!!!! 

Messi szó szerint lekezelte a labdát de nagyon nem érdekel
Undorító egy csapat ez az Atletico.
Remélem a kupába visszavágunk nekik keményen..
Remélem a kupába visszavágunk nekik keményen..
Szívemből szólszVakmacska írta:szerintem kéz volt, de nem izgat ez ellen a tetű csapat ellen.

Kéz volt, de megadták 

Olllé! Lajos! 

szerintem kéz volt, de nem izgat ez ellen a tetű csapat ellen.
- Alonso0190
- Jugador del Barça
Még hogy nem kell ide Messi...
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
-
- Director del Fútbol
Messié az érdem, Suárezé a gól

SUAREZ!!!!
Messi micsoda játék!
2-0!!!

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
hahahahahahaha
A világ legkancsóbb csapata az atma simeone vezérletével!
Nem vagyok meglepődve,minket is szétrúgtak büntetlenül......
Simán pirosat adtam volna.
Simán pirosat adtam volna.