Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Sajnos én szinte biztos vagyok benne, pedig én egy spanyol lengyel döntőnek nagyon örülnék, de nemhiszem, hogy hagyni fogják, hogy a lengyelek menjenek tovább. A kézilabdát szinte már nem is érdemes nézni annyira előre megrendezett az egész, pedig szerintem egy nagyon látványos sport. Jó lenne ha újra lenne értelme szurkolni valakinek.Alcantara írta:Akkor lehet Katar lesz a világbajnok?
Na, ez még nekem is új! Ettől dobok egy hátast.hölör írta:És mindehhez küldenek két szerb bírót az elődöntőre.
Alcantara írta:A sportág presztízsének aláásása, amit olajosék megengednek maguknak/nekik.S.Agüero írta:2015, Kézilabda VB, Lengyelország - Katar elődöntő.![]()
![]()
Fogalmazhatnál úgy is, hogy Lengyelország-ex Jugoszlávia elődöntő.
Remélem a polákok agyonvágják ezt a zsoldossereget. Nem láttam még a katariak(??) meccsét, a himnuszt szívükre tett kézzel éneklik? Annyi pénzért ez a minimum.![]()
Francia-lengyel döntőt várok, remélhetőleg lengyel győzelemmel, bár a franciák brutál jók, de zsigerből utálom őket, nem tudnék nekik szurkolni.
A sportág presztízsének aláásása, amit olajosék megengednek maguknak/nekik.S.Agüero írta:2015, Kézilabda VB, Lengyelország - Katar elődöntő.![]()
![]()
21:15-kor kezdenek.P.U.Y.O.L. írta:Arról tudtok valamit, hogy a meccs kezdődik 9-kor vagy csak a közvetítés? A Barca meccs miatt nem bánnám, ha legalább 10-kor kezdenének dobálni a fiúk. (úgy azért mégiscsak kisebb lenne az átfedés)
Firstrow.startland írta:Ha találtok működő streamet, küldjétek a linket légyszi![]()
Sajnos egyik se volt túl szoros meccs, de amúgy minden bejött, amire vártam.S.Agüero írta: Eddig jó meccs, szurkolok a hosszú játéknak!
Eddig jó meccs, szurkolok a hosszú játéknak!P.U.Y.O.L. írta:Ezek nem tudnak rossz meccsek lenni!S.Agüero írta:Holnap két nagy elődöntő lesz:
Taylor - Barneveld
Gerwen - Anderson
Remélem, jó meccsek lesznek.![]()
Reménykedek egy Taylor - Anderson döntőben, Taylor sikerrel.
Amúgy szerintem a holland - skót elődöntő színvonalasabb lesz, de a másik meg epic.
Buntingot meg nagyon megkedveltem. Szimpatikus figura. Az a jelenet a kiesése után Barneyval meg igazán megható volt.
Ezek nem tudnak rossz meccsek lenni!S.Agüero írta:Holnap két nagy elődöntő lesz:
Taylor - Barneveld
Gerwen - Anderson
Remélem, jó meccsek lesznek.
Nekem az ellenfél reakciója is baromira tetszett, látszik rajta, hogy ez még őt is lenyűgözte.. Amúgy tényleg durva milyen hangulat van egy ilyen dartsmeccsen.PCsabi írta:Epic volt ez a Lewis - Barneveld meccs.
9 nyilas:
http://youtu.be/wOHMm6UkgF8" target="_blank