A 3-4-3-ra meg én speciel kíváncsi lennék, ha mást nem legalább PÜ-ben elküldhetnéd..

De szerintem a többieket is érdekli, úgyis annyi a háborgás mostanában a fórumon a dolgok miatt, jó ha valaki bedob valami más témát.
Összeállítottam pár felállást tegnap éjjel, megvigyáztam a linkeket, és ágyazom be ezerrel, ha éppen szükséges
Meg ahogy most elnézem, véletlenül kihagytam Iniestát a kezdőből
http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5lx1s" target="_blank
3-4-3: Nem tudtam eldönteni, hogy érdemben ki tudna többet hozzáadni a játékhoz Alves és Pedro közül a jobbszélen, így szimpátia alapján döntöttem, szóval Pedro

Alba lett a védősor bal oldala, előtte, balszélsőként funkcionál Adriano...így utólag lehet, hogy oda Iniesta kellett volna, vagy Adri helyett Alba, de Mathieu-re nem merném rábízni a védelmet...és a nyil ami Adrinál mutat középre, oda törne be Iniesta a balszélről. Alves nem játszik jól, így nem tettem be a keződbe, se középre, se hátra, így Bartra játszik helyette. Mascherano a vkp, mellette futkos Rakitic, aki ha kell, betud neki segíteni védekezésben, de ugyanolyan hatékony lehet támadásban is, de ehhez össze kell, hogy szedje magát, az Elche ellen borzalmasan játszott. Messi a jobb oldali támadó, aki ha kell, visszalép labdáért (mint azt a nyilak is mutatják), vagy ha labádt kap a szélen, akkor tud haladni középre, és onnan indítani, akár becselezni magát a kapu elé...Előbbi inkább. Suarez van középen, begyúrja magát a védők közé, és ha kell, elhúzza Messi, vagy Neymar elöl a védőket, keresztfutással, magyarul: csali. De ha összejönnek a dolgok, labdát kap, befordul, vagy összejátszik a másik 2 támadóval, esetleg becicázzák magukat a kapuig.
Hát röviden ennyi...Nyugodtan elmondhatjátok az Atma elleni taktikámról a véleményeteket, jöhet hideg-meleg.